Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

Ο εφευρέτης του mRNA Δρ. ROBERT MALONE, ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ το κοινό για την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ των «ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ» ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ



του Frank Bergman

25 Αυγούστου 2023



Ο παγκοσμίου φήμης επιστήμονας εμβολίων Δρ Robert Malone εξέδωσε προειδοποίηση προς το κοινό σχετικά με την αναμενόμενη επιστροφή των λόκνταουν Covid, των εντολών και άλλων περιορισμών που σχετίζονται με την πανδημία.

Ο Malone, ο εφευρέτης της τεχνολογίας mRNA πίσω από τα εμβόλια Covid, απάντησε στις ανησυχίες των Αμερικανών ότι οι περιορισμοί της πανδημίας επιστρέφουν.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΚΩΝ ΕΙΝΑΙ «ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ» και προέτρεψε το κοινό να μην πέσει πέσει στην παγίδα της εκστρατείας του «πορνό φόβου» όπως ξεδιπλώνεται από τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης (https://slaynews.com/news/corporate-media-promotes-new-eris-covid-variant-pushes-americans-mask-up/).

Ο ερευνητής επιστήμονας παρομοιάζει την εκστρατεία των μέσων ενημέρωσης με τις ΤΑΚΤΙΚΕΣ που χρησιμοποιούνται για την ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΒΩΝ ΠΕΡΙ «ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ» (https://slaynews.com/news/corporate-media-calls-blackouts-solve-climate-change/).

Παρά το γεγονός ότι είναι κορυφαίος ειδικός στον τομέα, ο Malone, ο εφευρέτης των εμβολιασμών mRNA και των θεραπευτικών (https://malone.substack.com/p/the-original-invention-of-the-use?utm_source=url), έχει δυσφημιστεί από αριστερές δημοσιεύσεις ως «διαδότης παραπληροφόρησης για τον COVID» (https://www.washingtonpost.com/health/2022/01/24/robert-malone-vaccine-misinformation-rogan-mandates/).

Τον περασμένο Δεκέμβριο, το Twitter απέκλεισε τον Malone για μια εβδομάδα για φερόμενη παραβίαση της πολιτικής «παραπληροφόρησης» της πλατφόρμας για τον Covid (https://www.foxnews.com/tech/vaccine-researcher-robert-malone-reinstated-twitter-after-being-banned-over-covid-misinformation-policy).

«Προσωπικά πιστεύω ότι αυτό είναι περισσότερο πορνό φόβου», δήλωσε ο Δρ. Malone στο Just the News (https://justthenews.com/politics-policy/coronavirus/dr-robert-malone-says-new-covid-push-just-more-fear-porn-compares-it).

«Δεν είναι δικαιολογημένο».

Συνέχισε υποστηρίζοντας ότι τα ΜΕΤΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ (ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ) και οι ΕΝΤΟΛΕΣ ήταν «ΠΑΡΑΝΟΜΑ» κατά πρώτο λόγο «όσον αφορά την ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ των ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ».

Ο ΔΡ. ΜΑLONE  ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ Η ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ COVID ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣ.


«ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ», πρόσθεσε.

Αυτό το «πορνό φόβου» έρχεται καθώς νέες παραλλαγές του Covid έχουν εντοπιστεί σε πολύ μικρό αριθμό στις Ηνωμένες Πολιτείες (https://slaynews.com/news/corporate-media-promotes-new-eris-covid-variant-pushes-americans-mask-up/).

Σε απάντηση, ορισμένες οντότητες επαναφέρουν ήδη πρωτόκολλα της εποχής της πανδημίας, όπως οι εντολές μάσκας και η κοινωνική απόσταση (https://justthenews.com/politics-policy/elections/lockdowns-20-mask-mandates-social-distancing-and-more-are-creeping-back).

Ωστόσο, ο Δρ Malone είπε ότι όλα φαίνεται να ΑΦΟΡΟΥΝ την ΠΡΟΩΘΗΣΗ μιας ΑΤΖΕΝΤΑΣ για την ΑΦΑΙΡΕΣΗ των ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ του κοινού.

«Μας σφυροκοπούν με φόβο για γεγονότα επιπέδου εξαφάνισης», δήλωσε ο Malone, αναφέροντας ως παραδείγματα «την κλιματική αλλαγή που προκαλείται από τον άνθρωπο, τις μολυσματικές ασθένειες, την ενέργεια [με βάση τον άνθρακα] και τον φόβο του πυρηνικού πολέμου».

«Όταν βουτήξετε στους πραγματικούς κινδύνους» των νέων παραλλαγών, δήλωσε ο Malone, φαίνονται «αρκετά μη απειλητικές».

Η πιθανότητα να υποστούν σοβαρή βλάβη από αυτές είναι «εξαιρετικά χαμηλή», σημείωσε.

Η Pfizer και η Moderna έχουν ήδη αναπτύξει εμβόλια για τουλάχιστον μία από τις παραλλαγές (https://www.msn.com/en-us/money/markets/novavax-shares-surge-after-drugmaker-says-new-covid-vaccine-was-effective-against-eris-variant/ar-AA1fCxoY) και η κυβέρνηση Μπάιντεν ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα πίστωση 1,4 δισεκατομμυρίων δολλαρίων για την ανάπτυξη «του μέλλοντος των εμβολίων COVID-19» και άλλων θεραπειών (https://www.hhs.gov/about/news/2023/08/22/funding-1-billion-vaccine-clinical-trials-326-million-new-monoclonal-antibody-100-million-explore-novel-vaccine-therapeuti-technologies.html).

Ο πρόεδρος κήρυξε ότι η πανδημία «τελείωσε» τον περασμένο Σεπτέμβριο (https://justthenews.com/nation/states/center-square/despite-biden-saying-pandemic-over-pritzker-reissues-executive-orders).

Προκειμένου να διανεμηθούν αποτελεσματικά αυτά τα εμβόλια σε μαζική κλίμακα, ο Malone δήλωσε ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να κηρύξει άλλη μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης, αλλά δεν είναι σίγουρος αν θα το κάνει σε ομοσπονδιακό επίπεδο.

«Αυτό θα μπορούσε να είναι η σφήνα που οδηγεί πραγματικά σε ένα διάλειμμα από την ομοσπονδιακή πολιτική από έναν μεγάλο αριθμό πολιτειών που είναι πρόθυμες να βλάψουν τις οικονομίες τους για να συμμορφωθούν με αυτό που ισχυρίζομαι ότι είναι απροκάλυπτο πορνό φόβου», είπε.

«Αν η Fed πάει εκεί, το Τέξας και η Φλόριντα θα πάνε εκεί; Θα πάει εκεί η Καλιφόρνια;

«Φυσικά και θα το κάνουν. Ξέρετε, με μια προειδοποίηση μιας στιγμής».

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο επιστημονικός συγγραφέας Robert Zimmerman έγραψε στο blog του "Behind The Black" ότι "Αυτή η παραλλαγή είναι όπως όλες οι πρόσφατες παραλλαγές, σχετικά ακίνδυνη, ελάχιστα διαφορετική από το κρυολόγημα (https://behindtheblack.com/behind-the-black/essays-and-commentaries/i-will-not-wear-a-mask-part-two/).

«Και όμως, η άφιξή της σύμφωνα με αυτό το άρθρο είναι ότι πρέπει να πανικοβληθούμε και να κάνουμε κάτι, παρ' όλο που το ίδιο το άρθρο παραδέχεται ότι οι εισαγωγές στα νοσοκομεία αυτή τη στιγμή «παραμένουν σε σχεδόν ιστορικά χαμηλά» και ότι αυτή η παραλλαγή παράγει «συμπτώματα ... ηπιότερη από ό,τι σε οποιοδήποτε προηγούμενο σημείο της πανδημίας».

Το Just the News μίλησε επίσης με τον Ryan Cunningham, διευθυντή εκστρατείας για τους Ρεπουμπλικάνους και πρώην διευθυντή ετοιμότητας για καταστροφές των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, ο οποίος λέει ότι τραυματίστηκε σοβαρά από το εμβόλιο COVID-19.

«Θα έχετε πόλεις που διοικούνται σε μεγάλο βαθμό από τους Δημοκρατικούς να γίνουν οι κινδυνολόγοι μαζί με τις μπλε πολιτείες για να υπογράψουν αυτές τις δηλώσεις καταστροφής γνωρίζοντας ότι η αγελάδα μετρητών Covid θα είναι καθ' οδόν», δήλωσε ο Cunningham.

«Οι Ρεπουμπλικάνοι κυβερνήτες θα αντισταθούν και θα αρνηθούν την πρόσβασή τους σε ομοσπονδιακή χρηματοδότηση».

Αυτό, εξήγησε, θα διαιρέσει τις πολιτείες κατά μήκος των κομματικών γραμμών στο σημείο όπου η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα μπορούσε να στραφεί σε ιδιωτικές εταιρείες για να πιέσει το κοινό να συμμορφωθεί.

«Σήμερα, έχουμε σχολεία που αναγκάζουν τους γονείς να συμφωνήσουν στις πολιτικές μάσκας για την εγγραφή των μαθητών τους και το ίδιο με τους παιδικούς σταθμούς».

Τον Μάϊο, το CDC συμβούλεψε τα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς να έχουν ένα «βασικό σύνολο στρατηγικών πρόληψης μολυσματικών ασθενειών ως μέρος των κανονικών λειτουργιών τους», συμπεριλαμβανομένων εκείνων που είναι «ειδικά για το COVID-19» (https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/community/schools-childcare/k-12-childcare-guidance.html).

«Ακριβώς όπως τα αρχεία του Twitter, όπου η κυβέρνηση έβαλε το Twitter να ενεργεί ως καθεστώς λογοκρισίας, το ίδιο θα συμβεί και με αυτές τις συμπράξεις δημόσιου-ιδιωτικού τομέα», κατέληξε ο Cunningham.


ΠΗΓΗ: https://slaynews.com/news/mrna-inventor-warns-public-return-illegal-lockdowns/




* * *


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η λατρεία της μάσκας επέστρεψε! Η προπαγάνδα της πανδημίας έχει εξαπολυθεί

Προσοχή στους μασκοφόρους σταυροφόρους! Οι ακαδημαϊκοί που σπρώχνουν τις μάσκες είναι είτε διεφθαρμένοι, ανίκανοι ή ψυχικά άρρωστοι
https://www.globalresearch.ca/mask-cult-back-pandemic-propaganda/5830335


Εκατομμύρια δόσεις εμβολίου COVID καθ' οδόν – Η Γερμανία υποχρεώθηκε να αγοράσει

https://www.epochtimes.de/politik/deutschland/millionen-covid-impfdosen-im-anmarsch-deutschland-zur-abnahme-verpflichtet-a4388147.html?utm_source=nl-morning-expired&src_src=nl-morning-expired&utm_campaign=nl-morning_2023-08-28&src_cmp=nl-morning_2023-08-28&utm_medium=email&est=o5NaaX4a7YP0D0RYV5sLHYTzmZTvZMP1xmOxJo1FqA512QIKxtShvHp%2BBcg%3D&utm_term=newstop&utm_content=1

Ιταλία: Φθινοπωρινή εκστρατεία εμβολιασμού με μη εγκεκριμένη ακόμη προετοιμασία κατά του «Covid»

Το Υπουργείο Υγείας συνιστά την ένεση σε εύθραυστα άτομα, έγκυες γυναίκες και εργαζόμενους στον τομέα της υγείας.

https://transition-news.org/italien-herbst-impfkampagne-mit-noch-nicht-zugelassenem-praparat-gegen-covid

Επιστροφή εντολών μάσκας COVID

https://www.theepochtimes.com/us/covid-mask-mandates-return-5478758?utm_source=morningbriefnoe&src_src=morningbriefnoe&utm_campaign=mb-2023-08-25&src_cmp=mb-2023-08-25&utm_medium=email&est=1C91cyAZB5jOgF%2Bj%2BTZINojSfpxOg%2Bhu1TMrId%2Fuy4s4pVKsEg19hmWO7Mw%3D

Εντολές μάσκας, επιστροφή ιχνηλάτησης επαφών· Επένδυση 1 δισεκατομμυρίου δολλαρίων για νέα εμβόλια | Facts Matter (εκπομπή)

https://www.theepochtimes.com/epochtv/mask-mandates-contact-tracing-return-1b-invested-for-new-vaccines-facts-matter-5479455?utm_source=morningbriefnoe&src_src=morningbriefnoe&utm_campaign=mb-2023-08-25&src_cmp=mb-2023-08-25&utm_medium=email&est=ZVz091L4dDLV%2BHrxHL1imYn679FZMJ26Ns8vYpJTtu9YjIUg89TZav0oMW0%3D
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

2 σχόλια:

  1. Η Κίνα με νόμο, θα καταγράφει τα γονίδια 1,4 δισεκ. πολιτών ανά 5ετία – Ο απόλυτος έλεγχος
    https://orthodoxostypos.gr/%ce%b7-%ce%ba%ce%af%ce%bd%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%ce%bd%cf%8c%ce%bc%ce%bf-%ce%b8%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b3%cf%81%ce%ac%cf%86%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b1-%ce%b3%ce%bf%ce%bd%ce%af%ce%b4%ce%b9%ce%b1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κένεντι: Το έγκλημα με το εμβόλιο που φέρεται να σκότωνε κορίτσια στην Αφρική!!
    https://rumble.com/v3cqo4w-202798256.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!