Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

Μεγάλη βρετανική εφημερίδα αναφέρει ανοιχτά ότι η ραδιοφωνική παρουσιάστρια του BBC σκοτώθηκε από ενέσεις Covid: «Η Lisa Shaw πέθανε στις 21 Μαΐου από επιπλοκές που προέκυψαν από τον εμβολιασμό Astra Zeneca Covid».


Από την Celia Farber

11 Νοεμβρίου 2023

Τρία χρόνια αφότου οι «αντιεμβολιαστές» της πρώτης γραμμής σήμαναν συναγερμό, τώρα η Telegraph δηλώνει ότι το «πραγματικό σκάνδαλο εμβολιασμού Covid» «επιτέλους αναδύεται».

Άρθρο της Telegraph εδώ.

Δύο σχόλια αναγνωστών, από 904 σχόλια:

1 ημέρα πριν

Δεν είναι μόνο η Astra-Zeneca. Ο σύζυγός μου πέθανε από το εμβόλιο και ήταν η Pfizer. Κανείς, ειδικά οι γιατροί και τα νοσοκομεία, δεν μας πίστευαν. Πήρε μία δόση και το αναμνηστικό. Ώρες μετά την αναμνηστική δόση νοσηλεύτηκε. Σε όλα τα έγγραφα οι λέξεις covid και εμβόλιο δεν θα εμφανίζονταν ποτέ μαζί σαν «όλοι να είχαν πάρει την ίδια οδηγία» για να μην συνδέσουν τους θανάτους με το εμβόλιο. Ήταν καλά στην υγεία του για την ηλικία του (74) και πέθανε λίγο περισσότερο από ένα χρόνο μετά από αυτόν τον εμβολιασμό! Θαυμάζω όσους δεν έκαναν το εμβόλιο covid.

  • Samantha

    1 ημέρα πριν στις

Η καρδιά μου ραγίζει για όλους όσους εμπιστεύτηκαν την κυβέρνηση και πλήρωσαν το τίμημα. Αμέτρητοι άνθρωποι (πολλοί από αυτούς παιδιά) που ήταν απόλυτα υγιείς έχουν φύγει εξαιτίας αυτής της κακόβουλης εκστρατείας για παγκόσμια υποταγή.  

Πρέπει να πληρώσουν, όλοι πρέπει να τους αναγκάσουμε να πληρώσουν αρνούμενοι να σταματήσουμε να μιλάμε μέχρι να αναληφθεί δράση. Οι φαρμακευτικοί αξιωματούχοι, οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι πρέπει να συλληφθούν και να δικαστούν για τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν κατά της ανθρωπότητας.

Η Αυστραλιανή Εταιρεία Επαγγελματιών Υγείας (AMPS) ανακοίνωσε πρόσφατα το "Too Many Dead 2023: An Inquiry into Australia's Excess Mortality", ένα βιβλίο με δωρεάν δυνατότητα λήψης που διερευνά τα ανησυχητικά υπερβολικά ποσοστά θνησιμότητας Down Under, ξεκινώντας από το 2021. Πραγματοποίησαν επίσης ένα συνέδριο στα τέλη του περασμένου μήνα».



ΠΗΓΗ: https://celiafarber.substack.com/p/major-uk-newspaper-openly-reports?publication_id=257742&post_id=138772025&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

  1. Η ΦΡΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΩΣ ΕΥΧΗ.
    ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ.
    ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΑΞΗ, ΑΠΕΧΟΥΝ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ.
    ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΟΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!