Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

Α υ σ τ ρ α λ ί α : 19χρονη ποδοσφαιριστής, ΠΕΘΑΝΕ «ξ α φ ν ι κ ά καί α π ρ ο σ δ ό κ η τ α» στόν ύπνο της!!!


Ο Η νεαρή ποδοσφαιριστής Aurelia Haynes, Εικόνα: Facebook

Ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία δεν συνέβη υγιείς 19χρονοι να πεθαίνουν ξαφνικά και απροσδόκητα στον ύπνο τους. 

Αυτός ο πολύ ιδιαίτερος τύπος θανάτου εισήχθη το 2021.

Ενώ οι επικριτικοί άνθρωποι γνωρίζουν πολύ καλά ποια είναι η αιτία, η πλειοψηφία της κοινωνίας αποκτά σιγά-σιγά ένα ανήσυχο συναίσθημα και μια ήσυχη ιδέα για το τι συμβαίνει εδώ. 

Το κακό είναι ότι τέτοιοι θάνατοι δεν τελείωσαν το 2023, αλλά μάλλον φαίνεται να αυξάνονται.

Η 19χρονη Aurelia Haynes, παίκτρια της NSW Central Coast WPL Team Umina United, πέθανε τις πρώτες πρωινές ώρες της 30ής Ιουλίου. 

Επισήμως, δεν δόθηκε ακριβής αιτία θανάτου, πέθανε «ξαφνικά και απροσδόκητα» στον ύπνο της. 

Η Αυστραλία ήταν μια από τις αυστηρότερες περιοχές δοκιμών για τους εμβολιασμούς mRNA Covid-19, οι οποίοι υποτίθεται ότι είχαν κάποια επίδραση κατά του ιού SARS-Cov-2.

Η νόσος Covid-19 δεν έχει επηρεάσει καθόλου τους νέους. Δεν μπορούσαν ούτε να αρρωστήσουν σοβαρά - ούτε ήταν δυνατό να μεταδώσουν την ασθένεια με τα συμπτώματα που είναι κοινά σε παιδιά και εφήβους, τα οποία είναι ήπια στη χειρότερη περίπτωση. 

Παρ' όλα αυτά, αναγκάστηκαν να δεχτούν τους πειραματικούς εμβολιασμούς και πείστηκαν ότι διαφορετικά θα έθεταν σε κίνδυνο την υγεία άλλων ανθρώπων. Ένα ψέμμα που εξακολουθεί να οδηγεί σε θανάτους σήμερα.

Η νεαρή φοιτήτρια της νομικής επρόκειτο να λάβει μέρος σε πανεπιστημιακό πρωτάθλημα, το οποίο ξεκίνησε την Τρίτη. Στη νεκρολογία της, η βρετανική Daily Mail γράφει ότι θα ήταν μια πολλά υποσχόμενη νεαρή σταρ.

Με βαριά καρδιά ανακοινώνουμε τον θάνατο της Aurelia Haynes, η οποία μας άφησε ειρηνικά στον ύπνο της την Τρίτη σε ηλικία 19 ετών.

Northbridge FC στο Instagram.

Η Canberra United FC στέλνει τα βαθύτατα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους φίλους της Aurelia. Όλοι όσοι τη γνώρισαν θα τους λείψει πολύ.

Canberra United FC



Ως συνήθως, ούτε τα αυστραλιανά ούτε τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ρωτούν για την αιτία θανάτου. 

Το άρθρο της Daily Mail αναφέρει συνοπτικά: «Καμμία αιτία θανάτου δεν έχει δημοσιευθεί». Οι σημερινοί λεγόμενοι «δημοσιογράφοι» είναι ικανοποιημένοι με αυτό. 

Η δίψα για την αλήθεια δεν είναι πλέον εκεί. Πιθανότατα δεν υπάρχουν διαφημιστικά έσοδα ή κρατικές επιδοτήσεις για αυτό. 

Οι άνθρωποι είναι αυτοί που υποφέρουν, γιατί δεν θα είναι ο τελευταίος θάνατος αυτού του είδους.




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

2 σχόλια:

  1. Τραγικό!
    Κοριτσάκι μέ όλο τό μέλλον μπροστά του!
    Σάν τά κρύα τά νερά!
    Δέν πρόλαβε....
    Άς αναπαύσει ο Θεός τήν ψυχή της.
    ( Όσο περνάει ο καιρός από τά λεγόμενα διαβόλια, συνέχεια θά διαβάζουμε τέτοια τραγικά περιστατικά, γιά μικρές καί μεγάλες ηλικίες, αλλά γιά τίς μικρές ο πόνος καί η συντριβή είναι πολύ παραπάνω... )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είδες ή...ξαφνικίτιδα τί κάνει...?
    ψεκάστε, σκουπίστε, ψοφήσατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!