Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024

Μάρτυρας τραγωδίας: «ΤΕΡΑΣΤΙΑ» οικονομικά κίνητρα οδήγησαν τα νοσοκομεία να χρησιμοποιήσουν θεραπείες COVID που σκότωσαν ασθενείς




Η Zowe Smith είχε μια αρκετά πεζή δουλειά.


Ως ιατρική κωδικοποιήτρια σε νοσοκομείο της Αριζόνα, η δουλειά της ήταν να παίρνει πληροφορίες από τα αρχεία των ασθενών και να τις «μεταφράζει σε κώδικες διάγνωσης και διαδικασίας».



19 Σεπτεμβρίου 2024

Η Zowe Smith, η οποία άφησε τη δουλειά της ως ιατρική κωδικοποιήτρια σε νοσοκομείο της Αριζόνα, συμμετείχε στο "The Defender In-Depth" για να συζητήσει πώς η χρήση αναπνευστήρων και ρεμδεσιβίρης προκάλεσε άσκοπα τους θανάτους ασθενών με COVID-19 που εισήχθησαν σε νοσοκομεία.

Η Zowe Smith είχε μια αρκετά πεζή δουλειά. Ως ιατρική κωδικοποιήτρια σε νοσοκομείο της Αριζόνα, η δουλειά της ήταν να παίρνει πληροφορίες από τα αρχεία των ασθενών και να τις «μεταφράζει σε κώδικες διάγνωσης και διαδικασίας».

Αλλά όταν εισήχθησαν τα εμβόλια COVID-19 και τα νοσοκομειακά πρωτόκολλα COVID-19, η Smith άρχισε να βλέπει πράγματα που δεν είχε δει ποτέ πριν στην καριέρα της.

«Όλοι πιστεύουμε ότι εκεί υποτίθεται ότι πρέπει να πάνε οι άνθρωποι για να γίνουν καλά... το νοσοκομείο υποτίθεται ότι θα σας βοηθήσει», δήλωσε ο Smith στο «The Defender In-Depth» αυτή την εβδομάδα. «Δεν ήταν αυτό που συνέβαινε».

Η Smith παραιτήθηκε και άρχισε να μιλάει για τα δεινά που είδε να καταγράφονται στα ιατρικά αρχεία των ασθενών. Είναι η συγγραφέας του "The COVID Code: My Life in the Thrill Kill Medical Cult". Γράφει επίσης τακτικά στο Substack.



Επιδείνωση της υγείας των ασθενών αμέσως μετά τη χορήγηση των πρωτοκόλλων COVID

Η Smith δήλωσε ότι η ιατρική κωδικοποίηση, εκτός από τη χρήση για ασφαλιστικούς σκοπούς, χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση του αριθμού των περιπτώσεων ασθενειών και ασθενειών σε περιφερειακό και εθνικό επίπεδο.

Η δουλειά της ήταν να εκθέσει «τα μοτίβα των ασθενειών που συμβαίνουν» στον πληθυσμό - και είπε ότι αυτό που παρατήρησε κατά τη διάρκεια της πανδημίας την οδήγησε να αρχίσει να αμφισβητεί.

«Ακόμα και όταν βίωνα αυτό που είδα, ήταν σχεδόν απίστευτο ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί ακόμη και σε νοσοκομείο», δήλωσε η Smith, ο οποίος παρατήρησε για πρώτη φορά ανωμαλίες όταν το νοσοκομείο άρχισε να εφαρμόζει πρωτόκολλα COVID-19.

«Άρχισα να παρατηρώ... ασθενείς που προσπαθούν να ξεφύγουν από το νοσοκομείο, όπως να αποσυνδέουν πράγματα, να βγάζουν σωλήνες εξαερισμού και να δραπετεύουν ... τότε άρχισα να ακούω φήμες για τους αναπνευστήρες και ήξερα ότι υπήρχε ένα μπόνους για [τη χορήγηση] ρεμδεσιβίρης», είπε η Smith.

Η Smith είπε ότι οι ασθενείς που έρχονται με συμπτώματα κρυολογήματος και γρίπης αντιμετωπίζονται διαφορετικά από ό, τι πριν από το ξέσπασμα του COVID-19. «Πριν από τον COVID, ένα κρυολόγημα, γρίπη ή πνευμονία, κανονικά θα ήσασταν σπίτι μέσα σε τρεις ημέρες, ίσως μια εβδομάδα, εκτός εάν είχατε άλλες σοβαρές παθήσεις».

Πριν από την πανδημία, οι ασθενείς σπάνια τοποθετούνταν σε αναπνευστήρες. H Smith δήλωσε τα εξής:

«Πριν ξεκινήσει η πανδημία και τα νοσοκομειακά πρωτόκολλα, δεν συνδέαμε αμέσως τους ασθενείς με τους αναπνευστήρες. Μόνο όταν βρέθηκαν σε δεινή θέση και δοκιμάσαμε κάθε άλλη μέθοδο θα τοποθετούνταν σε αναπνευστήρα και στη συνέχεια θα έβγαιναν από αυτούς τους αναπνευστήρες το συντομότερο δυνατό».

Αλλά σύμφωνα με τα νοσοκομειακά πρωτόκολλα COVID-19, οι ασθενείς «θα ήταν στους αναπνευστήρες για 30 ημέρες ή περισσότερο μερικές φορές, κάτι που ήταν απίστευτα σπάνιο», δήλωσε η Smith. «Επιπλέον, δεν μιλούσαν για την αποσύνδεση αυτών των ασθενών από τον αναπνευστήρα, κάτι για το οποίο θα έπρεπε να μιλούν μέσα σε 24 ώρες, επειδή όσο περισσότερο είστε σε λειτουργία, τόσο λιγώτερο πιθανό είναι να βγείτε από τον αναπνευστήρα».

Σύμφωνα με τα πρωτόκολλα COVID-19, οι γιατροί «πήγαν κατευθείαν στον αναπνευστήρα» ακόμη και αν τα επίπεδα οξυγόνου των ασθενών δεν είχαν φτάσει «στο όριο όπου κανονικά θα αερίζαμε ένα άτομο».

Οι ασθενείς που έλαβαν ρεμδεσιβίρη ανέπτυξαν νεφρική ανεπάρκεια μέσα σε λίγες ημέρες. «Μπορούσα να δω τις εργαστηριακές τιμές... χειροτέρευαν σχεδόν αμέσως μετά τη χορήγηση της ρεμδεσιβίρης», είπε.

Η Smith περιέγραψε το μοτίβο που παρατήρησε: «Ο ασθενής έρχεται, ο ασθενής λαμβάνει διάγνωση COVID, ο ασθενής [λαμβάνει] μια δόση ρεμδεσιβίρης», είπε η Smith. «Πολύ σύντομα, βρίσκονταν σε αεραγωγούς. Πολύ σύντομα είχαν νεφρική ανεπάρκεια και στη συνέχεια καταέρρεαν και τίποτε που θα μπορούσαμε να κάνουμε δεν θα τους έσωζε».

Οι επισκέψεις από αγαπημένα πρόσωπα περιορίστηκαν ή απαγορεύτηκαν λόγω των περιορισμών της πανδημίας και των νοσοκομειακών πρωτοκόλλων - και αυτό είχε «τρομακτικό» τίμημα για τους ασθενείς, δήλωσε η Smith.

Σύμφωνα με την Smith, τα αρχεία ασθενών έδειξαν περιπτώσεις «κλήσης της αστυνομίας στα νοσοκομεία» για να εκδιώξει «ανθρώπους που προσπαθούσαν να επισκεφθούν... πεθαίνουν αγαπημένα πρόσωπα ή αγαπημένα πρόσωπα που ήταν ... βλάπτονται από τα πρωτόκολλα των νοσοκομείων».

Η Smith είπε ότι αυτά τα μοτίβα ήταν εμφανή σε αυτήν ως ιατρική κωδικοποιήτρια. «Κάθε σημείωση που συμβαίνει μεταξύ μιας νοσοκόμας και ενός ασθενούς είναι τεκμηριωμένη. Υπάρχουν κοινωνικές πληροφορίες που τεκμηριώνονται. Υπάρχουν πληροφορίες από την τεκμηρίωση ασθενοφόρων που προστίθενται στον ιατρικό φάκελλο».




«Τεράστιο κίνητρο» για τα «οικονομικά γονατισμένα» νοσοκομεία να εφαρμόσουν πρωτόκολλα

Σύμφωνα με την Smith, στην αρχή της πανδημίας, τα νοσοκομεία τέθηκαν υπό οικονομική πίεση - η οποία αργότερα τους έδωσε κίνητρο να δεχτούν πληρωμές για την εφαρμογή των νοσοκομειακών πρωτοκόλλων COVID-19.

«Όταν ζητήθηκε από τον κόσμο να μπει σε λόκνταουν... Στα νοσοκομεία εκδόθηκαν επίσης εντολές ... ότι έπρεπε να κλείσουν τα χειρουργεία τους, που είναι το ψωμί και το βούτυρο τους. Εκεί βγάζονται τα περισσότερα από τα χρήματά τους», είπε.

Τα νοσοκομεία έπρεπε επίσης να «αυξήσουν τη χωρητικότητα των κλινών ΜΕΘ» και «να μειώσουν τον αριθμό των ασθενών στις κλίνες ΜΕΘ», δήλωσε η Smith.

Αυτό «γονάτισε οικονομικά τα νοσοκομεία για πολλούς μήνες, περίπου από τον Μάρτιο [2020] έως τον Μάϊο, όταν μας είπαν ότι έπρεπε να κάνουμε χώρο για αυτό το αναμενόμενο κύμα ασθενών με COVID, το οποίο δεν ήρθε ποτέ», δήλωσε ο Σμιθ.

Το καλοκαίρι του 2020, αφού το Κογκρέσσο ψήφισε τον νόμο CARES (Coronavirus Aid, Relief and Economic Security Act), τα πρωτόκολλα COVID-19 «μας κατέβηκαν από το NIH» - τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας. Τα πρωτόκολλα προέβλεπαν τη χρήση ρεμδεσιβίρης και αναπνευστήρων για ύποπτους ασθενείς με COVID-19 και ενθάρρυναν οικονομικά τα νοσοκομεία που αντιμετώπιζαν δυσκολίες να τα χρησιμοποιήσουν.

Τα νοσοκομεία «έπαιρναν 20% για κάθε δόση ρεμδεσιβίρης που έδιναν σε έναν ασθενή... έπαιρναν το μπόνους για να καταγραφεί ως ασθενής COVID. Και στη συνέχεια, αν ο ασθενής έμπαινε σε αναπνευστήρα ... και έπαιρναν τη μέγιστη πληρωμή», είπε.



Τα νοσοκομεία έκρυψαν τραυματισμούς από εμβόλια μη ρωτώντας για την κατάσταση εμβολιασμού

Η Smith είπε ότι τα ιατρικά αρχεία περιείχαν επίσης στοιχεία για τραυματισμούς ασθενών μετά τη χορήγηση των εμβολίων COVID-19.

«Άρχισα να βλέπω μερικές απίστευτα τρελλές περιπτώσεις», είπε η Smith. «Άρχισα να παρατηρώ περισσότερες περιπτώσεις... σχεδόν στιγμιαίου θανάτου, όπως μέσα σε μια ώρα πολυοργανικής ανεπάρκειας. Μαζική φλεγμονή, εγκεφαλικός θάνατος, πράγματα που δεν είχαμε δει ποτέ πριν. Στα 11 χρόνια της ιατρικής κωδικοποίησης, δεν είχα δει ποτέ μια τέτοια περίπτωση».

Και πρόσθεσε:

«Οι περισσότεροι από αυτούς τους ασθενείς που είχαν σηψαιμία και τη μαζική φλεγμονή δεν τα κατάφεραν. Υπήρχαν πολλές περιπτώσεις επιληπτικών κρίσεων που ήταν ανεξέλεγκτες ... Και τότε οι άνθρωποι άρχισαν να φτάνουν με φλεγμονή του εγκεφάλου, εγκεφαλίτιδα ... Μερικοί από αυτούς έπασχαν από συμπτώματα που μοιάζουν με εγκεφαλικό επεισόδιο. Ξαφνικά, έρχονται μαζικοί θρόμβοι αίματος. Και αυτά ήταν στους νέους. Αυτοί δεν ήταν ηλικιωμένοι με συννοσηρότητες».

Ωστόσο, σύμφωνα με την Smith, τα νοσοκομεία δεν θα ρωτούσαν για την κατάσταση εμβολιασμού των ασθενών, καθιστώντας αδύνατη τη διάγνωση αυτών των καταστάσεων ως τραυματισμών από εμβόλια. «Δεν έκαναν τις σωστές ερωτήσεις [και] δεν το έγραφαν στον ιατρικό φάκελλο».

Η Smith είπε ότι ένοιωσε την ανάγκη να μετατρέψει την εμπειρία της «σε κάτι θετικό».

«Ίσως μπορώ να πάρω αυτές τις πληροφορίες και να τις δημοσιεύσω εκεί έξω, έτσι ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να προειδοποιηθούν και να μπορούν να γνωρίζουν τι συμβαίνει», δήλωσε η Smith. «Για μένα, έχει να κάνει με τη διάσωση ζωών και με το να μας βοηθήσει να καταλάβουμε τι συνέβη».

Παρακολουθήστε το 'The Defender In-Depth' εδώ: Witness to Tragedy: Hospital Coder Speaks Out | Childrens Health Defense




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΘΑΝΑΤΟΙ:









ΣΧΕΤΙΚΑ:

Άνδρας πεθαίνει αφού χειρουργοί αφαιρούν λάθος μέρος του σώματος - Ανησυχητική τάση χειρουργικών λαθών στα ύψη








Προειδοποίηση στον Lauterbach: "Επιτέλους κοιτάξτε την πραγματικότητα!" - Οι φαρμακοποιοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου: Υπάρχει έλλειψη έως και 1.600 φαρμάκων στη Γερμανία


ΚΑΝΑΔΑΣ: Η πρωθυπουργός της Αλμπέρτα Danielle Smith της Αλμπέρτα επιβεβαιώνει ότι η νέα «Διακήρυξη των Δικαιωμάτων» θα προστατεύει από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό
Η πρωθυπουργός της Αλμπέρτα επιβεβαίωσε ότι σύντομα θα τεθεί σε εφαρμογή νέα νομοθεσία για την κατοχύρωση του δικαιώματος άρνησης «εμβολιασμού», καθώς και μια υπόσχεση για την προστασία των «δικαιωμάτων ιδιοκτησίας» στην επαρχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!