Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ; ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΣΕ Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ! ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΑΣ ΛΕΣΧΗΣ....(Καί 3 Έλληνες! Ποιοί;)


ΣΤΗΝ ΔΡΕΣΔΗ! ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ, Η ΣΥΜΜΑΧΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΑΜΑΧΩΝ...

TASCHENBERGPALAIS JUNE 2016




 
ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΣΕ! ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΝΟΥ ΜΑΣ... ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΚΤΑ! Πέμπτη 9η Ιουνίου σήμερα. Ξεκίνησαν αγαπητοί Συνέλληνες οι εργασίες της 64ης διασκέψεως των μελών της (μάλλον δυσόνυμης!) 'Λέσχης Μπίλντερμπεργκ' που εφέτος διεξάγεται στην Δρέσδη της Γερμανίας 
 
 conspiracytheorists.jpg
και στο ξενοδοχείο «Taschenbergpalais» πάντα υπό το άγρυπνο βλέμμα εκατοντάδων πάνοπλων και πολύ "ανήσυχων" αστυνομικών... 
 
 Bilderberg 2016 to Talk Trump, Riots, Migrants & Brexit 

Στην φετινή διάσκεψη της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ λαμβάνουν μέρος 130 ("άριστα διαλεγμένοι"...) σύνεδροι, απο 2ο κράτη, ενώ η υπό ..."πτώχευση" Ελλάδα, με τους "μπλοκαρισμένους" λαθρομετανάστες της, διάσπαρτους ("τυχαίως"!) σε διάφορες πόλεις της πατρίδος μας, «εκπροσωπείται» (βεβαίως-βεβαίως...) από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Γιώργο Λογοθέτη, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του 'Libra Group' και τον Δημήτρη Παπαλεξόπουλο, διευθύνοντα σύμβουλο της 'Titan Cement Co'. 
 
petraeus.jpg
ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΤΕΤΡΑΣΤΕΡΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΕΤΡΕΟΥΣ, ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ 'CIA' KAI NYN MEΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ 'ΚΚR'... (ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΩΡΑ...)          








Τα κύρια θέματα των συζητήσεων της Συνόδου, όπως τα αποτυπώνει ο ξένος τύπος, αφού ο ελληνικός το ...αποφεύγει(...), είναι: 
 
-οι τρέχουσες εξελίξεις
-η Κίνα
-ευρωπαϊκά ζητήματα όπως η προσφυγική κρίση, η ανάπτυξη, οι μεταρρυθμίσεις, αλλά και η «ενότητα» όσο και το όραμα για το μέλλον...
-η Μέση Ανατολή
-η Ρωσία
-το πολιτικό σκηνικό στις ΗΠΑ και θέματα που σχετίζονται με την αμερικανική οικονομία, το χρέος και τις μεταρρυθμίσεις
-γεωπολιτικά ζητήματα που σχετίζονται με την ενέργεια και με τις τιμές των αγαθών...
-το πρεκαριάτο (κοινωνικο-οικονομικός όρος που εν προκειμένω αφορά ευρείες ομάδες ατόμων, όπως π.χ. οι άνεργοι και οι πολύ φτωχοί ή όσοι δεν έχουν σταθερή εργασία) και τη μεσαία τάξη...
 
-τις καινοτομίες στον τομέα της τεχνολογίας. Βέβαια υπάρχει μεγάλος αριθμός δημοσιευμάτων στον διεθνή Τύπο, που αναφέρει πως οι συμμετέχοντες θα εστιάσουν ιδιαίτερα την υποψηφιότητα Τράμπ, για την προεδρία των ΗΠΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, αλλά και τις εστίες κοινωνικών εντάσεων ανά τον κόσμο, με πιο πρόσφατη αυτή στη Γαλλία. 
 
ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΜΠΑΡΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΔΙΑ, ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ...
 
Στις εργασίες της διασκέψεως, μετέχουν δύο πρωθυπουργοί ήτοι της Ολλανδίας, Μαρκ Ρούτε και του Βελγίου, Τσάλς Μισέλ αλλά και ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Τουρκίας (...) Μεχμέτ Σιμσέκ αλλά και 12 πρώην και νυν υπουργοί μεταξύ των οποίων και ο γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε κα. 
 
Την λίστα συμπληρώνουν και άλλες ισχυρές προσωπικότητες από τον τομέα της οικονομίας, όπως η Γενική Διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ ενώ η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, εκπροσωπείται από Μπενουά Κερέ, μέλος του ΔΣ. 
 
Επίσης προσκεκλημένοι είναι και εκπρόσωποι μεγάλων τραπεζών όπως ο διευθύνων σύμβουλος όσο και ο πρόεδρος της 'Deutsche Bank AG' (ο οποίος προεδρεύει των εργασιών) αλλά και ο πρόεδρος της 'HSBC Holdings plc'.

-Φυσικά δεν λείπουν και οι εκπρόσωποι επιχειρηματικών κολοσσών όπως ο για παράδειγμα ο Τζο Κάϊζερ, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Siemens AG, ο Τόμας Έντερς ο οποίος είναι διευθύνων σύμβουλος της 'Αirbus Group' που θα καθίσουν πλάϊ – πλάϊ με εκπροσώπους ΜΜΕ, δημάρχους και ακαδημαϊκούς.

Τέλος στη λίστα των προσκεκλημένων είναι και δύο προσωπικότητες από τα πολύ ...παλιά, όπως ο ήδη 91ετής(!) Χένρι Κίσσινγκερ εκπροσωπώντας την 'Kissinger Associates Inc.' και ο πρώην πρόεδρος της Ευρωπαϊκή Επιτροπής, Χοσέ Μανουέλ Μπαρόζο, ο τέως ακραιφνής ...μαοϊκός διαδηλωτής στην Λισσαβώνα, προ ολίγων δεκαετιών! (Τά ξέχασε αυτά...)
 
"ΙΩ.ΚΑΠ." 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!