Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

ΞΕΡΕΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ..."ΦΥΣΑΝΕ";;; (Πολύ "επιμορφωτικό", μήν το χάσετε!)

ΙΔΟΥ, Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ! ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ  ΤΟΥ, ΠΑΝΩ ΣΤΟ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ κ.ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ "ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ"... (ΜΕ 400.000 $ ΕΤΗΣΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ Ο ΜΠΑΡΑΚ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΣΧΗΜΑ, Ε;)


ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΙΛΙΓΓΟ! ΒΕΒΑΙΩΣ, ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ, ΕΛΕΓΑΝ ΠΑΝΤΑ, ΠΩΣ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΒΙΟΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ! ΠΩΣ, ΑΜΕ... Κοιτώντας τα απίστευτα εισοδήματα των κάτωθι περιγραφομένων πολιτικών, ορισμένοι απο αυτούς διετέλεσαν και αρχηγοί κρατών, μπορούν να συγκριθούν μόνο, με τους προϋπολογισμούς ...μεγάλων πολυεθνικών εταιριών, ή ακόμα και μικρών κρατών, υπενθυμίζονται το ρητό, ότι 
η εξουσία εκτός από "βρώμικη" είναι και ....γλυκιἀ!

ΛΟΙΠΟΝ, "ΦΤΩΧΕΙΑΣ" ΚΑΙ "ΑΝΕΧΕΙΑΣ" ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ. Όσοι "αντέχουν" και άν "αντέχουν", άς διαβάσουν την συνέχεια!

Αποτέλεσμα εικόνας για sebastian piñera
ΩΡΑΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ. ΚΑΙ ΤΣΕΠΗ ...ΞΕΧΕΙΛΗ!!!
10. Σεμπάστιαν Πινέρα (Sebastian Pinera) : Ο πρώην πρόεδρος της Χιλής Σεμπάστιαν Πινέρα, έφυγε από την προεδρία τον Μάρτιο του 2014, μετά την τετραετή θητεία του. Έπειτα από τις φοιτητικές διαμαρτυρίες και τις πυρκαγιές που κατέκαψαν τα δάση της χώρας, η δημοτικότητά του έπεσε κατακόρυφα μόλις στο 23%. Η περιουσία του εκτιμάται στα 2,5 δις αμερικανικά δολλάρια!


9. Λι Χσιεν Λουνγκ (Lee Hsien Loong): Ο νυν πρωθυπουργός της Σιγκαπούρης, έχει αναλάβει καθήκοντα από το 2004 και είναι πολύ δημοφιλής στη χώρα. Είναι επίσης ένας από τους πλουσιότερους πολιτικούς στον κόσμο, αφού οι αποδοχές του αγγίζουν τα 2.183.516 δολlάρια ετησίως!!!


8. Στέφεν Χάρπερ (Stephen Harper): Είναι ένας από τους πιο δημοφιλής Καναδούς πολιτικούς, ενώ είναι ο πρώτος πρωθυπουργός που προέρχεται από το Συντηρητικό κόμμα. Οι αποδοχές του ανέρχονται σήμερα στα 296.400 δολλάρια ετησίως...


7. Τζον Κέη (John Key): Ο Κέη είναι ο 38ος πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, ενώ είναι ενεργό μέλος του Εθνικού Κόμματος της Νέας Ζηλανδίας από το 2006. Οι αποδοχές του υπολογίζονται στα 290.000 δολάρια ετησίως, ποσό 10πλάσιο από τον μέσο μισθό στη χώρα!


6. Τζέικομπ Ζούμα (Jacob Zuma): Ο Ζούμα είναι ο πρόεδρος της Νοτίου Αφρικής και οι ετήσιες αποδοχές του ανέρχοντται στα 272.000 δολλάρια, ποσό 25 φορές μεγαλύτερο από τον μέσο μισθό στη Νότιο Αφρική!


5. Ναγκουΐμπ Σαβίρις: Ο Σαβίρις είναι ένας Αιγύπτιος δισεκατομμυριούχος(!) και ιδρυτής του Κόμματος 'Ελευθέρων Αιγύπτιων'. Η περιουσία του εκτιμάται στα 3 δις δολλάρια!

Αποτέλεσμα εικόνας για Τοny Abbot

4. Τόνι Άμποτ: Ο Τόνι Άμποτ ήταν πρωθυπουργός της Αυστραλίας από το 2013 έως το 2015. Ήταν αρχηγός του Φιλελεύθερου Κόμματος από το 2009. Οι ετήσιες αποδοχές του 28ου πρωθυπουργού της Αυστραλίας, υπολογίζονται στα 345.000 δολλάρια.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ηiggins Mike prime minister of Ireland

3. Μάϊκλ Χίγκινς: Ο Χίγκινς είναι ο 9ος πρόεδρος της Ιρλανδίας και έχει αναλάβει καθήκοντα από το 2011. Είναι ένας από τους πιο δημοφιλής πολιτικούς, κοινωνιολόγους, ποιητές και εκφωνητές. Οι αποδοχές του ανέρχονται στα 340.000 δολλάρια ετησίως.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΗ, Η ΠΛΕΟΝ ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ (;) ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΤΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠ.ΟΜΠΑΜΑ.
ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΑΦΩΝΟΥΣ, ΟΧΙ
ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΛΑΟ,
ΣΚΥΒΕΙ ΚΑΙ "ΠΡΟΣΚΥΝΑ" ΜΕ ΧΕΙΡΟΦΙΛΗΜΑ, ΤΟΝ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑ ΜΟΝΑΡΧΗ ΑΜΠΝΤΟΥΛΑΧ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ!
ΑΜΗΧΑΝΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ Ο ΤΟΤΕ ΓΑΛΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΡΚΟΖΙ, ΕΝΩ
ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ, Ο ΝΤΟΜΙΝΙΚ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ...

2. Μπαράκ Ομπάμα (Barack Obama): Ο 44ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών είναι ο πρώτος Αφροαμερικανός (απο λευκή εβραιοαμερικανίδα μητέρα και πατέρα Κενυάτη, με 7 ακόμα αδέλφια, απο 4 διαφορετικές μητέρες!!!...) που ανέλαβε καθήκοντα. Είναι δημοφιλής πολιτικός ηγέτης και οι ετήσιες αποδοχές του ανέρχονται στα 400.000 δολλάρια, ποσό 8πλάσιο από τον μέσο μισθό ενός Αμερικανού!

Αποτέλεσμα εικόνας για c.Y.LEUNG

1. C.Y.Leung: Πρόκειται για τον πλουσιότερο πολιτικό στον κόσμο με ετήσιες αποδοχές που αγγίζουν τα 530.000 δολλάρια. Είναι ο γενικός διευθυντής της Ειδικής Διοικητικής Περιφέρειας του Χονγκ Κονγκ. Το εισόδημά του είναι 12 φορές μεγαλύτερο από το μέσο εισόδημα των κατοίκων του Χόνγκ Κόνγκ!

ΤΕΛΙΚΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ, ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ;
ΑΜΦΙΒΑΛΛΟΥΜΕ σφόδρα.

"Παπαφλέσσας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!