Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Η ΕΛΛΑΣ, έχει άμεση ανάγκη μίας "νέας" ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ, για να αναγεννηθεί!Ω, ΝΑΙ! ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΤΕ. ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ "ΚΑΤΗΛΘΑΝ" ΟΙ ΠΥΡΙΝΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ "ΔΙΕΥΡΗΝΑΝ" ΡΙΖΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ, ΤΟΥΣ "ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" ΤΩΝ 12 ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ!

Έτσι και σήμερα Κύριε Ιησού Χριστέ, Σε παρακαλούμε θερμώς, Σε ικετεύουμε, με την χάρη Σου, απεφάσισε και πράξε το ίδιο εκείνο θαύμα, επί των τέκνων Σου του Ελληνικού ποιμνίου.

Πού ως παντελώς ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ακατήχητο, χλιαρό, απαίδευτο και απέραντα σκοτεισμένο, έχει παρεκλίνει του ορθού δρόμου και στερείται της χάριτός Σου.

Ναί Κύριε, Σού ζητούμε μία "νέα" ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗ!
Μία "νέα" ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗ, υπέρ του Ελληνικού Έθνους!
Μία ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗ σήμερα, που θα επιτρέψει στον λαό αυτό, να ΕΠΑΝΕΥΡΕΙ και να επιστρέψει στις Άγιες και Ορθόδοξες ρίζες του.


Για να μπορέσει να αναγεννηθεί και να ξαναβρεί τον δρόμο του. Δρόμο ευλαβείας, δρόμο Πίστεως, δρόμο Πατερικό και Παραδοσιακό.


Ναί, Κύριε!

ΑΜΗΝ! Γ Ε Ν Ο Ι Τ Ο !

"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!