Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

ΦΡΙΚΗ !!! ΟΥΚΡΑΝΟΙ Ναζί στρατιώτες,θάβουν ΖΩΝΤΑΝΟ αιχμάλωτο στρατιώτη της Νέας Ρωσίας!...

(ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΠΛΑΝΑ! ΜΟΝΟΝ ΟΙ 'SS' ΤΩΝ ΝΑΖΙ & Η 'GPU' ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤ, ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΑ...)



ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ! 'MADE ΙΝ UKRANIA'! Δεν έχουν προηγούμενο οι  TΡΟΜΕΡΕΣ θηριωδίες των ναζί του Κιέβου στην ανατολική Ουκρανία. Φωτογράφησαν και ανήρτησαν σε ουκρανικό ιστότοπο, την ταφή ...ζωντανού αιχμαλώτου νεορώσου στρατιώτου,τον οποίο είχαν ήδη δέσει!!!


Αυτά είναι τα ...«καλά»παιδιά της E.E.
 και του ΝΑΤΟ, οι οποίοι εφαρμόζουν τις πλέον ειδεχθείς "τεχνικές" εκτελέσεων αθώων των ισλαμιστών! (στοιχεία απο το ιστολόγιο 'διόπτρα').


Κοινός αυτών 'σπόνσορας' και χρηματοδότης τους, ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ, παρά η  Α Μ Ε Ρ Ι Κ Α Ν Ι Κ Η κυβέρνηση.(Ο απέραντα "σκληροπυρηνικός" Τζ.Μακέϊν, όπως και η Χίλλαρυ Κλίντον, όπως και η Βικτώρια Νιούλαντ, είναι "θερμότατοι" υποστηρικτές του θλιβερού αυτού καθεστώτος...Α! Και τον πρεσβευτή τους, (μεγάλο "γατόνι", τον mister Τζέφρυ Πιάτ) που είχαν στο Κίεβο τα παιδιά της Ουάσινγκτον, τον έστειλλαν τώρα ..."τυχαίως" εδώ, σε εμάς!!!)



O AΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΝΑΖΙ, ΟΛΕΓΚ ΤΙΑΧΝΙΜΠΟΚ... ΣΕ ΣΤΑΣΗ
ΓΙΑ ΤΑ ...ΜΠΑΖΑ!












Ήδη οι υπηρεσίες ασφαλείας της Νέας Ρωσίας, συμφώνως πάντα με δημοσιογραφικές πηγές, επεξεργάζονται εντατικώς τις φωτογραφίες, ώστε να καταφέρουν να εντοπίσουν την ουκρανική μονάδα*, που διέπραξε την απάνθρωπη αυτή πράξη, ώστε να υπάρξουν αντίποινα.(Σκληρότατα ασφαλώς!)

[* "ΑΦΥΣΙΚΑ" ΠΡΑΓΜΑΤΑ... ΕΝΤΕΛΩΣ. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ (ΟΥΚΡΑΝΙΑ) ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ - πρόσφατα - ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΝΑ "ΕΥΔΟΚΙΜΟΥΝ" ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΙ ΝΑΖΙ;;; ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ! ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 'ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ';;; ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ; ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ; "Παπαφλέσσας"]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!