Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

"ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΝ" ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ! ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΡΩΣΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ, ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ !


(ΡΕ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΨΕΥΔΟ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΙΣΤΑΝ, ΠΟΥ "Θ Α Ψ Α Τ Ε" ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ; ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ; ΕΩΣ ΠΟΤΕ, ΘΑ "ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΕ" ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ;;;)ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ ΡΩΣΙΚΗ 'ΣΦΑΛΙΑΡΑ' ΣΤΟΝ ...ΣΒΕΡΚΟ ΤΩΝ ΗΠΑ! ΚΑΘΑΡΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ Κίνηση 'μάτ' από το Κρεμλίνο, για να εξασφαλίσει την παρουσία του στα Βαλκάνια και οργή των ΗΠΑ! 

Έκτακτη είδηση,η Ρωσία θα δημιουργήσει,δεύτερη στρατιωτική βάση γίγας στην Σερβία,στην επαρχία της Βοιβοντίνας.Κίνηση ματ από το Κρεμλίνο,για να εξασφαλίσει την παρουσία του στα Βαλκάνια και οργή των ΗΠΑ.
"ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ" Η ΜΟΣΧΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ,
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΤΟΥ ΑΙΜΟΥ, ΩΣ
ΛΙΑΝ  Ι Σ Χ Υ Ρ Ο Σ   ΠΑΙΚΤΗΣ, ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ...

Όπως μεταδίδουν σερβικές στρατιωτικές ιστοσελίδες, Ρωσία και Σερβία έφτασαν σε συμφωνία, για την παραχώρηση στις ρωσικές ειδικές δυνάμεις αλεξιπτωτιστών,του στρατιωτικού αεροδρομίου της «Έτσκα», κοντά στο Zrenjanin της Βοϊβοντίνας, μαζί με τον περιβάλλοντα χώρο.


Οι Ρώσοι που θα δρούν υπό το κάλυμα "ανθρωπιστικής οργανώσεως", για την πρόληψη φυσικών καταστροφών, θα έχουν τον πλήρη έλεγχο της περιοχής και την δυνατότητα μεταστάθμευσης 2.500 αλεξιπτωτιστών, μαχητικών αεροσκαφών και ελικοπτέρων!!!


Την είδηση επιβεβαιώνει ο διοικητής του πρώτου ρωσοσερβικού κέντρου στην Νις, Bojan Glamočlija. Οι Αμερικανοί θεωρούν την ρωσική βάση στην Νις, ως ένα από τα μεγαλύτερα ρωσικά κέντρα κατασκόπων και εφαλτήριο ειδικών αποστολών της Ρωσίας παγκοσμίως! 


Η είδηση για την δημιουργία και δευτέρας ρωσικής βάσεως, έπεσε σαν βόμβα στους νατοϊκούς κύκλους και η Αμερική κάνει ότι μπορεί, για να την αποτρέψει...Με αυτήν την κίνηση η Ρωσία, πατάει γερά τα πόδια της στα Βαλκάνια και θα έχει την δυνατότητα προβολής ισχύος, όπου χρειαστεί στην ευρύτερη περιοχή, με ότι αυτό σημαίνει για την ανάσχεση ΚΑΙ του άκρως "αρρωστημένου" αλβανικού μεγαλοϊδεατισμού...

[ΑΥΤΗ Η ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ "ΠΡΟΩΘΗΜΕΝΗ" ΚΙΝΗΣΗ, ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΕΩΣ ΕΝΑΝ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΙΔΗΣΗ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ  στην χώρα μας, ΟΠΩΣ ΘΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕ, ΤΗΝ ... "Ε Ξ Α Ϋ Λ Ω Σ Α Ν"!... "Ιωάννης Καποδίστριας".]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!