Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ 'ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ', ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΟΥΣ! (ΑΚΟΥΤΕ ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΠΑΛΙΟ-ΓΡΑΙΚΥΛΛΟΙ;;;)

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΒΙΤΑΛΥ ΜΙΛΟΝΩΦ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ. NA ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ, ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ!
Α Ξ Ι Ο Σ !
ΕΔΩ, ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ...

ΕΥΓΕ ΤΟΥΣ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΥΡΙΣΚΑΝ ΜΙΜΗΤΕΣ, ΑΛΛΑ... Αποτελεί πρώτο θέμα στα ρωσικά μέσα ενημερώσεως,  το ζήτημα που συγκεκριμένα το 'Russia Today', κανάλι που εκφράζει τις θέσεις της ρωσικής κυβερνήσεως, έχει τον τίτλο «Να θυμάστε το Βυζάντιο»! Η Ρωσία θα αντικαταστήσει στους χάρτες της, aντί του ονόματος Ινστανμπούλ, με 
το όνομα «Κωνσταντινούπολη»!!! 

Ρωσία: «Θα επαναφέρουμε το όνομα Κωνσταντινούπολη στους χάρτες μας»


Τονίζουν ότι η ονομασία, έχει να κάνει με λόγους μνήμης και ιστορικής Δικαιοσύνης, αποδεικνύοντας περίτρανα, ότι το Βυζάντιο δεν έχει ξεχαστεί! 
Την πρόταση έκανε ο ο κυβερνητικός Ρώσος βουλευτής Βιτάλι Μιλόνοφ (που είναι ΑΚΡΩΣ "στοχοποιημένος" απο αρκετά δυτικά μέσα ενημερώσεως, ιδίως αγγλικά, αφού εναντιώνεται ΣΤΑΘΕΡΩΣ στους ομοφυλόφιλους και μάλιστα ΗΧΗΡΑ...) και στενός φίλος του Β.Πούτιν, από την Αγία Πετρούπολη, ζητώντας με επιστολή του στον Ρώσο πρωθυπουργό Ντμίτρι Μεντβέντεφ, την μετονομασία της «Ιστανμπούλ» σε Κωνσταντινούπολη, σε όλους του ρωσικούς χάρτες!

Ο ΡΩΣΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΙ  ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ, ΚΑΘΕ
ΑΛΛΟ ΜΑΛΙΣΤΑ...
(ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΔΩ;;;)

Γράφει ο Μιλόνοφ: «Πολλοί κάτοικοι της χώρας μας, εξακολουθούν να συνδέουν την πόλη της Ινστανμπούλ μόνο με την ιστορία του Βυζαντίου. 
Πριν από την επανάσταση των Μπολσεβίκων, η πόλη αυτή δεν ονομαζόταν διαφορετικά από Κωνσταντινούπολη στη χώρα μας. 

Ο ΡΩΣΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΤΙΜΙΤΡΙ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ.

Σήμερα, πολλά ορθόδοξα χριστιανικά κράτη, για παράδειγμα η Ελλάδα, διατηρούν αυτή την παράδοση. Η επιστροφή του ιστορικού ονόματος της πόλεως, θα συμβόλιζε ότι η χώρα μας και ο λαός μας, διατηρούν την τραγική μοίρα του Βυζαντίου στη μνήμη τους. 

Δεν απορρίπτουμε το μοντέρνο όνομα αλλά επίσης διατηρούμε το δικαίωμά μας για ιστορική δικαιοσύνη, ακόμη κι αν περιέχεται στη μορφή ενός συμβόλου». 
Ο Μιλόνοφ είναι ΠΙΣΤΟΣ Χριστιανός, έχει εμφανιστεί στο παρελθόν, φορώντας μπλουζάκι με την φράση «Orthodoxy or death»! (ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, Ή ΘΑΝΑΤΟΣ!)


Σύμφωνα με τα λεγόμενα Πούτιν αλλά και του διάσημου σκηνοθέτη Νικίτα Μιχάλκοφ(άνω φωτογραφία) , «αυτό που γίνεται τη συγκεκριμένη στιγμή στην εκκλησία, είναι μια λειτουργία εις μνήμην των αποθανόντων, που μόλις έχει γίνει η εκταφή των λειψάνων τους. 
Χρειάζεται μια καινούργια ιδέα, που θα πηγάζει από τη θρησκεία, ενώ η πνευματική πεμπτουσία της, θα πηγάζει από το ΕΘΝΟΣ, γιατί μόνον αυτή μπορεί να βοηθήσει τη Ρωσία του αύριο, να αναγεννηθεί και να εδραιωθεί»!

ΟΙ ΞΕΝΟΙ "ΠΑΛΕΥΟΥΝ" ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΑ! ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΔΕ... ("ΙΩ.ΚΑΠ.")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!