Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

΄Α, ώστε έτσι; Παρακολουθεί την "σύνοδο" και η 'CIA';




'ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΝΟΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ' ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ... Εδώ και λίγες ημέρες, ψιθυρίζεται εντόνως στην δημοσιογραφική 'πιάτσα' που πλαισιώνει τις εργασίες της ψευδοσυνόδου της Κρήτης, πώς στην πατριαρχική αντιπροσωπία, συμμετέχουν "περιέργως" δύο γυναίκες(!) εκ των οποίων, η μία ακούγεται ότι είναι σύμβουλος στο Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας των ΗΠΑ!!! 



ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ; Οι πληροφορίες επιμένουν (επισημαίνεται απο το ιστολόγιο 'ιχνος') πώς έχει συνεργασθεί με την (διαβόητη εντελώς!) Αμυντική Υπηρεσία Πληροφοριών ('DIA'), όπως και απερίγραπτα "γνωστή μας", την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών ('CIA') και όχι μόνο. 

1ον ΠΙΕΣΤΙΚΟΝ ΕΡΩΤΗΜΑ! Γιατί ΑΡΑ ΓΕ, το βαθύ κράτος των ΗΠΑ, ενδιαφέρεται ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ για την Ορθοδοξία ; 

2ον ΠΙΕΣΤΙΚΟΝ ΕΡΩΤΗΜΑ! Μήπως τελικά πίσω από όλη αυτή την (σχεδόν 'χολλυγουντιανά' σκηνοθετημένη απο το Φανάρι...) προσπάθεια, βρίσκεται ο διεθνής Σιωνισμός, που ΣΥΝΗΘΩΣ κινεί τα νήματα, διότι κατά τα άλλα η Σύνοδος, θα είναι περιχαρακωμένη, μη τυχόν πάει και κανένας «ζηλωτής» μοναχός και διαμαρτυρηθεί.
ΚΑΙ ΦΑΝΕΙ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ "ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ"! (Αρκεί να διαβάσετε σε αναρτήσεις τοπικών κρητικών ιστοσελίδων, τί εκτάσεως και τύπου, είναι τα πρωτοφανή αστυνομικά μέτρα ασφαλείας, γύρω απο τον ευρύτερο χώρο της συνόδου. Μέχρι και το Λιμενικό είναι "επιστρατευμένο", γράφεται).

Γυναίκες όμως (έστω σε κατά φαντασίαν) "Οικουμενική" Σύνοδο και μάλιστα σύμβουλοι Αμερικανικών παρακαλώ Μυστικών υπηρεσιών κάτι τρέχει!...("Ιω.Καπ.")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!