Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΤΙ 'ΣΟΪ' ...ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΛΕΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ;;;




31

ΟΙ ΕΞΩΘΕΝ & ΜΑΚΡΟΘΕΝ(...) ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ  ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ! 
Πιστές καθ΄ολοκληρίαν 'θεραπαινίδες' εκείνων των εντολών, εκτελούν διαχρονικώς στο ΑΚΕΡΑΙΟ, τις κατασκότεινες οδηγίες... «Με αυτά τα «γράμματα» δηλητηριάζουν τις ψυχές και το μυαλό των παιδιών μας… Διαβάστε για του λόγου το αληθές, τις παρακάτω εικόνες με αποσπάσματα των εν λόγω φυλλάδων, που τις σερβίρουν για ΔΗΘΕΝ & ΤΑΧΑ ...«σχολικά βιβλία» και φρίξτε!» 
Η κυβέρνηση "Σημίτη" (ψάξτε στην Λαμία για την οικογένειά του, ο παππούς του ονομαζόταν Ααρών Αβούρ, ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ...)  παρήγγειλε τη συγγραφή περίπου 150 σχολικών βιβλίων με εκσυγχρονιστικό χαρακτήρα... 

Το 'Παιδαγωγικό Ινστιτούτο' τα ενέκρινε (ΧΩΡΙΣ ΧΡΟΝΟΤΡΙΒΗ βεβαίως-βεβαίως!) και τα παρέδωσε στην κυβέρνηση Κ.Καραμανλή. Τελικά ενσωματώθηκαν στη σχολική ύλη γύρω στο 2005-07. 
Γνωρίζουμε όλοι, πολύ καλά ένα από αυτά, το πολυσυζητημένο και  Τ Ρ Ι Σ Α Θ Λ Ι Ο  βιβλίο Ιστορίας της Στ’ Δημοτικού. Ήταν όμως μόνο η κορυφή του παγόβουνου. (Και η "κυρία" Ρεπούση, ξεκίνησε ως καθηγήτρια γυμνασίου της Γαλλικής, στην Άρτα, το 1983! Όχι ασφαλώς ιστορικός, ούτε συγγραφέας!) Ας ρίξουμε μια ματιά στα υπόλοιπα εγχειρίδια.

Στο τετράδιο εργασιών του βιβλίου Γλώσσας Α Γυμνασίου (σ. 16) υπάρχει κείμενο με τίτλο «Οσάκις», αλλά θα του ταίριαζε και ο τίτλος «εισαγωγή στην παιδεραστία». Το κείμενο περιγράφει έναν δάσκαλο που επαναλάμβανε τη λέξη «οσάκις», στο άκουσμα της οποίας τα παιδιά χασκογελούσαν. Ρώτησε και έμαθε ο δάσκαλος, ότι «ο Σάκης» ήταν ένας ...«ηλεκτρολόγος 20-25 ετών και τα είχε φτιάξει(!) με μια από τις μαθήτιρες, την Αλέκα. Ο πρώτος έρωτας της τάξεως».


Στο βιβλίο Γλώσσας Γ Γυμνασίου (σ. 116) ο (ΑΝΘΕΛΛΗΝ έως της ...οστεΐνης του!) Νίκος Δήμου, γράφει ξεκάθαρα ότι η Ελλάδα, καταπιέζει «τους Μάρτυρες του Ιεχωβά, τους Σλαβόφωνους και τους Μουσουλμάνους» και ...κακώς διαμαρτυρόμαστε(!) όταν αυτά καταγγέλονται από το «Παρατηρητήριο του Ελσίνκι» στο οποίο «είναι υπερήφανος που ανήκει»! ("Ήκμασεν" επί επαράτου επταετίας, έχουν γράψει ξανά και ξανά οι εφημερίδες, για τον "κύριο" αυτό, ως διαφημιστής. Σύζυγός του, η κυρία Μπενρουμπή.............)


Στο ίδιο βιβλίο (σ. 65) ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Σημίτης γράφει, για την «χωρίς απήχηση ελληνική και χριστιανική παράδοση» της Ελλάδος"!!!


Στη σελ. 73 του τετραδίου εργασιών του ιδίου μαθήματος, κείμενο του ...αστρολόγου Κώστα Λεφάκη(!!!) διδάσκει στα παιδιά ότι, «ο Άρης θα εμπνεύσει πολύ κόσμο», ότι «εργασία, πολιτική, οικονομία, αθλητισμός, διοίκηση και τεχνολογία είναι τομείς που η πρόθεση του Άρη θα τους αγγίξει» και «αυτόν τον μήνα οι συμπτώσεις θα ενισχύσουν τις ερωτικές σχέσεις»!


Το μοναδικό ποίημα του Οδυσσέα Ελύτη, σε ολόκληρη τη σχολική ύλη, είναι το ποίημα «Άλφα Ρομέο» στη σελ. 10 του βιβλίου Γλώσσας της Γ Γυμνασίου: «Όμως σήμερα το λέω, βρίσκω το καλό κι ωραίο, σε μια σπορ Alfa Romeo». Αυτό επέλεξαν να τον εκπροσωπεί!!!!!!!!!!!!!

Το μοναδικό απόσπασμα του Γρηγόρη Ξενόπουλου, επίσης σε όλη τη σχολική ύλη, είναι ένα κείμενο στηΝεοελληνική Λογοτεχνία Α Γυμνασίου (σ. 222) στο οποίο μία ...γάτα αφήνει τις ακαθαρσίες της(!!!!!!!!!!!!!) στην «Αγία Πρόθεση» ενός ναού!!! Τι διδακτικό νόημα έχει άραγε; (ΑΝ "ΥΠΗΡΧΕ" ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΑΙ ΑΝ "ΥΠΗΡΧΕ" ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ, ΕΡΩΤΟΥΜΕ, ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΡΑ & ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ; ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ "ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΟΙ" ΑΥΤΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ - για πολλές φάπες! - ΔΕΝ ΤΑ ΕΓΡΑΦΑΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΟ ΝΑΟ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΖΑΜΙ, Ή ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΝΑΓΩΓΗ;;;;; Ε; Ε; Ε;)

Στο Δημοτικό τα πράγματα δεν είναι καλύτερα: προσευχή της Θέτιδος Χορτιάτη(;), κείμενα για τον Άγιο Βασίλη (όχι τον Άγιο, αλλά το ξωτικό των δώρων). 
Δεν υπάρχει πουθενά η φράση «Χριστός Ανέστη», όπως και καμμία αναφορά σε ονομαστική γιορτή, παρά μόνο σε γενέθλια. 
Η διδακτική της προστακτικής παλαιότερα γινόταν με μύθο του Αισώπου, σήμερα γίνεται με οδηγίες συναρμολογήσεως ...καφετιέρας (Στ’ Δημοτικού)! 

Ο μουσουλμάνος Νορτνίν, επισκέπτεται την «Εκκλησία του χριστιανού Αλλάχ» και δυσφορεί με τους «άσχημους γέρους με τις μακριές γενειάδες»!!! (ΠΟΥ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ "ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ" ΟΙ ΘΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ, ΟΙ ΣΥΓΚΛΗΤΟΙ, ΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΟΥΣ "ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ" κ.κ. ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥΣ;;;;;;;;;;;; "ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ΟΝΤΩΣ;;;;;;;;;;)

Αυτά τα 150 βιβλία ήταν μία μεγάλη κατραπακιά. Η επερχόμενη λαίλαπα του τριγώνου Φίλη-Αναγνωστοπούλου-Λιάκου, θα είναι το τελειωτικό χτύπημα της παιδείας. 

Αν βλέπουμε όλα αυτά για 10 χρόνια και αδιαφορούμε, τι άλλο να περιμένουμε; Λίγα δευτερόλεπτα αφού ο υπουργός χαρακτήρισε «παρά φύσιν» τηνδιδασκαλία της αρχαίας ελληνικής στο Γυμνάσιο, καθώς και ότι «κοπανάει στο κεφάλι τους μαθητές», μνημόνευε τον ...Γληνό για να αιτιολογήσει την άποψή του. 

Να θυμηθούμε λοιπόν, ότι ο Γληνός πρότεινε 3 λύσεις για την γλώσσα: 





Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μακαρίτης Κων/νος Τσάτσος, είχε εμποδίσει τον τότε πρωθυπουργό Κ.Καραμανλή (να "δούμε" πότε θα γραφεί και η δική του ιστορία, όπως ήταν στην πραγματικότητα και όχι "αγιογραφίες"!) να εισαγάγει  στην Παιδεία το λατινικό αλφάβητο! Μήπως "πάμε" κατά εκεί με το δίδυμο Φίλη - Αναστασοπούλου;;; (στοιχεία απο το 'αντίβαρο'. Για την αντιγραφή "Ιω.Καπ.")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!