Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΗΚΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ, ΜΕ 'ΣΠΡΕΫ' ΠΙΠΕΡΙΟΥ! Η ΝΕΑΡΗ ΔΑΝΕΖΑ ΟΜΩΣ ..."ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕ"!!!

ΕΥΦΥΕΣ ΚΑΙ ΛΙΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΟΠΛΟ, ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΕΠΙΔΟΞΩΝ ΒΙΑΣΤΩΝ!
'ΣΠΡΕΫ' ΠΙΠΕΡΙΟΥ,  ΓΝΩΣΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΟΠΛΩΝ...

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ 'ΣΟΚ' ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΚΤΙΚΗ (μέχρι ανοησίας) ΔΑΝΙΑ! Μία 17χρονη η οποία χρησιμοποίησε στη Δανία σπρέϊ πιπεριού, σε μουσουλμάνο λαθρομετανάστη, που πήγε να της επιτεθεί, αντιμετωπίζει ΤΩΡΑ ποινικές διώξεις! Οι βιασμοί έχουν γίνει πλέον πρωτοσέλιδα στις δανικές εφημερίδες!

Αρκετές γυναίκες έχουν 
κάνει αναφορές… λέγοντας πως έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά, από την επιθετική συμπεριφορά των Μουσουλμάνων, οι οποίοι ζητούν άσυλο καθώς και από πρόσφυγες στο τοπικό κέντρο ασύλου.

ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ ΘΡΑΣΟΣ, ΕΝΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ
ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟΥ, ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΠΟΥ ΖΗΤΑ(!) ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ
...ΣΙΩΠΗΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΝ
ΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!


Ωστόσο, η τοπική εφημερίδα αναφέρει, ότι ο βιαστής δεν είναι γνωστό αν ήταν μουσουλμάνος μετανάστης, ή απλός πρόσφυγας. Η αστυνομία έντεχνα, αρνείται να δημοσιοποιήσει την περιγραφή του βιαστού, επειδή ακριβώς ήταν μουσουλμάνος...


Ο δράστης έρριξε την κοπέλα στο έδαφος, άρχισε να ξεκουμπώνει το παντελόνι της και προσπαθούσε να την ξεντύσει. Η κοπέλλα μπόρεσε να εμποδίσει τον περαιτέρω βιασμό της με την επίδειξη σπρέϊ πιπεριού και χρησιμοποιώντας το, κατά του δράστου επιτυχώς!

Παρ΄όλα αυτά, οι αρχές τώρα ισχυρίζονται, πως αυτήν τη στιγμή η κοπέλλα θα είναι αυτή, που θα διωχθεί ποινικώς!!!

«Είναι παράνομο να χρησιμοποιεί σπρέϊ πιπεριού, επομένως είναι πολύ πιθανό να κατηγορηθεί γι’ αυτό», είπε ο τοπικός εκπρόσωπος της αστυνομίας, στο δανέζικο κανάλι 'TV Syd'. Όσο για τον άντρα ο οποίος της επιτέθηκε, αυτός τράπηκε σε φυγή και δεν έχει συλληφθεί μέχρι σήμερα...

Η υπόθεση έχει προκαλέσει αντιδράσεις ανάμεσα σε ορισμένους Δανούς, οι οποίοι επισημαίνουν τις αυξανόμενες αναφορές βιασμού από μουσουλμάνους μετανάστες, οι οποίοι ζητούν άσυλο στο Sonderborg και σε άλλες δανικές πόλεις. Την ίδια στιγμή που οι αστυνομικοί, είναι σε διαρκή υπέρενταση ώστε να εκτελέσουν σωστά τα καθήκοντά τους», ανέφερε η τοπική εφημερίδα.Στην παραπάνω εικόνα, γράφει ο δημοσιογράφος και τουρκολόγος Ν.Χειλαδάκης, βλέπουμε γυναίκες στη Γερμανία, στις οποίες μοίρασαν σπρέϊ πιπεριού, κατά επίδοξων μουσουλμάνων βιαστών, ακτιβιστές από την κίνηση 'German Identitarian' στη Σαξονία. 
Το συμπέρασμα το οποίο εξάγεται από την παραπάνω ιστορία, η οποία φυσικά δεν θα είναι η μοναδική, είναι ότι όχι μόνο θα απαγορεύεται να μιλάμε κατά των λαθρομεταναστών, αλλά θα… θεωρείται παράνομο ακόμα και να αμυνθούμε!

ΗΔΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΔΙΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ
ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 'Ι-ΡΗΟΝΕ', ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΟΥΝ ΚΑΙ
ΑΥΤΑ ΠΙΠΕΡΙ !

Αν οποιοσδήποτε από εμάς, κυρίως γυναίκες, προσπαθήσει να προστατέψει την σωματική του ακεραιότητα, με οποιοδήποτε μέσο θα του ασκείται ...ποινική δίωξη(!!!) και θα κινδυνεύει μέχρι και να "φάει" φυλάκιση, ενώ οι λαθρομετανάστες ανενόχλητοι θα συνεχίζουν χωρίς σταματημό τα εγκλήματά τους! 

Τι ..."ωραία" που έχει γίνει η Ευρωπαϊκή Ένωση!!! ("Ι.Κ.")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!