Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

ΝΑΙ! ΞΑΝΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ, ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ Π Ο Ν Τ Ο ! (Νεκροί 6 Τούρκοι αξιωματικοί!!!)

ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΑΓΙΕ ΠΑΪΣΙΕ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΚΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ! ΤΟΥΣ
ΓΑΖΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΡΩ ΥΨΩΜΑΤΑ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΗΡΑΓΓΑ...

90 περίπου χρόνια μετά, απο την εποχή του μαχητικού, αλλά "άτυχου" Αντάρτικου στον Ελληνικό Πόντο, το αγωνιστικό πνεύμα εκείνων των προδομένων - απο τον "Βενιζέλο"...- άξιων εθελοντών, Ξ Α Ν Α Ζ Ε Ι! Γράφονται νέες σελίδες ΔΟΞΗΣ! 
(ποιό κανάλι τα λέει αυτά; ποιό ραδιόφωνο; Μπά! Σιγή! Σιωπή...)




Δεν τα λέμε εμείς, οι τουρκικές εφημερίδες τα γράφουν!!! Αναφέρονται λοιπόν σειρά ανταρτικών επιθέσεων τελευταίως, χωρίς όμως λεπτομέρειες, αφού η στυγνή λογοκρισία του "δημοκράταρου" Ερντογάν, "διϋλίζει" τα πάντα, ιδίως δέ εκείνα που ..."πονάνε"!

ΧΑΡΤΗΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ, ΜΕ ΤΑ
ΑΡΧΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΑΡΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ
ΜΙΑ, ΟΥΤΕ ΔΥΟ, ΟΥΤΕ ΤΡΕΙΣ...

Ορισμένα όμως γεγονότα ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ, όσο και άν προσπαθούν! Όπως έγραψε προ ημερών η γνωστή μας τουρκική εφημερίδα 'Sabah', την προπερασμένη Κυριακή, το πρωΐ κατά τις 10.30΄, περνούσε στρατιωτικό 'κονβόϊ' που πορευόταν έξω απο την Αργυρούπολη του Πόντου, στην τοποθεσία συγκεκριμένα Torul licesi, όταν δέχθηκε ξαφνικά απο την γύρω ορεινή περιοχή, πυκνά καταιγιστικά πυρά, που κατέστρεψαν πλήρως το μικρό λεωφορείο της στρατοχωροφυλακής μεταξύ Τραπεζούντος και Αργυρουπόλεως!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, απο την σφοδρή επίθεση, σκοτώθηκαν 6 αξιωματικοί της αστυνομίας. Τόσος ήταν ο πανικός και η έκπληξη των αρχών, για την επίθεση αυτή, που αποφασίσθηκε να κλεισθεί ο αυτοκινητόδρομος για ώρες! Αποσπάσματα προσπάθησαν, ανεπιτυχώς βέβαια, να ανακαλύψουν στα γύρω υψώματα τους δράστες...


ΤΙ ΤΑ "ΨΑΧΝΕΤΕ"... Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΛΛΥΒΑ ΣΤΟ ...ΖΩΝΑΡΙ ΤΟΥΣ!!!
Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΤΟΜΗΣΕΩΣ ΤΟΥΣ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 'ΚΟΥΡΔΙΚΟ' ΚΡΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ...
ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ...

"Ι.Κ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!