Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

ΑΡΧΙΦΥΛΑΞ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ. Α Θ Α Ν Α Τ Ο Σ !





ΔΕΝ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΤΡΟΠΗ... Σε κλίμα συγκινήσεως τελέστηκε στις 18 Ιουνίου 2016 στον Ι. Ν. Αγίου Ιωάννου Προδρόμου Δαφνιά Μακρυνείας, τριετές μνημόσυνο για τον Αρχιφύλακα της ΕΛ.ΑΣ Γεώργιο Ανδριτσόπουλο, που έπεσε από τις σφαίρες του Αλβανού ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ  Μαριάν Κόλα, στην συμπλοκή του Διστόμου.




Συγγενείς, συγχωριανοί, συνάδελφοι και εκπρόσωποι των αστυνομικών από την Αιτωλία και την Ακαρνανία, παρευρέθηκαν στην επιμνημόσυνη δέηση την οποία τέλεσε ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ.Κοσμάς.


Το παρόν επίσης έδωσαν οι βουλευτές Αιτωλακαρνανίας Κώστας Καραγκούνης ('Ν.Δ'.) και Κώστας Μπαρμπαρούσης ('Χ.Α.'), ο Γενικός Περιφερειακός Διευθυντής Υποστράτηγος Φώτης Τσόλκας, εκπρόσωπος του αστυνομικού διευθυντή Αιτωλίας, ο Διοικητής του ΑΤ Γαβαλούς Δημήτρης Ζωγράφος, ενώ το πυροσβεστικό σώμα εκπροσώπησε ο Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Σταθμού Γαβαλούς Κώστας Καζανάς, τον Δήμο Αγρινίου εκπροσώπισαν οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Γκρίζης και Βασίλης Καρακώστας.


Στις 17 Ιουνίου 2016 στο Δίστομο Βοιωτίας, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Ήρωα Αρχιφύλακα Γεωργίου Ανδριτσόπουλου.
Με το πέρας της επιμνημοσύνου δεήσεως, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος, εξήρε το ήθος και την προσωπικότητα του Ήρωα συναδέλφου.


Κατόπιν και σε ένα ιδιαιτέρως συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα, εκπρόσωπος της οικογένειας, ευχαρίστησε τους αξιωματικούς, τους απλούς αστυνομικούς και τον απλό πολίτη που συμπαραστάθηκαν στην οικογένεια επί 3 χρόνια...


Στηλίτευσε την απουσία των Ανώτατων Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. τόσο από την Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδος, όσο και από το Αρχηγείο... 

Τόνισε ότι επί 3 χρόνια, η οικογένεια του δολοφονηθέντος (άφησε 3 ορφανά) σιώπησε, πιστεύοντας ότι θα αποδοθεί(;) δικαιοσύνη και θα αποδοθούν ευθύνες για τον θάνατο του δικού τους ανθρώπου... 

Τελειώνοντας ανέφερε, ότι μπορεί η Ε.Δ.Ε. να μπήκε στο ...αρχείο (!) όλοι όμως πιστεύουν μελετώντας αυτή, ότι έγιναν λάθη και παραλήψεις που οδήγησαν στη δολοφονία του Ήρωος Αρχιφύλακος Γεωργίου Ανδριτσόπουλου.


Στο πρόσωπο του Ήρωος Ανδριτσόπουλου, συνεχίζοντας τόνισε, τιμάται ο απλός Αστυνομικός, που υπερασπίζετε την ασφάλεια της χώρας και την τιμή του σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας.


Επίσης, στο Δίστομο Βοιωτίας, την 17/06/2016 τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Ήρωα Υπαρχιφύλακα Γεωργίου Ανδριτσόπουλου, ο οποίος έπεσε εν ώρα υπηρεσίας από τα πυρά Αλβανών κακοποιών (17/06/2013). 


[ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΕΘΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ. ΚΑΙ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΕ, ΩΣ ΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟΣ. ΕΥΧΟΜΕΘΑ ΟΛΟΨΥΧΑ, ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ ΣΤΑ 3 ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ, ΣΤΙΣ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥ 2010, 3 ΕΤΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΣΤΕΡΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΥΙΟ, ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟ ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟ, ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΥΡΤΙΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΕΝΑΝ ΛΑΜΠΡΟ ΚΛΗΡΙΚΟ, ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΗΡΥΚΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ, ΠΟΥ "ΕΦΥΓΕ" ΑΙΦΝΙΔΙΩΣ, ΑΠΟ ΟΞΥ ΕΜΦΡΑΓΜΑ, ΜΟΛΙΣ ΣΤΑ 42 ΤΟΥ...


ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥΣ Η ΜΝΗΜΗ! "Παπαφλέσσας"]

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!