Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ, "ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΝΟΥΝ" ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 'ΕΛ.ΒΕΛ.';;;

...ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ  Α Σ Υ Δ Ο Σ Ι Α Σ   ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ!


Όπως καταγγέλει το ιστολόγιο 'toperiodiko', συνέβη ένα δεύτερο κρούσμα ασυδοσίας των Ισραηλινών επί ελληνικού εδάφους, μέσα μόνον σε λίγους μήνες!
Ακόμη μία… «ομορφιά» του ιραηλινού καθεστώτος, επί ελληνικού εδάφους, καταγράφεται και πάλι στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». 

Οπως προκύπτει από δημοσιογραφικές πηγές,
 άντρες ασφαλείας των ισραηλινών αερογραμμών 'El-Al', με τραμπούκικο τρόπο… ξυλοκόπησαν επιβάτη, απολύτως χωρίς κανέναν λόγο! 

Συγκεκριμένα, στην αίθουσα αναχωρήσεων, βρισκόταν ένας Κολομβιανός με την οικογένειά του, ο οποίος επέστρεφε στην Ισπανία, όπου κατοικεί, μετά τις διακοπές του στην Ελλάδα. 
Τόσο η πτήση και η εταιρεία, όσο και ο προορισμός, ήταν παντελώς άσχετα και εκτός δικαιοδοσίας των Ισραηλινών, οι οποίοι ελέγχουν αποκλειστικά τις πτήσεις τους.


Για κάποιο λόγο, όμως – προφανώς συνηθισμένοι από την ασυδοσία έναντι των Παλαιστινίων – «αποφάσισαν» ότι ο επιβάτης, ήταν ...«ύποπτος και άρχισαν να του μιλούν στα αγγλικά, τα οποία όμως δεν γνώριζε. 
Τότε πήγε να το σακίδιό του για να δείξει το διαβατήριο… με αποτέλεσμα οι Ισραηλινοί, να ορμήξουν πάνω του και να αρχίσουν να τον ξυλοκοπούν!

Η αστυνομία σταμάτησε τον ξυλοδαρμό, το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ οι Ισραηλινοί περιορίστηκαν σε χώρο του αεροδρομίου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους, για πρόκληση σωματικών βλαβών. Ομως… αφέθηκαν ελεύθεροι(!) διότι έχουν διπλωματικό άσυλο! (ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ;)

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Ισραηλινοί συμπεριφέρονται σαν «αφεντικά» στην Ελλάδα. Μόλις τον περασμένο Ιανουάριο, σε αεροπλάνο ελληνικής εταιρείας, της 'Aegean' και στην πτήση από Αθήνα για Τελ Αβίβ, οι Ισραηλινοί επιβάτες επέβαλαν και κατάφεραν να ...αποβιβαστούν δύο άλλοι επιβάτες, οι οποίοι είχαν ισραηλινά διαβατήρια, δηλαδή ήταν Ισραηλινοί πολίτες, αλλά Παλαιστινιακής καταγωγής. 
Οι Ισραηλινοί αρνήθηκαν να προσδεθούν στις θέσεις τους, αν οι δύο Παλαιστίνιοι δεν κατέβαιναν από το αεροπλάνο επικαλούμενοι λόγους "ασφαλείας"!


Αποδεικνύεται λοιπόν και με αυτόν τον τρόπο – αν και δεν υπήρχε φυσικά ανάγκη, το αίμα των παιδιών στην Γάζα αρκεί – με το τί είδους καθεστώς έχει ανοίξει «παρτίδες» η ελληνική κυβέρνηση, σε όλα τα επίπεδα: Από τον τουρισμό, μέχρι την άμυνα... 
Αυτή ακριβώς η «προσέγγιση» έχει αποθρασύνει τους Ισραηλινούς, χωρίς να φαίνονται σημάδια. ότι η ελληνική κυβέρνηση σκοπεύει στοιχειωδώς να τους «μαζέψει»… ("Ι.Κ.")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!