Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

OI ΑΘΛΙΟΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ...ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ!!!! (Δείτε το βρωμερό έγγραφο!)



ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Στην Αγγλία δεν αναγνωρίζουν τους Έλληνες ως Ευρωπαίους πολίτες! (ΦΩΤΟ)


ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΣΑΝ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ  Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ  Ε Ξ Ο Ρ Γ Ι Σ Τ Ι Κ Ο !
Σύμφωνα με καταγγελίες Έλληνος γονέως, το Ηνωμένο Βασίλειο δεν αναγνωρίζει τους Έλληνες, ως ...Ευρωπαίους πολίτες!!!

Ο κυριολεκτικώς εμβρόντητος πατέρας, ανέφερε πως η κόρη του βρίσκεται στο Σένφιλντ στην Αγγλία, όπου έκανε το διδακτορικό της.
Όταν τελείωσε, η επόμενη κίνησή της ήταν, να απευθυνθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες με στόχο, να αποκτήσει κοινωνική προστασία, καθώς ήταν άνεργη. 

Η επίσημη απάντηση, όπως θα την δείτε με τα μάτια σας κατωτέρω, από το αγγλικό κράτος ήταν, ότι σαν Ελληνίδα δεν είναι ...Ευρωπαία πολίτης(!!!) ενώ είχε προσκομίσει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία για αυτό, όπως το διαβατήριο κτλ .

(ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΑΙΣΧΡΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ... 
ΟΜΩΣ! ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΟΒΑΡΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΑΝΙΩΔΗ ...ΤΥΡΟΠΙΤΟΦΑΓΟ ΥΠΟΥΡΓΟ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ, ΑΜΕΣΩΣ!
ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΠΙΣΗΣ, ΣΟΒΑΡΟ ΥΠ.ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ...ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΩΝ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ...ΡΟΜΠΑ! "Ι.Κ.")

Δείτε το συγκλονιστικό ντοκουμέντο, όπως το παραθέτει η ιστοσελίδα 'crachonline':
13410887_658526087636366_1380150760_o






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!