Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ "συνεργασίες" & ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ "προτεραιότητες", της ΜΚΟ 'Αποστολή' της Εκκλησίας...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Προφανέστατα, τα όσα περιγράφονται κατωτέρω, είναι απο τις ειδήσεις που περνούν στα πολύ 'ψιλά' του Τύπου, μή θεωρούμενες ως σημαντικές, για τους πολλούς. Είναι έτσι όμως; Άς κρίνετε μόνοι σας.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Διαβάσαμε λοιπόν μέ απορία στην αρχή και με έκπληξη στην συνέχεια, πώς η ΜΚΟ 'Αποστολή' της Εκκλησίας, θα έχει στενή συνεργασία, με ...προτεσταντικές (;) οργανώσεις (!!!) απο την μακρυνή  Ν ο ρ β η γ ί α !

Περίεργο, έ;
Ή όχι;

Και τί είδους συνεργασία, θα έχουν ως προτεραιότητα λέτε;

Θα πραγματοποιήσουν μαζί, έργα ...υδρεύσεως και αποχετεύσεως(!!!) στα 'hot-spot' των λαθρομεταναστών(!), ενώ θα επιμεληθούν να μοιράσουν είδη υγιεινής και άλλα προϊόντα, για την ανακούφισή τους, απο τις βαριές χειμωνιάτικες συνθήκες...

[Άγιοι Πατέρες & καλοί κύριοι της συγκεκριμένης ΜΚΟ, μήπως να "ρίχνατε" καμμία ματιά, έτσι για λίγο έστω, στις πιεστικότατες, ατελείωτες και επείγουσες ανάγκες των Ελλήνων φτωχών, των Ελλήνων αστέγων, των Ελλήνων πολυτέκνων που στηρίζουν την πατρίδα, των απόρων μας και ηλικιωμένων ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ και μετά όλους τους άλλους;;;

Διότι απο τον πενιχρό - κυριακάτικο - οβολό των Ελλήνων, δεν "αντλείται" μεταξύ άλλων, την βοήθειά σας;

Και τί δουλειά έχουν εδώ, να ..."ενδιαφέρονται" οι εκ Νορβηγίας προτεστάντες για τους λαθροπρόσφυγες;
Γιατί τάχα, δεν τους "υιοθετούν" εκεί;;;]

"Παπαφλέσσας"

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!