Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

ΑΠΤΑ ΗΔΗ, ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΡΑΜΠ, ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ! 298.000 θέσεις εργασίας σε 30 ημέρες!!!


Αποτέλεσμα εικόνας για τραμπ

(Ο ΕΠΙΠΛΕΩΝ...ΦΕΛΟΣ ΜΠ.ΧΟΥΣΕΪΝ ΟΜΠΑΜΑ ΑΚΟΥΕΙ; ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΧΙΛΛΑΡΥ ΡΟΝΤΑΜ;)
Η εκλογή Τραμπ και η πολιτική του «America First» ήδη αποδίδει καρπούς στον οικονομικό τομέα. Τον πρώτο μήνα της προεδρίας του, οι θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα αυξήθηκαν κατά 298.000(!), ξεπερνώντας και τις πλέον αισιόδοξες προβλέψεις. 

Αποτέλεσμα εικόνας για τραμπ
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΟΙ ΕΔΩ  ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ,  ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΛΗΡΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ & ΝΟΤΙΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, Ο π.ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ, ΣΤΑΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ, ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΑΡΧΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ...
(Ο π.ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΕΜΕΝΣΟΛ, ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΤΟN
Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟ ΚΕΕΝΕ).
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Η τεράστια αυτή αύξηση στις θέσεις εργασίας μέσα σε έναν μήνα, είχε ως επακόλουθο την ίδια περίοδο την μείωση του εθνικού χρέους κατά 12 δισεκατομμύρια δολλάρια, κάτι πολύ σημαντικό, αν αναλογιστούμε το τεράστιο χρέος της κεντρικής κυβερνήσεως των ΗΠΑ...

Το οικονομικό πρόγραμμα που έχει ανακοινώσει το επιτελείο του Τραμπ στηρίζεται στους εξής βασικούς άξονες: Σημαντική μείωση της φορολογίας, περισσότερες δαπάνες για έργα υποδομής, λιγότερο διεθνές εμπόριο και αυξημένοι δασμοί στις εισαγωγές, κατάργηση...
των συμφωνιών παγκόσμιου εμπορίου, στήριξη της εγχώριας παραγωγής, αυστηρός έλεγχος της ομοσπονδιακής τράπεζας FED, απαγόρευση εισόδου στους μετανάστες που απομυζούν θέσεις εργασίας από τους αμερικανούς πολίτες, κατάργηση του προγράμματος υγείας Obamacare.

Σχετική εικόνα
Ο ΝΤ.ΤΡΑΜΠ, ΕΙΧΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ "ΑΔΥΝΑΜΙΑ" ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ Ρ.ΡΗΓΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ
ΣΤΙΒΑΡΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ!
Πιο αναλυτικά ο Τραμπ έχει ως στόχο να μειώσει τους φόρους κατά 6% ετησίως, ήτοι κατά 4.400 δισ. δολάρια σε δέκα χρόνια, επί του συνόλου των φορολογικών εσόδων.
 
Σχετική εικόνα
Ο ΝΤ.ΤΡΑΜΠ, ΕΝΣΤΟΛΟΣ ΣΤΑ 18 ΤΟΥ.
Έτσι οι φορολογικές κλίμακες από επτά θα γίνουν τρεις (12%, 25%, 33%), καταργείται ο φόρος κληρονομιάς ενώ θα υπάρξουν μεγάλες ελαφρύνσεις σε οικογένειες με παιδιά. 
Όσον αφορά τις επιχειρήσεις η φορολόγηση των κερδών θα μειωθεί από το 35% στο 15%, δημιουργώντας έτσι κίνητρα για περισσότερες επενδύσεις και αύξηση των θέσεων εργασίας. 

Αποτέλεσμα εικόνας για τραμπ

Για τις δαπάνες στις υποδομές ο Τραμπ έχει υποσχεθεί έργα 1.000 δις δολαρίων σε βάθος δεκαετίας, κάτι που οι ειδήμονες θεωρούν απόλυτα εφικτό. 
Σύμφωνα με έγκυρους οικονομολόγους αυτή η οικονομική πολιτική, θα προσφέρει ρυθμούς αναπτύξεως 3-4% ετησίως, με επιπτώσεις την ενίσχυση του δολλαρίου, την μείωση του εθνικού χρέους και την αύξηση των θέσεων εργασίας.

Σε επίπεδο παγκόσμιου εμπορίου η οικονομική πολιτική του Τραμπ προβλέπει επιβάρυνση των εισαγωγών με δασμούς από 35% έως 45% και πάγωμα ή κατάργηση όλων των συμφωνιών παγκόσμιου εμπορίου. 
Η δε κοινωνική προστασία και υγεία θα στηρίζεται μετά την κατάργηση του περιβόητου νόμου 'Obamacare' σε χορηγούμενο από τις δημόσιες αρχές 'voucher' (κουπόνια περιθάλψεως και προνοίας) σε αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη, κάτι που έχει ευρεία λαϊκή αποδοχή στις υποβαθμισμένες πολιτείες των ΗΠΑ.

Κεντρικός άξονας της οικονομικής πολιτικής του Τραμπ, παραμένει ο έλεγχος του σιωνιστικού   π α ρ α μ ά γ α ζ ο υ    με την επωνυμία 'Federal Reserve Bank' ('Fed'), το οποίο είναι υπεύθυνο, για όλες τις παγκόσμιες οικονομικές κρίσεις του 20ου αιώνα και θρυαλλίδα παγκόσμιων και περιφερειακών πολέμων.

Η εφαρμογή της πολιτικής «America First», ήδη δείχνει τα πρώτα θετικά αποτελέσματα της, κάτι που εκτιμάται δεόντως από τον αμερικανικό λαό και τους άνεργους πολίτες αυτής της χώρας, ουχί όμως από το σιωνιστικό λόμπι της Ουάσιγκτον, το οποίο συνεχίζει να δαιμονοποιεί τον Τραμπ με παντοίους τρόπους, ελπίζοντας στην αποκαθήλωση του νέου προέδρου και στην συνέχιση των σχεδίων επιβολής παγκοσμίου ηγεμονίας,επισημαίνει ο αρθρογράφος Γ.Λιναρδής.

Συντακτική ομάδα "Ιωάννου Καποδίστρια"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!