Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

ΜΕΜΕΤΙΑ! ΟΠΟΥ ΝΑ΄ΝΑΙ ...ΜΠΟΥ-ΚΑ-ΡΟΥ-ΜΕ Μ Ε Σ Α ! Στήν Αγιά Σοφιά! ΔΕΙΤΕ !


...ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΗΔΗ, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ 'ΚΟΜΜΑΝΤΟ' ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΧΑΖΟ-ΜΕΜΕΤΙΑ;;; ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ OMΩΣ, ΚΑΛΑ-ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ....["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

ΣΤΗΝ Β.ΗΠΕΙΡΟ, ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΣΤΗΝ ΙΜΒΡΟ, ΣΤΗΝ ΤΕΝΕΔΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ... 
ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ...
(Φωτογραφίες από το ιστολόγιο του 'Στόχου')

1 σχόλιο:

  1. Βρε σεις εδώ δεν μπορούμε να ρίξουμε στην ειρκτή τα 300 τσογλάνια που λεηλάτησαν και ξεπούλησαν απ'άκρη σ'άκρη την πατρίδα που κατέχουμε ήδη ,η υπόλοιπη με την Αγία Σοφία μας μάρανε? Εδώ μας πούλησαν Πατριάρχες, δεσποτάδες και όλη σχεδόν ( πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) η ρασοφορούσα συμμορία,με ποιον θα αγωνιστούμε και με τι,αφού ούτε δικό μας νόμισμα έχουμε,ούτε εθνική κυριαρχία. Αφού πουληθήκαμε εν αγνοία μας σκλάβοι στην Βρετανία,ό,τι ακριβώς έπαθε και η Ιρλανδία εδώ και πέντε αιώνες. Με τον Κούλη, τον Μπούλη,τον Αξελ ή τη Φώφη. Σοβαρευτείτε, δεν καταλαβαίνετε ότι παίζετε το παιγνίδι των λοιπών ΜΜΕ και γενικώς του σιωνισμού !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!