Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017

Αυτός είναι ΗΓΕΤΗΣ! Να ΕΜΠΝΕΕΙ μιλώντας (χωρίς ...χαρτιά), για το ΜΕΓΑΛΕΙΟ της χώρας του και των ΕΝΟΠΛΩΝ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΝ! (Δέν θα τα προβάλλουν αυτά στην Ελλάδα...)


ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΟΒΑΡΟΣ & ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΣ ΤΙΣ (πατριωτικές) ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΕΣΗ. ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ. ΔΙΧΩΣ ΙΧΝΟΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ...


ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ 'ΤΖΕΡΑΛΝΤ ΦΟΡΝΤ' (ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ), ΒΑΡΟΥΣ 100.000 ΤΟΝΝΩΝ, ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΑ 4.500 ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 70 ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ!
Δ Ε Ι Τ Ε ...

Αποτέλεσμα εικόνας για uss gerald r. ford

Αποτέλεσμα εικόνας για uss gerald r. ford

ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΤΙΜΗΤΙΚΩΝ ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟΝ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΣΤΙΣ ΝΑΥΜΑΧΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΑΠΩΝΕΣ, ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ, ΑΣ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ στην αποφασιστικότητά του να ξανακάνει 
"μεγάλες" τις αμερικανικές Ένοπλες Δυνάμεις, ενισχύοντας με τεράστια ποσά τις ναυπηγήσεις νέων σκαφών, νέων αεροπλάνων, νέου και τελευταίου τύπου εξοπλισμού... (Θα προστεθούν 54 δις $, ήτοι 10% αύξηση στρατιωτικών δαπανών, νέο 'ρεκόρ', "απέναντι" στις συνεχείς περικοπές της περιόδου Ομπάμα...)

Υλοποιώντας δηλαδή, στο ΑΚΕΡΑΙΟ, τις προεκλογικές του δεσμεύσεις!

President Trump visit 'USS Gerald R. Ford'

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!