Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

ΔΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΗΓΕΣΙΑΣ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ Ο θ.ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ!

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ (ολιγόλεπτο) 'ΒΙΝΤΕΟ', ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΔΡΟΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΟΜΩΣ ΟΙ "ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ" (...) ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ  Δ Ι Α Ρ Κ Ω Σ,  ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ...ΜΑΘΟΥΝ ΑΠ' ΕΞΩ!!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΟΥΤΙΝ

ΔΕΙΤΕ κατωτέρω στο 'βιντεάκι', ΤΙΣ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ & ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΠΑΝΩ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΕΜΦΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ 'ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗΣ' ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ!

ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!
Α  Π  Α  Ι  Χ  Τ  Ο  Σ !

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΟΥΤΙΝ






Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

3 σχόλια:

  1. Άψογος!!Αυτός είναι ηγέτης που αφουγκράζεται τις ανάγκες και τις ανησυχίες του λαού του και μάχεται να δίνει λύσεις γι'αυτόν όχι σαν τους δικούς μας τους πουλημένους σε αλλότρια συμφέροντα που περιφέρονται ανά την Ελλάδα βγάζοντας selfies με κοιμισμένους πολίτες, καλοπερνώντας και συζητώντας με τοπικούς φορείς έτσι για να περνάει η ώρα και να δικαιολογούν την ύπαρξή τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ, ΜΑΣ "ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ" ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑ (ΛΥΠΗΡΟ)ΚΑΝΟΝΑ ΑΜΝΗΜΟΝΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ, ΟΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΤΑΝ Ο ΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, Ο ΔΗΘΕΝ & ΤΑΧΑ "ΔΙΚΤΑΤΩΡ" ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ, ΕΠΙΘΕΩΡΟΥΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ, ΕΙΤΕ ΗΤΑΝ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ. ΚΑΙ 'ΟΥΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟΝ' ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ!
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ "ΠΛΗΣΙΑΖΑΝ" ΞΕΝΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΚΟΛΟΣΣΟΙ (ΕΚ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ...) ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΖΗΤΟΥΣΕ ΩΣ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟ ΟΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ, ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΟΥ, ΝΑ "ΕΚΠΕΣΕΙ" ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ!
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ "ΑΥΤΑ" ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΛΕΓΟΝΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι απλώς δεν λέγονται και γράφονται αλλά έχουν χυθεί και τόνοι μελάνης για την κατασυκοφάντηση του Μεταξά εκ μέρους των φερόμενων ως προοδευτικών. Στο πανεπιζήμιο ίδρυμα όπου φοίτησα θυμάμαι είχα έναν καθηγητή (μέλος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ), ονόματι Σπύρο Μαρκέτο, που ξημεροβραδιαζόταν με το να ευτελίζει και να χαρακτηρίζει τον Μεταξά φασίστα και τον χειρότερο ταξικό εχθρό που πέρασε από το ελληνικό κράτος...Αυτά διδάσκονται οι αυριανοί πολιτικοί παράγοντες του τόπου,επομένως μπορείτε να φανταστείτε πως θα διοικήσουν και την χώρα αν υπάρχει ακόμα ως έχει..

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!