Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017

(ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ;) Πακιστανός προσπάθησε να ΑΡΠΑΞΕΙ ...μωρό (!!!) μέσα από την αγκαλιά της μητέρα του!!!!!!!!


Αποτέλεσμα εικόνας για αλιμος


(ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ...ΘΡΑΣΥ!)
Ένα  απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε λίγες ημέρες πριν, στην περιοχή του Αλίμου. Μια μητέρα η οποία κρατούσε στην αγκαλιά της το δίχρονο αγοράκι της, καθώς προχωρούσε στον δρόμο με προορισμό το σπίτι της, δέχθηκε επίθεση από έναν αλλοδαπό πακιστανικής καταγωγής, ο οποίος προσπάθησε να της αρπάξει το παιδί!

Αποτέλεσμα εικόνας για πακιστανοι
Σχετική εικόναΣχετική εικόνα

Όλα ξεκίνησαν την στιγμή, που η μητέρα συνάντησε, λίγα μέτρα πριν από το σπίτι της, μια φίλη της που εργάζεται σε κοντινό κατάστημα. 
Ξαφνικά ενώ οι δύο κοπέλες συνομιλούσαν και η φίλη της μητέρας έπαιζε με τον μικρό, ένας αλλοδαπός που περνούσε με το ποδήλατό του από εκεί, άρχισε να ωρύεται και να ουρλιάζει, ισχυριζόμενος πως το παιδί είναι ...δικό του (!!!) και πως του το έχουν κλέψει οι δύο γυναίκες!

Σχετική εικόναΣχετική εικόνα

Κατέβηκε εξοργισμένος από το ποδήλατο που οδηγούσε και άρχισε να κυνηγάει τις δύο γυναίκες, για να τους αρπάξει το παιδί!
Οι δυο γυναίκες έντρομες προσπάθησαν να ξεφύγουν από τον παρανοϊκό άνδρα και πανικοβλημένες όπως ήταν, καλούσουν σε σε βοήθεια.

Από τον πανικό και τις φωνές κάτοικοι και πελάτες του καταστήματος βγήκαν να δουν τι συμβαίνει.
Στην συνέχεια κατάφεραν να γλιτώσουν από τον αλλοδαπό, αφού πρώτα μπήκαν γρήγορα στο κατάστημα στο οποίο εργάζεται η κοπέλλα.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε μπροστά στα μάτια δεκάδων πελατών του καταστήματος, όπως αναφέρεται σε τοπικά μέσα ενημερώσεως και μάλιστα ένας από αυτούς, βγήκε έξω για να αντιμετωπίσει τον Πακιστανό. Ο αλλοδαπός φοβούμενος, τράπηκε γρήγορα σε φυγή και εξαφανίστηκε στα στενά της περιοχής...

"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!