Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

ΖΟΡΙΖΕΣΘΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ; ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ... Ο ΑΛΕΞΗΣ ΘΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ...Μπελογιάννη! Στήν Αμαλιάδα....

Σχετική εικόνα

("ΦΟΒΕΡΕΣ" ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ! ΚΑΙ "ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ" ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ! GOOD BOY ALEXIS, ΣΧΕΔΟΝ ...ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑΜΕ!)
Παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, αρχηγών κομμάτων και εκπροσώπων (;;;) των τεχνών και των γραμμάτων, θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 27 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι, τα εγκαίνια του Μουσείου “Νίκος Μπελογιάννης”, το οποίο στεγάζεται στην ...ιστορική (!) οικία Μπελογιάννη στο κέντρο της Αμαλιάδος.
Αποτέλεσμα εικόνας για αμαλιάδα σπίτι Μπελογιάννη
ΔΥΣΤΥΧΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ... ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΠΑΕΙ 'ΣΥΝΝΕΦΟ'! ΑΝ ΗΞΕΡΑΝ ΛΙΓΟ
ΙΣΤΟΡΙΑ, ΑΝ ΜΑΘΑΙΝΑΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΑΝ ΕΓΡΑΦΑΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ, ΑΝ ΜΙΛΑΓΑΝ
ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ, ΑΝ, ΑΝ, ΑΝ...
 

Η τελετή εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί 3 ημέρες πριν τη συμπλήρωση 65 χρόνων, από την εκτέλεση του ..."μεγάλου αγωνιστή" στις 30 Μαρτίου του 1952. 

Εν όψει της επίσημης λειτουργίας του Μουσείου, ο δήμαρχος Ήλιδος Χρήστος Χριστοδουλόπουλος με ανακοίνωσή του, καλεί τους πολίτες να διαθέσουν τυχόν αρχειακό υλικό (απο εκτελέσεις με κονσερβοκούτια μήπως;;;)  που έχουν στην κατοχή τους για τη μόνιμη έκθεση, δίνοντας την δυνατότητα (!) στο ευρύ κοινό (...που κοιμάται "όρθιο"!) να γνωρίσει άγνωστες (;) πτυχές της ζωής του ιστορικού προσώπου της Αριστεράς, που είναι συνδεδεμένο με την Αμαλιάδα. 

(BΡΕ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΑΦΡΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, ΕΡΩΤΗΣΑΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΣΤΩ, ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ, ΟΙ ΔΥΣΜΟΙΡΕΣ ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ, ΟΣΩΝ ...Ξ Ε Π Α Σ Τ Ρ Ε Ψ Ε   Ο "ΓΑΡΥΦΑΛΟΜΥΡΙΖΩΝ" ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ; 
ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ, ΕΠ' ΑΥΤΟΦΟΡΩ, Ή ΟΧΙ, ΝΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΟ;)

Όλα καλά στο κρατίδιο του Ελλαδιστάν, οι Έλληνες ας πεθάνουν, η αριστερά να ναι καλά και για τα υπόλοιπα έχει ομαρξισμός!

"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!