Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ 'ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ' ΔΕΧΘΗΚΑΝ 150 ΣΟΥΗΔΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ... (Η 'Νέα Τάξη' βρίσκει αφελή θύματα, σε χώρες ψυχικώς ΝΕΚΡΕΣ!)


(ΤΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ, ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ!

ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΙΔΗΣΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ... 'ά π α τ η'  ΣΤΑ "ΔΙΚΑ ΜΑΣ" ΜΕΣΑ ΤΗΛΕ-ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΩΣ!

ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ... 

ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ...ΥΠΝΗΛΕΙΑ ΤΟΥΣ!)

Εργαζόμενοι στη Σουηδία δέχτηκαν να τους εμφυτεύσουν μικροτσίπ

(ΣΤΗΝ - περίπου - ΑΘΕΗ & ΙΣΟΠΕΔΩΜΕΝΗ ΣΟΥΗΔΙΑ, ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ! ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ;)
Ο Patrick Mesterton παρακολουθεί την μικρή σύριγγα να μπαίνει στο δέρμα, ανάμεσα στον αντίχειρα και το δείκτη του χεριού του. Μετά από ένα μικρό 'κλικ', ο Patrick έχει πλέον στο χέρι του εμφυτευμένο ένα μικροτσίπ! Οι εργαζόμενοι ...'cyborgs', είναι πλέον γεγονός!

Αποτέλεσμα εικόνας για epicenter sweden chip
Αποτέλεσμα εικόνας για epicenter sweden chip

Αποτέλεσμα εικόνας για epicenter sweden chip

Στο σουηδικό επιχειρηματικό hub 'Epicenter' ...εορτάζουν όποτε ένας εργαζόμενος δέχεται να του εμφυτεύσουν ένα μικροτσίπ!
Η τεχνολογία αυτή (βγαλμένη από ταινία επιστημονικής φαντασίας) υπόσχεται ..."ευκολία": πόρτες ανοίγουν χωρίς την παραμικρή κίνηση από αυτόν που περνά, χειρισμός εκτυπωτών και άλλων ηλεκτρονικών μηχανών, ακόμη και αγορά 'smoothies' με την κίνηση ενός χεριού.

Αποτέλεσμα εικόνας για epicenter sweden chip

“Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που μπορώ να σκεφτώ, είναι η ευκολία” λέει ο Mesterton, συνιδρυτής και CEO της 'Epicenter' στο αμερικανικό ειδησ. πρακτορείο 'Associated Press'. “Αντικαθιστά πολλά πράγματα που έχεις, συσκευές επικοινωνίας, πιστωτικές κάρτες ή κλειδιά” προσθέτει...

Αποτέλεσμα εικόνας για epicenter sweden chip

Η τεχνολογία των εμφυτευμάτων είναι γνωστή εδώ και χρόνια: τα 'μικροτσίπ' που βάζουμε (;;;) στα κατοικίδια μας, ή αυτά που χρησιμοποιούν οι εταιρείες για να ελέγχουν τις παραγγελίες που διανέμονται.
Αλλά σε άνθρωπο... πρώτη φορά!

Σχετική εικόνα

Τα μικροτσίπ έχουν δοκιμαστεί (;) και δεν προκαλεί κανένα πρόβλημα υγείας και καμμία παρενέργεια στον ανθρώπινο οργανισμό. (ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΨΕΥΔΕΣΘΕ ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ! ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΟΧΩΣ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤ' ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ! ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΤΕ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ "ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ" ΜΕ ΗΛΕΚΤΡ. ΚΥΜΑΤΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ 'ΣΚΑΝΝΕΡΣ' ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ-ΑΝΘΡΩΠΟ, ΦΘΑΝΕΙ...)

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για epicenter sweden chip

Αποτέλεσμα εικόνας για epicenter sweden chip
EINAI KAI OI 9 ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ 'TΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΟΙ' ΚΑΙ ...ΓΕΛΟΥΝ!
ΤΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΑΓΝΟΙΑ ΕΧΟΥΝ... ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ....

Από ηθικής απόψεως όμως, τα ζητήματα είναι πολλά... και αναπάντητα.

Αποτέλεσμα εικόνας για epicenter sweden chip

“Φυσικά το να βάλεις κάποιο αντικείμενο στο σώμα σου είναι ένα μεγάλο βήμα(;) και ήταν και για μένα μεγάλο βήμα” λέει ο Mesterton και παραδέχεται πως είχε αμφιβολίες. “Από την άλλη, πολλοί άνθρωποι εμφυτεύουν αντικείμενα στο σώμα τους, όπως οι βηματοδότες και άλλες συσκευές για την καρδιά... 

Αποτέλεσμα εικόνας για epicenter sweden chip

Και αυτό, με κάποιο τρόπο, είναι πιο σοβαρό από ένα μικρό τσιπ που επικοινωνεί με συσκευές” συνεχίζει.
Το 'Epicenter' φιλοξενεί στους κόλπους του 100 εταιρείες και περισσότερους από 2.000 εργαζομένους. Περίπου 150 εργαζόμενοι έχουν δεχτεί (!!!) να τους εμφυτευτεί το 'μικροτσίπ' από τον Ιανουάριο του 2015, οπότε ξεκίνησαν οι εμφυτεύσεις...

Τα 'μικροτσίπ' λειτουργούν με την τεχνολογία ίδια που λειτουργούν οι ανέπαφες συναλλαγές, με ηλεκτρομαγνητικά κύματα...
Ο μικροβιολόγος Ben Libberton, του 'Karolinska Institute' της Στοκχόλμης, προειδοποίησε πάντως, ότι οι 'χάκερς' θα μπορούσαν να έχουν επικίνδυνη πρόσβαση σε πολύ προσωπικά δεδομένα μέσω αυτών των 'μικροτσίπ'.

Αποτέλεσμα εικόνας για epicenter sweden chip

“Τα δεδομένα που μπορεί να πάρει κανείς από ένα 'τσιπ' που βρίσκεται εμφυτευμένο στο σώμα σου, είναι πολύ διαφορετικά από τα δεδομένα που μπορεί να κλέψει κανείς από ένα smartphone... Θα μπορούσε να πάρει δεδομένα για την υγεία σου, το πού βρίσκεσαι, πόσο συχνά δουλεύεις, πόσες ώρες, αν κάνεις διαλείμματα και πολλά άλλα”, προειδοποιεί ο Libberton.

Και τα ερωτήματα  ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ, "ΚΑΥΤΑ" ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ. 
ΟΤΑΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΘΕΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ 'ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ' ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ, ΠΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΝ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΑΦΗΝΕΙΑ, ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ 'ΕΡΜΑΙΟ' ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΣ-ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ, ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ...

"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!