Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

ΠΑΛΙ ...ΚΟΙΜΩΜΑΣΤΕ κύριε Πάνο; ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ..."πηγαινο-έρχονται" ευχερώς στα Αλβανικά Λιμάνια !!!! (Από χρόνια πρίν...)
(ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ, ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ μάλιστα, ΣΕ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΛΙΜΑΝΙ; ΠΕΡΙΠΟΥ ...ΚΑΝΕΙΣ!)
Το υποβρύχιο του τουρκικού πολεμικού ναυτικού κλάσης 209, TCG Yıldıray (S-350)  
με κυβερνήτη τον Πλοίαρχο Β΄ Ερσόι Ακτσά, έφθασε το πρωΐ της Παρασκευής 31ης Μαρτίου 2017, στο λιμάνι του Δυρραχίου και έχει δέσει στην 5η αποβάθρα του λιμανιού.
Αποτέλεσμα εικόνας για TURKISH SUBMARINES IN ALBANIA

Το υποβρύχιο που αναμένονταν από νωρίς, συνοδεύθηκε από το μικρό ιστιοπλοϊκό μηχανοκίνητο σκάφος 01 και το 118 του αλβανικού στόλου από το ακρωτήρι ‘Palit’, προς το λιμάνι στο οποίο προβλέπεται να παραμείνει τέσσερις ημέρες.

Η επίσκεψη γίνεται στο πλαίσιο της ενισχύσεως των σχέσεων μεταξύ των ναυτικών δυνάμεων των δύο χωρών (...) και των επιχειρήσεων του 'ΝΑΤΟ'.
Το υποβρύχιο έχει μήκος περίπου 62 μέτρα και έχει συνολική μεταφορική ικανότητα 1456 τόνων.
Είναι εξοπλισμένο με οκτώ τορπίλες και άλλο στρατιωτικό εξοπλισμό, ο αριθμός των οποίων δεν δημοσιεύεται για στρατιωτικούς λόγους.

Αποτέλεσμα εικόνας για TURKISH SUBMARINES IN ALBANIA

Το τουρκικό υποβρύχιο αποτελεί μέρος του στόλου για την προστασία της τουρκικής εθνικής ασφάλειας (ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ; ΤΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑΧΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΠΑΡΑΛΙΑ; ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ; ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ....) 
και στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του ΝΑΤΟ για την υποστήριξη της ..."παγκόσμιας ειρήνης και ασφάλειας". 

Το υποβρύχιο είναι τουρκική παραγωγή του 2008, έχει πλήρωμα 45 ανδρών διαφόρων τάξεων.
Μετά το δέσιμο του υποβρυχίου, οι αξιωματικοί του είχαν συναντήσεις με το δήμαρχο του Δυρραχίου. 

Αποτέλεσμα εικόνας για TURKISH SUBMARINES IN ALBANIA
OI ...ΠΑΛΙΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ
ΠΟΤΕ... ΣΑΛΙ ΜΠΕΡΙΣΑ & ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ...

Μετά την είσοδό του στο λιμάνι, ο πλοίραχος και αξιωματικοί αναμένεται να έχουν χωριστές συναντήσεις με τον δήμαρχο του Δυρραχίου, Βανγκιούς Ντάκο και με τον νομάρχη του Δυρραχίου Ρολάντ Τζελίλι.

Αποτέλεσμα εικόνας για TURKISH SUBMARINES IN ALBANIA

Στην διάρκεια της επίσκεψης των τεσσάρων ημερών, το πλήρωμα θα πραγματοποιήσει επισκέψεις σε ιστορικά κέντρα των Δυρραχίου, Σκόδρας και Κρούγιας και στο πρόγραμμα έχει ενταχθεί ποδοσφαιρικός αγώνας με την ομάδα του αλβανικού στόλου...
Το υποβρύχιο έπλευσε στο Δυρράχιο μετά από μια κοινή στρατιωτική άσκηση των ναυτικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ που έλαβε χώρα στην ιταλική ακτή, γράφει το τοπικό δημοσίευμα ('durreslajm.com').

[Σημείωση. Επειδή στην 'ΟδύσσειαTV' θέλουμε να είμαστε συγκεκριμένοι, στο αλβανικό λιμάνι Ντούρες, έχουν καταπλεύσει τα τελευταία χρόνια τα κάτωθι τουρκικά υποβρύχια:
TCG Preveze το 2015
TCG Sakarya το 2014
TCG Anafartlar το 2013
TCG Dolunay το 2010]

[Πηγή : http://www.echedoros-a.gr/2017/03/blog-post_813.html/ "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"]


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!