Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

ΠΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΣΑΣ ...ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ; Σέ τί "θεό" πιστεύετε τελικώς;(Νά διαβασθεί ΟΛΟ!...)








(ΟΤΑΝ "ΟΡΚΙΖΕΣΑΙ" τυφλά σε όλη σου την ζωή, ΣΤΟΝ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΑΘΩΩΝ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΟ" ΝΙΚΟ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ;) 
Μετά τον άθεο κομμουνιστή Μπαλαούρα, που χαρακτήρισε… «κατάλοιπο της παγανιστικής περιόδου» (!!!!!!!) την μεταφορά του Αγίου Φωτός και δεύτερος άθεος κομμουνιστής, προσέβαλλε την Ορθοδοξία μας – και μάλιστα μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα. (ΣΚΟΠΙΜΩΣ!)
Αποτέλεσμα εικόνας για μπαλαούραςΑποτέλεσμα εικόνας για χρήστος καραγιαννίδης

Πρόκειται για τον (κτηνίατρο) Χρήστο Καραγιαννίδη, ο οποίος δήλωσε τα εξής: 
«Δεν είναι αρχηγός κράτους και άρα δεν μπορεί να έρχεται με έξοδα του κράτους. Έρχεται...
ένα αντικείμενο, η φωτιά, το Άγιο Φως. Αυτό δεν συμβαίνει σε ένα πολιτισμένο κράτος»!

Αποτέλεσμα εικόνας για χρήστος καραγιαννίδης
Γιατί άρα γε… τρελλαίνονται ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ οι άθεοι όταν πλησιάζουν οι μεγάλες Εορτές της Χριστιανοσύνης; Σίγουρα "φταίει" το κατανυκτικό κλίμα των ημερών και η μεγάλη προσέλευση του κόσμου στις Εκκλησίες, που δείχνει την πλήρη αποτυχία της εγκληματικής ιδεολογίας και της προπαγάνδας τους!...

[Σ η μ ε ί ω σ η. 
ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΤΩΤΕΡΩ...

Σχετική εικόνα
Όλα αυτά τα λυπηρά παιδιά του σατανιστού Μάρξ - που ΔΕΝ λεγόταν έτσι, αλλά Κισελί Μορδοχάϊ... - καλό θα ήταν να πήγαιναν μία μόνο φορά, να δούν από κοντά αυτό το ΔΙΑΡΚΕΣ απο ΑΙΩΝΩΝ μέγα & ΜΟΝΑΔΙΚΟ Θαύμα, που βιώνουν αμέτρητοι προσκυνητές Ζ Ω Ν Τ Α Ν Α ! Αλλά η Χριστιανική Αλήθεια, τους βρίσκει αντιθέτους. Άς αναλογισθούμε όλοι, ΤΙ ανείπωτους διωγμούς προκάλεσαν κατά του κλήρου και της Εκκλησίας, στην Σοβιετική Ένωση και όπου αλλού "κυριάρχησαν"... Μαχαίρι & αίμα!]

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!