Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Πασχαλιάτικα γίνονται οι μεγάλες ..."ΓΕΡΜΑΝΟ-ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ" !



Υπεγράφη, γράφει ο Τύπος, η συμφωνία παραχωρήσεως των αεροδρομίων στη γερμανική 'Fraport' από τους Σπίρτζη, Τσακαλώτο και Καμμένο για να μην ξεχνάτε, ποιον πρέπει να ...φτύνετε εφ΄ορου ζωής! 

Όπως ανακοινώθηκε και από το γερμανικό 'ΤΑΙΠΕΔ' στον ιδιώτη επενδυτή παραχωρείται η χρήση, λειτουργία, ανάπτυξη και εκμετάλλευση των αεροδρομίων για περίοδο 40 ετών... 
Αποτέλεσμα εικόνας για FRAPORT

Σε αεροδρόμια υψηλής στρατιωτικής δραστηριότητος (δηλαδή των Χανίων και του Ακτίου) δεν παραχωρείται ο χώρος των διαδρόμων προσγειώσεως και των τροχιοδρόμων, ο οποίος και παραμένει στην Πολεμική Αεροπορία, παρά μόνο ο αεροσταθμός και ο χώρος σταθμεύσεως των αεροπλάνων πολιτικής αεροπορίας.

Από τα μεσάνυχτα λοιπόν τον έλεγχο των 14 περιφερειακών αεροδρομίων τον έχει πλέον η γερμανική 'Fraport' και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το ξεπούλημα της αριστεράς, το οποίο αποτελεί συνέχεια των πολιτικών της ΝΔ και του ΠαΣοΚ, που είχαν δρομολογήσει την εν λόγω ιδιωτικοποίηση.

Σχετική εικόνα

Η πρώτη πτήση, υπό τον έλεγχο της Fraport, έγινε στις 00:20 μετά τα μεσάνυχτα από την 'Ryanair', αεροσκάφος της οποίας...απογειώθηκε από το "Ελ. Βενιζέλος" με προορισμό τη Σαντορίνη, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ στέλεχος της 'Fraport', επισημαίνοντας πως όλα εξελίσσονται ομαλά και δεν υπάρχουν προβλήματα.

Τα 14 αεροδρόμια είναι Άκτιο, Χανιά, Καβάλα, Κέρκυρα, Κως, Μυτιλήνη, Μύκονος, Ρόδος, Σάμος, Σαντορίνη, Σκιάθος, Θεσσαλονίκη και Ζάκυνθος. Περιφερειακά αεροδρόμια περιλαμβάνουν τρεις πύλες στην κύρια χώρα (Θεσσαλονίκη, Άκτιο, Καβάλα) και 11 αεροδρόμια στα νησιά (Χανιά, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κως, Μύκονος, Μυτιλήνη, Ρόδος, Σάμος, Σαντορίνη, Σκιάθος και Ζάκυνθος).

Αποτέλεσμα εικόνας για FRAPORT

Οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν για την χώρα μας από αυτό το ξ ε π ο ύ λ η μ α ,  ξεπερνούν την βάναυση ζημία εις βάρος του Δημοσίου που θα ανέρχεται σε περίπου 120 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, με βάση τα απολογιστικά στοιχεία του 2015. 
Από χθες ήδη, η κατοχή υπεξαίρεσε με την συμβολή των ντόπιων υποτακτικών της τα 14 αεροδρόμια της χώρας. 
Αλλά αυτό που ξεπερνά κάθε προηγούμενο, είναι η κατάντια του "αρι-στερού" φιάσκου που σφετερίζεται την πολιτική εξουσία στον τόπο...

Αποτέλεσμα εικόνας για FRAPORT

Δε φτάνει που οι ανακεφαλαιοποιημένες σε βάρος όλων μας Ελληνικές τράπεζες διασφάλισαν (ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΑΥΤΟ; ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΘΕ;) τα απαραίτητα δάνεια στην Γερμανική κρατική εταιρεία για να πατήσει πόδι στα Ελληνικά αεροδρόμια, έρχεται η κυβέρνηση του τρισμέγιστου διαπραγματευτή, και ενεργοποιεί Βασιλικό διάταγμα του 1953, προκειμένου να προστατεύσει - οχυρώσει από κάθε ενδεχόμενο την κατοχική "επένδυση" (βλέπε υφαρπαγή) των Ελληνικών αεροδρομίων.

Έτσι, 64 χρόνια πίσω γύρισε η ελληνική κυβέρνηση, προκειμένου να παρέχει εγγυήσεις στην 'Fraport' για τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια, που πέρασαν και επίσημα υπό τον έλεγχο της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, λόγω της οικονομικής αβεβαιότητος η γερμανική εταιρεία ζήτησε ...εγγυήσεις, ότι τα υποτιθέμενα κεφάλαια 700.360.000 ευρώ που θα επενδυθούν, δε θα χαθούν, ακόμη κι αν η χώρα χρεοκοπήσει ή αλλάξει νόμισμα...

Αποτέλεσμα εικόνας για FRAPORT

Η κυβέρνηση για να παρέχει αυτές τις εγγυήσεις ενεργοποίησε βασιλικό νομοθετικό διάταγμα του 1953, με αριθμό 2.687 "Περί επενδύσεων και προστασίας κεφαλαίων εξωτερικών", σύμφωνα με το οποίο η κυβέρνηση μπορεί να επιτάξει την επένδυση της 'Fraport' μόνο σε περίπτωση  π ο λ έ μ ο υ, αλλά ακόμα και αν περιέλθει η χώρα μας σε αυτή την κατάσταση, θα πρέπει το ελληνικό δημόσιο να αποζημιώσει την γερμανική εταιρεία για όσο διάστημα διαρκέσει η επίταξη!

[ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ! ΤΟΥ 1953; ΩΣΤΕ Ο 'ΤΣΙΡΙΖΑ' ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΤΗΣ ..."ΚΑΚΙΑΣ ΔΕΞΙΑΣ" ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΕΠΙ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΠΑΥΛΟΥ, ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ  Ξ Ε Π Ο Υ Λ Η Μ Α ;;;]

Αποτέλεσμα εικόνας για FRAPORT

ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ, ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΔΕΞΙΑ ...'ΜΠΟΧΑ & ΔΥΣΩΔΙΑ' !

[Πηγή : 'ίχνος'/"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!