Κυριακή, 2 Απριλίου 2017

Τό μ υ σ τ ι κ ό 'πάρτυ' των ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ...


Αποτέλεσμα εικόνας για κατασκοποι

Πράξη πρώτη: Η επιχειρησιακή διευθύντρια που μάλιστα προσλήφθηκε επί …αειμνήστου Εθνάρχου (!), μετά από πορεία δεκαετιών στην Υπηρεσία, έφθασε να συνταξιοδοτηθεί στο τέλος του 2016. 
Οργάνωσε λοιπόν εσωτερικά, ένα «πάρτι αποχαιρετισμού», με έξοδα της Υπηρεσίας, όπου κάλεσε ολίγους κι εκλεκτούς...

Αποτέλεσμα εικόνας για κατασκοποι

Αποτέλεσμα εικόνας για κατασκοποι

Απορία δημιουργεί πώς είναι δυνατόν, να προΐστασαι στην πιο νευραλγική (επιχειρησιακή) Διεύθυνση και να έχεις χωρίσει τους ανθρώπους σου σε εκλεκτούς και μη, αφού είναι γνωστό ότι η λειψανδρία είναι τόση, που δεν περισσεύει κανείς. 
Κι εν πάση περιπτώσει, αν δεν μπορείς να φανείς μεγαλόψυχος την ώρα της αποχωρήσεως, τι να υποθέσουμε για τον τρόπο άσκησης διοικήσεως, όσο είχες την δύναμη και την ευθύνη; 

Σχετική εικόνα

Πράξη δεύτερη: Κυρία είναι και η διάδοχος της διευθύντριας που αποχώρησε. Από τη νεώτερη γενιά και πολλά υποσχόμενη. Θέλησε να μιμηθεί (;) την προκάτοχο κι έτσι οργάνωσε κι αυτή «πάρτι» αλλά με άλλο 'concept': εκτός των τειχών (κάτι άκουσα για 'high class' νυχτερινό κέντρο, όπισθεν γηπέδου Παναθηναϊκού), όπου κλήθηκαν ολίγοι κι εκλεκτοί Έλληνες αλλά κι εκλεκτοί …αλλοδαποί! 
Οι τελευταίοι εκπροσωπούν τις Υπηρεσίες τους στη χώρα μας υπό το κάλυμμα του διπλωματικού υπαλλήλου. Κι εδώ η Υπηρεσία (βλέπε το ελληνικό δημόσιο) έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη, για να χρηματοδοτήσει το ξεφάντωμα των κατασκόπων! Οι οποίοι… κατάκοποι αποχώρησαν μετά από ώρες γλεντιού και ζυμώσεων.

Κι αναρωτιέται κάποιος: υπάρχουν τελικά λεφτά; 
Κι ακόμη περισσότερο: τι γυρεύουν οι «μυστικοί» σε δημόσια μέρη για να διασκεδάσουν; 
Μας θυμίζει το περιστατικό ανάλογες πρωτοβουλίες προ ετών, όταν άνθρωποι της Υπηρεσίας εξέδραμαν ομαδικώς για «συνέδρια» σε νησιά, ξενοδοχεία και νυχτερινά κέντρα!

Αποτέλεσμα εικόνας για spies cartoon

Συμπέρασμα: Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Ούτε από την οικονομική κρίση! Για λόγους ευνόητους δεν είναι δυνατή η δημοσίευση των ονομάτων, τα οποία είναι στη διάθεση, του 'zougla.gr' για κάθε ενδιαφερόμενο...

[Πηγή:http://www.zougla.gr/greece/article/to-mistiko-parti-ton-kataskopon/"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!