Κυριακή 2 Απριλίου 2017

...Σκέτο "ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ" της (αγγλικής) 'ΙΝΤΕΛΙΤΖΕΝΣ ΣΕΡΒΙΣ', είναι (καί) το ΑΚΕΛ! (Ξε-μπρο-στιά-στε τους!)



Αποτέλεσμα εικόνας για british intelligence service


(ΟΣΟ "ΚΑΠΟΙΟΙ" ΜΑΣ ΠΡΙΟΝΙΖΟΥΝ συστηματικώς και πεισμόνως ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΑΣ ΜΝΗΜΗ, ΤΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ!
ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ;)
Επειδή σήμερα 1η Απριλίου 2017, συμπληρώνονται 62 έτη, απο την έναρξη του ΗΡΩΪΚΟΥ Εθνικο-απελευθερωτικού Αγώνος των Κυπρίων, για την αποτίναξη του βάρβαρου αγγλικού ζυγού, άς θυμηθούμε με την ευκαιρία, ΠΟΙΟΙ ...κ α ρ φ ώ ν α ν ε μονίμως την ΕΟΚΑ στους κατακτητές!
Το Ιδρυτικό Συνέδριο του Κομμουνιστικού Κόμματος Κύπρου, (Κ.Κ.Κ.), έγινε τον Δεκαπενταύγουστο του 1926 ). 

Αποτέλεσμα εικόνας για ακελ

Αποτέλεσμα εικόνας για british intelligence service

Στις απαρχές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, η Βρετανία χρειαζόταν να επιστρατεύσει τους Κυπρίους κατά του χιτλεροφασισμού, αλλά το Κ.Κ.Κ. υποστήριζε το σύμφωνο ...Μολότωφ- Ρίμπεντροπ, και επειδή ο σ.Στάλιν ήταν φίλος του σ. Χίτλερ, δεν ήθ
ελαν να πολεμήσουν για τους Αγγλους...

Σχετική εικόνα
Ο ..."ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ", Ή ΑΛΛΟΙΩΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ ΤΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΤΡΙΣ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΥΠ.ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΔΟΛΦΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, ΤΟΝ ΙΩΑΚΕΙΜ ΦΟΝ ΡΙΜΠΕΝΤΡΟΠ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΝ ΑΧΡΩΜΟ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟ ΜΟΛΟΤΩΦ ΜΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ...
ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙΝΗ
ΤΟΥ 1939, ΓΙΑ ΤΟ 'ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ' !!!
ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ "ΚΟΝΤΑ" ΤΕΛΙΚΩΣ ΗΤΑΝ ΟΙ
ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥΣ ;;;["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']


Σχετική εικόνα
O ΧΙΤΛΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΛΟΤΩΦ.
"ΞΕΧΕΙΛΙΣΑΝ" ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ...
ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΥΜΑ ΗΤΑΝ Η
ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΟΛΩΝΙΑ...

Τότε η διαβόητη 'SoE' , δημιούργησε το 'Ανορθωτικό Κόμμα Εργαζόμενου Λαού', το 'ΑΚΕΛ', που κάλεσε « την εργατική τάξη της Kύπρου, την αγροτιά, και την προοδευτική διανόηση» (...) να πολεμήσουν για τον άγγλου κατακτητή διότι, «έτσι πολεμούσαν και για την ένωση». 

Σχετική εικόνα

Το ΑΚΕΛ, (όπως και το "αδελφάκι του" στην Ελλάδα κατά ορισμένους ιστορικούς), ήταν   ε ρ γ α λ ε ί ο   της αγγλικής  α π ο ι κ ι ο κ ρ α τ ί α ς!

Αποτέλεσμα εικόνας για EZEKIAS ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

Το 1949 γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ, εκλέχτηκε ο Εζεκίας Παπαϊωάννου. 
Στις 14 Απριλίου 1952, τρία χρόνια πριν την εμφάνιση της ΕΟΚΑ και του Διγενή, το στέλεχος του ΑΚΕΛ Χριστοφής Οικονομίδης – Νούσης, ο οποίος είχε σταλεί ως αντιπρόσωπος στην Διεθνή Οικονομική Διάσκεψη της Μόσχας, με επιστολή του στο Πολιτικό Γραφείο του ΚΚΕ, ενημέρωνε τον Ζαχαριάδη ότι, «υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες, ότι ο Παπαϊωάννου είναι πράχτορας της Ιντέλιτζενς Σέρβις»...

Αποτέλεσμα εικόνας για secret agent

Στην συνέχεια ο χαφιές Εζεκίας Παπαϊωάννου διέγραψε τον Αυγούστο του 1952, τον Οικονομίδη – Νούση, τον Πλουτή Σέρβα, τον 2ο Γ.Γ. Φιφή Ιωάννου το Γεώργιο Κακογιάννη, το Χρύσανθο Σαββίδη, το Ματθαίο Χατζηνικόλα, το δήμαρχο Αμμοχώστου Αδάμ Αδάμαντος και τον ...Βάσο Λυσσαρίδη.

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!