Κυριακή, 2 Απριλίου 2017

Ο ΕΛΛΗΝ (πρώην) πράκτορας της 'CIA', που τους ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ 'στεγνά' ! ! !


Σχετική εικόνα

(ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΟΛΟΓΑ...)
Τι αναφέρει για τις αποκαλύψεις των 'Wikileaks'!
Ο Ελληνο-Αμερικανός, πρώην πράκτορας της 'CIA', μετά από δύο χρόνια σε αμερικανική φυλακή, μιλά ξανά με την ευκαιρία της προσεχούς εκδόσεως βιβλίου με τις εμπειρίες του...

Αποτέλεσμα εικόνας για john kiriakou


Μιλώντας στο ρωσικό ειδησιογραφικό πρακτορείο 'Russia Today', ο Τζων Κυριακού αναφέρεται εκ νέου στις αποκαλύψεις του, περί βασανιστηρίων στην 'CIA', ειδικά στο μαρτύριο του πνιγμού.

«Είχα κάνει 20 μαθήματα επιβιώσεως στα χρόνια της εκπαιδεύσεώς  μου στην 'CIA', ορισμένα από τα οποία είναι αστεία, όπως, λόγου χάριν, ‘μην ομολογείς τίποτα’, ‘αρνήσου τα πάντα’, ‘κάνε αντι-κατηγορίες’. Ωστόσο, υπήρχαν και άλλα σοβαρά!

Επί παραδείγματι ‘Όταν η ηρεμία δεν σε ωφελεί, το χάος θα αποδειχτεί φίλος’, ή ακόμη ‘στρατολόγησε συμμάχους/πράκτορες για να κλέψεις μυστικά, ή ότι άλλο έχεις ανάγκη’. 
Αυτά βασικά σημαίνουν, πως τελικός στόχος είναι να μείνεις σώος και να βρεθείς στην κορυφή του κοινωνικού σωρού της φυλακής».

Αποτέλεσμα εικόνας για john kiriakou

Ο Κυριακού είχε καταδικασθεί σε 30 μήνες φυλάκιση.

Ρωτήθηκε από πού πιστεύει ότι προέρχονταν οι διαρροές των ενοχοποιητικών, για το προεκλογικό στρατόπεδο της Κλίντον, μηνυμάτων που αποκάλυψε το 'Wikileaks' και αποδόθηκαν στους Ρώσους.

Σχετική εικόνα

«Νομίζω – είπε - ότι προέρχονται από κάποιον υπεργολάβο της CIA, ή τέως υπεργολάβο. Και ότι αυτός ειλικρινά πιστεύει ότι ανακάλυψε απάτη, κατάχρηση, παρανομία – που είναι το καθοριστικό κίνητρο της διαρροής αποκαλυπτικών στοιχείων.»

Αποτέλεσμα εικόνας για john kiriakou

Ο δημοσιογράφος του έθεσε τότε το πρόβλημα της λειτουργίας του τμήματος «Σκιά» ('Umbrage'), ειδικευόμενου σε ηλεκτρονικές υποκλοπές με ενοχοποιητικά αποτυπώματα τρίτων (Ρώσων, Κινέζων, Ιρανών κλπ).

Τότε, ο Τζων Κυριακού απάντησε:

«Νομίζω πως πρέπει να εκλάβουμε, πως ό,τι κάνει η 'CIA' είναι το τελειότερο στον κόσμο, ή πολύ κοντά στο καλύτερο. Και νομίζω πως δεν θα έκαναν ένα τόσο ηλίθιο, ή ανόητο λάθος να αφήσουν στην τύχη αποτυπώματα,  όπως αυτά πο,υ είδαμε στα 'Wikileaks'. 

Αποτέλεσμα εικόνας για john kiriakou

Αυτό που θέλω να πω είναι, πως όταν για παράδειγμα βλέπουμε εκεί κυριλλική γραφή (ρώσικα) σε κωδικό, θα έβαζα στοίχημα τον μισθό μου, ότι μπήκε εκεί από την 'CIA'.»

[Πηγή : http://www.paraxeno.com/42109/ellinas-proin-praktoras-xemprostiazi-tin-cia]

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!