Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

7 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ! Πήγε (πρωΐ - πρωΐ σάν κλέφτης!), έκατσε (ούτε 1 ώρα!) και έφυγε! (Μέ άλλες λέξεις ΣΚΕΤΟ θέατρο & Ξ Ε Κ Α Ρ Φ Ω Μ Α!)



Ο Υ Δ Ε Μ Ι Α  ΤΣΙΠΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!
ΠΟΣΑ 24ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΔΥΝΗ "ΗΘΕΛΕ" ΝΑ ΠΑΕΙ;

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας στο μάτι

(ΕΛΛΗΝΕΣ!
"ΕΔΕΗΣΕ" ΝΑ ...ΣΚΑΣΕΙ ΜΥΤΗ!
ΣΤΗΝ ΖΟΥΛΑ ΟΜΩΣ!)
Σαν ...κλέφτης πήγε χθές Δευτέρα 30η Ιουλίου στο Μάτι ο Πρωθυπουργός. 
(Νωρίς - νωρίς, λίγα λεπτά μετά τις 8!)
Για να "δεί". 
Να δει τί άρα γε; 
Την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ανικανότητα της κυβέρνησεώς του; 




Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας στο μάτι


Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας στο μάτι
ΜΠΗΚΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ....


Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας στο μάτι



Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας στο μάτι



Σχετική εικόνα


Αποτέλεσμα εικόνας για Διευθυντής του πρώην υπουργού Γιάννη Παπαθανασίου, ο πολίτης που συνάντησε ο Τσίπρας στο Μάτι

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΕ ελάχιστα ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΗΤΑΝ Ο κ. Κων. Κουτρουμπής, που ήταν ...διευθυντής στο γραφείο του πρώην υπουργού Γιάννη Παπαθανασίου, επί κυβερνήσεως Ν.Δ. με Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.
Υπενθυμίζεται, ότι ο κ.Παπαθανασίου διετέλεσε υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών από 19/09/2007 έως 7/10/2009 και ο κ.Κουτρουμπής ήταν το δεξί του χέρι, ως επικεφαλής του γραφείου του.




ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ! ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ "ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ"
ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ...
"ΑΡΓΗΣΕ"...

=======================================

Τι (ΑΠΕΦΥΓΕ και) δεν (ήθελε ούτε) είδε...

Ο Αλέξης Τσίπρας, επιλέγοντας το «κρυφτό» δεν είδε πολλά από αυτά που είδαν όσοι νυχθημερόν βρίσκονται στο Μάτι, εργάζονται, ενημερώνουν, βοηθούν με κάθε τρόπο.

Ο πρωθυπουργός το επταήμερο της απουσίας του δεν είδε να καίγονται σπίτια ακόμη και την επόμενη ημέρα της τραγωδίας. Να βγαίνουν καπνοί από το βιός των ανθρώπων.

Δεν είδε τον τόπο μαρτυρίου για 25 και πλέον άτομα. Στην οδό Ειρήνης, εκεί όπου αγκαλιασμένοι βρήκαν τραγικό θάνατο, μικρά παιδιά.

Δεν είναι εκατοντάδες αυτοκίνητα στη μέση του δρόμου καμένα. Την επόμενη κιόλας ημέρα, την περασμένη Τρίτη, αν πήγαινε ο κ. Τσίπρας, θα έβλεπε τα κλειδιά να είναι πάνω στα Ι.Χ., τα προσωπικά αντικείμενα στα καθίσματα παρατημένα από τους πανικόβλητους κατοίκους.

Δεν είδε ο πρωθυπουργός τους εκατοντάδες διασώστες που ήρθαν από όλη την Ελλάδα να μπαίνουν στα σπίτια με αγωνία για να βρουν ζωντανούς. Δεν είδε τον διασώστη να κλαίει γιατί βρήκε μέσα στο σπίτι μια μάνα να έχει καεί ζωντανή.

Δεν τους άκουσε να λένε ότι τις πρώτες δύο ημέρες εγκατέλειψαν, δεν τους έδιναν ούτε νερό. Δεν υπήρξε κάποιος να τους συντονίσει και έμπαιναν στο ίδιο σπίτι διαφορετικές ομάδες.

Ο πρωθυπουργός δεν είδε τους πυροσβέστες να κλαίνε για όσα είδαν τα μάτια τους από τη Δευτέρα το βράδυ, όταν ο Τσίπρας έκανε σόου στο Κέντρο Επιχειρήσεων. Δεν συνομίλησε με τον πυροσβέστη που πήγε αποκαμωμένος στο σπίτι του και αγκάλιασε τα παιδιά του όπως δεν τα είχε αγκαλιάσει ποτέ.

Δεν είδε ο πρωθυπουργός τον τόπο μαρτυρίου 25 και πλέον συμπολιτών μας, στο οικόπεδο του θανάτου. Δεν περπάτησε στα βήματά τους όταν προσπαθούσαν να αποφύγουν την πύρινη λαίλαπα.

Δεν είδε τους συγγενείς των θυμάτων τη δεύτερη ημέρα να πλησιάζουν τους δημοσιογράφους και τους διασώστες, να τους δείχνουν φωτογραφίες από μικρά παιδιά, από τις γυναίκες τους, από τους γονείς τους και να φωνάζουν: «Μήπως τους είδατε, σας παρακαλώ βοηθήστε μας».

Δεν είδε ο πρωθυπουργός ανθρώπους να κάθονται στο πεζοδρόμιο μπροστά στο σπίτι τους και να κλαίνε γιατί τα έχασαν όλα σε μια στιγμή.

Ούτε άκουσε τις συγκλονιστικές μαρτυρίες του καθενός για το πώς σώθηκε ο ίδιος, πώς είδε τον γείτονα να καίγεται μπροστά του, πώς έμεινε στη θάλασσα επί 3,5 ώρες σε απόσταση αναπνοής από τις φλόγες.

Προφανώς ο κ. Τσίπρας δεν είδε αυτές τις ημέρες ολόκληρες γειτονιές να έχουν εξαφανιστεί, να έχουν γίνει στάχτη και αποκαϊδια.

Δεν είδε τους κατοίκους να κυκλοφορούν σα φαντάσματα όλες αυτές τις ημέρες.

Δεν είδε μικρά παιδιά, γυμνασίου και λυκείου να παίρνουν από ένα φτυάρι και να βοηθούν με όλες τους τις δυνάμεις. Δεν είδε τους αστυνομικούς και πλήθος εθελοντών να αγωνίζονται για να επαναφέρουν την ελπίδα στο Μάτι.

Δεν είδε πολλά πράγματα ο κ. Τσίπρας. Αλλά κυρίως δεν αισθάνθηκε τη μυρωδιά του θανάτου σε όλη την περιοχή. «Φίλε, η μυρωδιά του θανάτου είναι κάτι που δεν ξεχνιέται», μας έλεγε τη δεύτερη κιόλας ημέρας ένας διασώστης.

Όλα αυτά τα έχασε ο κ. Τσίπρας με την επιλογή του να πάει μία εβδομάδα μετά στο Μάτι. Και γι’ αυτό θα βρεθεί στο… μάτι του κυκλώνα.

http://www.in.gr/2018/07/30/apopsi/ti-den-eide-o-tsipras-sto-mati-otan-pige-san-ton-klefti/

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!