Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Σας είπε κανείς, ότι ακόμα και τήν Σιβηρία " π ε ί ρ α ξ α ν " ; Μπάάάάά.....

ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ!
ΕΠΕΙΔΗ (ΚΑΙ) ΑΥΤΑ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΛΕΝΕ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ...

Αποτέλεσμα εικόνας για siberian map

Ενα περίεργο φαινόμενο προέκυψε στην  Σ ι β η ρ ί α . 
Την προπερασμένη Παρασκευή, 20η Ιουλίου 2018, σύμφωνα με δημοσιεύματα, χάθηκε ο ήλιος για μερικές ώρες στο καταμεσήμερο...

Αποτέλεσμα εικόνας για siberian map


Αποτέλεσμα εικόνας για siberian map


"http://allnewz.gr/wp-content/uploads/2018/07/siberia-russsia-mysterious-darkness-on-july-20-2018-1.jpg" width="640">

Παρ΄όλο που θα έπρεπε να έχουν φως 24 ώρες τη συγκεκριμένη εποχή του χρόνου, οι απομακρυσμένες περιοχές Eveno-Bytantaisky, Zhigansky και Verkhozansky στη Σιβηρία, είδαν την ημέρα τους να μετατραπεί σε «πλήρες σκοτάδι» για σχεδόν τρεις ώρες, μεταξύ 11:30 και 14:00 τοπική ώρα την Παρασκευή, ενώ κατόπιν έγινε γνωστό ότι το ίδιο συνέβη και στην περιοχή Verkhoyansky,αναφέρουν οι Siberian Times.

Αποτέλεσμα εικόνας για Siberian Times

Πολλοί απέδωσαν το φαινόμενο στις φωτιές που έχουν ξεσπάσει, αλλά οι φωτιές είναι πλέον σύνηθες φαινόμενο στη Σιβηρία. Από κει που εμφανίζονταν τους μήνες Απρίλη και Μάη, τώρα είναι σε καθημερινή βάση. 

Περιέχουν τεράστια αποθέματα άνθρακα αποθηκευμένα σε δέντρα και χώμα και όταν καίγονται, στέλνουν τον άνθρακα στην ατμόσφαιρα. 
Αυτό δημιουργεί έναν επικίνδυνο κύκλο πιο έντονων πυρκαγιών και συνεχώς αυξανόμενων θερμοκρασιών, αναφέρει η NASA και λέει ότι το φαινόμενο συμβάλλει στην Κλιματική Αλλαγή και την άνοδο της θερμοκρασίας. 

Και κάπως έτσι… μπορούν και πιο εύκολα να πάρουν τα πετρέλαια από τον Βορρά και να σουλατσάρουν στις παγωμένες θάλασσες χωρίς ...παγοθραυστικά! [Πως πουλώντας την Αλάσκα οι Ρώσοι στους Αμερικάνους επέφεραν την “κλιματική αλλαγή”].

Δείτε τις απλωμένες φωτιές εν τω μέσω ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων:



Εκεί όμως που θα σας κοπεί κυριολεκτικά η αναπνοή, είναι βλέποντας της φωτιές στην Μαδαγασκάρη, όπου κάθε χρόνο καίνε τα ξερά για νέα βοσκοτόπια, αλλά οι φωτιές ξεφεύγουν ανεξέλεγκτα και δημιουργούν άνοδο της θερμοκρασίας και κλιματική αλλαγή κλπ και η Μαδαγασκάρη πάσχει τώρα από λειψυδρία. 

Αποτέλεσμα εικόνας για madagascar map


Πάντως από λειψακτινοβολία δεν πάσχει!


Οι κάτοικοι της Σιβηρίας ωστόσο έκαναν κάποιες περίεργες παρατηρήσεις. Σύμφωνα με το δημοσίευμα…

Κάποιοι κάτοικοι είπαν ότι ένα απότομο φως (light flash) κατεγράφη από τους δορυφόρους των Η.Π.Α., ακολουθούμενο από αύξηση του ραδιενεργού επιπέδου και ασυνήθιστη δραστηριότητα του στρατού

Οι τοπικοί αξιωματούχοι είπαν ότι δεν υπήρξε βροχή, σκόνη, καπνός ή ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας του αέρα στην περιοχή κατά τη διάρκεια του γεγονότος. 
Ωστόσο, ανέφεραν ότι σχεδόν όλες οι περιοχές της Αρκτικής ανέφεραν σημαντική πτώση της θερμοκρασίας. Το βράδυ πριν από το συμβάν οι θερμοκρασίες μειώθηκαν στους -4 ° C (24,8 ° F), σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ. Ο μέσος όρος Ιουλίου στην περιοχή είναι περίπου 10 ° C (50 ° F).

Κι εδώ θα σας αφήσω, αγαπητοί αναγνώστες, να χωνέψετε τις πληροφορίες και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα. Έγινε στην Ελλάδα κάποιο πείραμα; 
Ποιοί το έκαναν και για ποιο λόγο;

Υπάρχουν δυο απαντήσεις: Η εύκολη, απλή και σύντομη, και η πιο εκτενής.

Η πρώτη είναι η ίδια από μια ταινία κακής ποιότητας του Χόλλιγουντ, όπου κάποιοι έχουν μπει σε ένα διαμέρισμα και βασανίζουν τους ένοικους. 
Γιατί μας το κάνετε αυτό; ρωτούν εκείνοι έντρομοι, για να πάρουν την απλή απάντηση… Απλά, γιατί μπορούμε!

Η εκτενής ανάλυση και απάντηση βρίσκεται στο ακόλουθο 'βίντεο'. 
Η παγκόσμια ελίτ έχει αποφασίσει να σπείρει χάος σε όλη τη σφαίρα. 

Σχετική εικόνα
http://rasica.files.wordpress.com/2013/04/644092_399965236738628_425417960_n.jpg

Εμείς εδώ βιώνουμε το δικό μας δράμα, αλλά δεν είμαστε οι μοναδικοί. 
Ο Περιβαλλοντικός Πόλεμος είναι γεγονός, διεξάγεται από τις ελίτ κατά όλων των πληθυσμών, για μείωση και έλεγχό της -εκεί καταλήγουμε όλοι οι ακτιβιστές χωρίς καν να μιλήσουμε μεταξύ μας. 

Σχετική εικόνα
http://www.prepperfortress.com/wp-content/uploads/2016/02/vid.png

Μας ενώνει το συλλογικό συνειδητό, η αφύπνιση, η αγάπη μας για τον Άνθρωπο και την Δικαιοσύνη, για αυτόν τον ταλαίπωρο πλανήτη που μας φιλοξενεί με τόση φροντίδα τόσους αιώνες.

Σχετική εικόνα
https://i.pinimg.com/originals/30/03/3d/30033db240a1adbdbe7e9c7ef9bfd38c.jpg

Μας ενώνει η αγάπη για την Αλήθεια και τον Θεό, κι ας μιλάμε διαφορετικές γλώσσες, κι ας έχουμε διαφορετικούς τρόπους δοξασίας. Είμαστε όλοι πατριώτες, αλλά και διεθνιστές ταυτόχρονα, αναγνωρίζοντας ότι μας ενώνει ένας κοινός εχθρός…

Δείτε το βίντεο!

http://allnewz.gr/2018/07/24/%CF%84%CE%B9-%CE%BB%CE%AD%CE%BD%CE%B5-%CE%BE%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%B2%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82-%CE%B3/
"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!