Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Καί όμως! Τούρκοι ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ προσπάθησαν να απαγάγουν Τούρκο απο την ...ΜΟΓΓΟΛΙΑ! (Τον "τσουβάλιασαν", ΑΛΛΑ...)

Α Σ Υ Δ Ο Τ Ο Ι ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΛΛΟ!

ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ, ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΑΝ ΠΡΩΤΑ!

Η ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ...Τ Σ Ι Π Ρ Ι Σ Τ Α Ν !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Turkish secret agents in Mongolia
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ 'ΛΙΑΡ ΤΖΕΤ' ΤΗΣ ΒΡΩΜΕΡΗΣ ΑΥΤΗΣ ΑΠΑΓΩΓΗΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ
ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ
ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ!
ΟΥΤΕ ΣΗΜΑΙΑ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ...

Ομάδα 5 πρακτόρων της 'ΜΙΤ', απήγαγε αρχικώς τον 50χρονο Τούρκο Βεϊσέλ Ακτσάϊ την Παρασκευή το πρωΐ από το σπίτι του στην Ουλάν Μπατόρ, την πρωτεύουσα της  Μ ο γ γ ο λ ί α ς, τον έβαλαν σε ένα φορτηγάκι (!) και πήγαν στον αεροδρόμιο, όπου τον επιβίβασαν δια της βίας σε ένα 'lear jet' της τουρκικής Αεροπορίας, το οποίο ....μπλοκαρίστηκε την τελευταία στιγμή από την μογγολική αστυνομία, που είχε ειδοποιηθεί από τους οικείους του για την ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ απαγωγή!
Αποτέλεσμα εικόνας για Turkish secret agents in Mongolia

Ο Ακτσάϊ είναι γενικός διευθυντής του 'Empathy Worldwide Educational Institution' το οποίο διαχειρίζεται τα σχολεία, που ίδρυσε πριν 25 χρόνια στη Μογγολία το κίνημα του Γκιουλέν. 
Η Τουρκία έχει ζητήσει από τη Μογγολία, να κλείσει τα τουρκικά αυτά σχολεία από το 2016.

Σχετική εικόνα

Επί οκτώ ώρες γίνονται διαπραγματεύσεις μεταξύ των απαγωγέων και των αρχών της Μογγολίας, οι οποίες αρνούνταν να επιτρέψουν την απογείωση του αεροπλάνου, ενώ η τουρκική κυβέρνηση απαιτούσε (!!!) να δοθεί άδεια απογείωσης στο αεροσκάφος!

Αποτέλεσμα εικόνας για MONGOLIA FLAG

Βουλευτές και διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο αεροδρόμιο για να ζητήσουν την απελευθέρωση του Ακτσάϊ και αυτό φαίνεται ότι αυτό τον έσωσε!

Αποτέλεσμα εικόνας για mongolia capital

Ο Μπατσετσέγκ Μπατμούνχ, ο υφυπουργός Εξωτερικών της Μογγολίας, προειδοποίησε τους αξιωματούχους της τουρκικής πρεσβείας ότι το αεροσκάφος θα  α ν α χ α ι τ ι σ τ ε ί   αν απογειωθεί.

Σχετική εικόνα

Τελικά ο Βεϊσέλ Ακτσάϊ  π α ρ α δ ό θ η κ ε  AΠO TOΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ-ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ και το το τουρκικό αεροσκάφος απογειώθηκε ΧΩΡΙΣ αυτόν...

(Στην Ελλάδα περίπου 200 πράκτορες της ΕΥΠ και αστυνομικοί, εκτός από τους Αμερικανούς πράκτορες, ασχολούνται με την ασφάλεια των 8 Τούρκων φυγάδων).

[Πηγή:'pronews']

"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!