Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Βίντεο ΑΛΗΘΙΝΟ 'ΣΟΚ', που δεν έπαιξε κανένα Μ.Μ.Ε.!Αποτέλεσμα εικόνας για IMMIGRANTS IN FRANCE

(ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ...)
Μία Γαλλίδα που παλαιότερα άνηκε στην «Δημοκρατική» πτέρυγα και επιθυμούσε να βοηθήσει τους μετανάστες (...) που έφτασαν στο Καλαί, μιλάει με συγκλονιστικά λόγια, για το πόσο άλλαξε η ζωή όλων από τότε που οι μουσουλμάνοι κατέκλυσαν την περιοχή και προειδοποιεί πως τα ίδια θα ακολουθήσουν και στις υπόλοιπες χώρες...

Βίντεο ΣΟΚ που δεν έπαιξε κανένα ΜΜΕ! Προειδοποίηση λίγο πριν το χάος…Η γυναίκα θα που θα δείτε στο 'βίντεο', περιγράφει την ωμή πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν καθημερινά, με βιασμούς και βίαιες πράξεις από μετανάστες, εναντίον των μόνιμων κατοίκων της περιοχής.

Σχετική εικόνα

Μεταξύ άλλων αναφέρει πως έχουν δημιουργήσει δική τους πόλη, ενώ έφτασαν στο σημείο να εκλέξουν και δικό τους ...Δήμαρχο!

Αποτέλεσμα εικόνας για IMMIGRANTS IN FRANCE

Το 'βίντεο' αποτελεί προμύνημα και "ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ", για όσα πρόκειται να έρθουν και στην χώρα μας, δεδομένης της καθημερινής και ΑΘΡΟΑΣ εισροής μουσουλμάνων στα ελληνικά παράλια, που πλέον έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Σχετική εικόνα

Δείτε το ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ 'βίντεο' με Ελληνικούς υπότιτλους :

http://www.escapemedia.gr
"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!