Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Πρέπει να έχει ΠΟΛΥ μ ε γ ά λ ο ΘΡΑΣΟΣ !

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ; ΜΕΤΑ ΑΠΟ 28 ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ;

Για να ξέρετε ποιον να ...«φτύσετε» όταν τον συναντήσετε,  ιδιοκτήτης του οικοπέδου του "θανάτου", είναι ο κ. Βασίλης Φράγκος,
Κλειστή πόρτα με ταμπέλα που απαγόρευε (!) την είσοδο βάσει λέει του νόμου περί «διατάραξης οικιακής ειρήνης» (!!), βρήκαν οι πυροσβέστες – ερευνητές, όταν προσπάθησαν να μπουν στο οικόπεδο όπου βρέθηκαν απανθρακωμένες οι σοροί 28 πολιτών...



Ως αποτέλεσμα οι πυροσβέστες σκαρφάλωσαν στις μάντρες και τους τοίχους προκειμένου να μπουν στο οικόπεδο και να συνεχίσουν το έργο της έρευνας, εν μέσω δεκάδων αγνοουμένων που έχουν αναφερθεί από τους οικείους τους μετά την πυρκαγιά.

Το οικόπεδο της δολοφονίας 28 ανθρώπων στο Μάτι .. ιδιοκτησίας του κ. Βασίλη Φράγκου τοπικού κομματάρχη της Νέας Δημοκρατίας και αδερφός του πρώην Βουλευτή του κόμματος της εθνικής μειοδοσίας (1974-1993) και μετέπειτα νομάρχη Ανατολικής Αττικής κ. Δημητρίου Φράγκου. 

Η Χριστιάνα Φράγκου, ανιψιά του πρώην Νομάρχη Φράγκου ήταν νομαρχιακή σύμβουλο Ανατολικής Αττικής.

Ο κ. Φράγκος προφανώς θεώρησε, ότι η παραλία του ανήκει και την περιέφραξε αφήνοντας μια μικρή πόρτα την οποία, πάνω στο πανικό τους, δε βρήκαν 28 άνθρωποι με αποτέλεσμα να καούν ζωντανοί ….

Ο κ. Φράγκος κυκλοφορεί ελεύθερος …

[ΠΗΓΗ:http://ixnos.blogspot.com/2018/07/blog-post_96.html]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!