Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Ἂς δοῦμε τώρα ψύχραιμα, μέ ἀναλυτικό «Μάτι», τήν τραγῳδία..



Κατ' αρχάς ό,τι πούμε δεν δικαιολογεί με τίποτα την ολιγωρία και την ανικανότητα της εξουσίας, γιατί όταν είσαι ένα κυρίαρχο κράτος, ακόμα και εξωγήινοι να στην πέσουν θα πρέπει να είσαι έτοιμος να αμυνθείς και να προστατέψεις τους πολίτες σου!

Ας δούμε όμως τώρα το φαινόμενο όπως εξελίχθηκε και τα ερωτήματα που πηγάζουν από τα ευρήματα που έχουμε μπροστά μας…

Στο Έψιλον, δημοσιογράφος ανέφερε ότι είδε το εξής παράξενο:
Είδε ένα σπίτι να είναι καμμένο μέχρι το πάτωμα δίπλα ένα σπίτι να μη το έχει αγγίξει καθόλου η φωτιά και το επόμενο σπίτι να είναι ξανά καμμένο συθέμελα και το επόμενο σπίτι να μη το έχει αγγίξει φωτιά… σαν να πηδούσε η φωτιά από σπίτι σε σπίτι!
Σε θερμοκρασίες που μπορεί να λιώσει το αλουμίνιο δεν δικαιολογείται να υπάρχουν κομμάτια τα οποία δεν κάηκαν και αυτά, το ίδιο φαινόμενο το αντιμετωπίσαμε πριν ένα χρόνο περίπου Από μαρτυρίες ανθρώπων στις φωτιές της Καλιφόρνια…. Όπου εκεί οι ερευνητές δηλώνουν ξεκάθαρα ότι οι φωτιές είχαν δημιουργηθεί με απόκρυφα μυστικά όπλα της μαύρης ελίτ και από το λεγόμενο χααρπ το οποίο εννώ για το κοινό που δεν έρευνα Υποτίθεται ότι είχε κλείσει… επί της ουσίας εξελίχθηκε σε όλη τη δυναμική του!

Ένα άρθρο για να θυμηθείτε ειναι εδω… Μπορεί το HAARP να ξεκινήσει φωτιά από απόσταση;
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σημαδια οτι μας ειχε στοχευση το Χααρπ εχτες εχουμε εδω το αρθρο .. Οταν το Xaarp βαραει Χανια δεν ειναι λίγο σύμπτωση να εχει εκει τώρα μεγάλη φωτιά ;;;
Σίγουρα φταίει πάρα πολύ σε όλη την τραγωδία η ολιγωρία της Κυβέρνησης και των υπευθύνων να διατάξουν άμεση εκκένωση και να ενημερώσουν την περιοχή ότι υπάρχει φωτιά που επεκτείνεται προς την περιοχή με μεγάλη ταχύτητα…
Οι μαρτυρίες μέχρι ώρας μιλούν για μία φωτιά η οποία σε 2 λεπτά άρχισε να καίει τα πάντα….Φταινε ισως καποιοι συνανθρωποι μας που απο πανικο εγκατελειψαν τα αυτικινητα τους και ετσι εγκλωβισαν δεκαδες πισω τους !
Πρωί προς μεσημέρι σε εκπομπή στην τηλεόραση  ο πορτοσαλτε ρωτάει  τον δήμαρχο της Κινέτας Εάν η φωτιά έχει επεκταθεί στην Πεντέλη…..  ο δήμαρχος απαντά με απορία Λέγοντάς του οτι γιατί Τον ρωτάει κάτι τέτοιο εφόσον η Πεντέλη απέχει 40 χιλιόμετρα μακριά!
Ένας δημοσιογράφος αυτού του επιπέδου είναι δύσκολο να μη γνωρίζει από γεωγραφία,  είναι παράξενο που κάνει αυτή την ερώτηση… θυμίζει λίγο την κατάσταση Οπου αμερικανίδα δημοσιογράφος δηλώνει ότι έχει πέσει ένα συγκεκριμένο κτίριο τότε με την 9/11   αλλά πίσω της φαίνεται ξεκάθαρα ότι το κτίριο Ακόμα υπάρχει!
Και ειναι περιεργο να μπαινουν δυο φωτιες αντιθετες και σε αποσταση οταν ο ανεμος ειναι σε πληρη ισχυ , ιδιως οταν γνωριζεις οτι το μεγαλυτερο κομματι της πυροσβεστικης ειναι απο την αλλη μερια ..!
Είναι σίγουρο ότι αυτό που έχει συμβεί δεν έχει συμβεί μόνο του,  Είναι σίγουρο ότι είναι χέρι κάποιον…. είτε κάποιον που θέλουν να κάνουν επενδύσεις  σε βωξίτη….  είτε κάποιων οι οποίοι εκδικούνται μία εξωτερική πολιτική…. η είναι μία γενική αποσταθεροποίηση με παράξενους στόχους και σκοπούς  για το άμεσο μέλλον της Ελλάδος!
Σε αυτό Δηλαδή δεν λέει ψέματα ο ΣΥΡΙΖΑ,  όπως δεν έλεγε ψέματα και η Νέα Δημοκρατία πριν 10 χρόνια περίπου….. Αυτό όμως δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση  να παραμένουμε μία χώρα μπανανία η οποία με την παραμικρή επίθεση του αόρατου εχθρού να γράφουμε τόσο μεγάλες απώλειες!
Είναι όλα τα  υπαλληλακια αχρηστα  τα τελευταία 100 χρόνια και εκτελούν εντολές  αυτόν που τους  χρηματοδοτούν..
Στις 23 7/2018 στην Ελλάδα  συνέβη ένα τεράστιο  έγκλημα  που Πρέπει  οπωσδήποτε να βρεθούν  οι ένοχοι…. είτε είναι ξένη χώρα όπου ξεκάθαρα θεωρείται εχθρική πράξη προς πόλεμο… είτε είναι  ενδότερη  αόρατη δύναμη εχθρών…. Όπου πρέπει να οδηγηθούν Στο εκτελεστικό απόσπασμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!