Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

ΠΩΣ; ΤΙ; Στρατηγός και ...κ ί ν α ι δ ο ς; Έ;


Αποτέλεσμα εικόνας για Saron Afek

ΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;
Η λογική φαίνεται για κάποιους "πέθανε"!
Η επιστήμη ίσως για κάποιους υποχρεώθηκε σε ..."παραίτηση"!
Τί θά βλέπουν πιά τα ...αυτιά μας και τί θά ακούνε στο εξής τα ...μάτια μας!
Τό διαβάσαμε αλλά δυσκολευθήκαμε αρκετά να πιστέψουμε στα μάτια μας για το τί έγραφε ο ισραηλινός Τύπος. Τήν προπαρελθούσα Πέμπτη 12η Ιουλίου, ο ισραηλινός στρατός "απέκτησε" τον πρώτο του στρατηγό, "ο" οποίος είναι ...δ ε δ η λ ω μ έ ν ο ς   κίναιδος !

Σχετική εικόνα

Σχετική εικόνα

Αφορά τον "κύριο" Σαρόν Αφέκ, επικεφαλής στρατιωτικό Εισαγγελέα του Ισραηλινού στρατού, πήρε τον βαθμό του στρατηγού, κατόπιν μιάς "σεμνής" τελετής στο ισραηλινό 'πεντάγωνο'...

Σχετική εικόνα

Τα σήματα τώρα του νέου "του" βαθμού, τα τοποθέτησε στήν στολή του πάνω στους ώμους στην τελετή αυτή, ο ίδιος του ο πατέρας (που δεν είναι ένστολος), παρισταμένου μάλιστα του αρχηγού των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων, του στρατηγού Gadi Eisenkot, που ναί μέν είναι Εβραίος, αλλά μαροκινής καταγωγής...

Σχετική εικόνα

Στην σύντομη ομιλία που ακολούθησε, "ο" νέος στρατηγός Σαρόν Αφέκ, υπογράμμισε πώς το γεγονός ότι ο ισραηλινός στρατός ανεκήρυξε ως στρατηγό έναν δεδηλωμένο ομοφυλόφιλο όπως ο ίδιος, δείχνει την δημοκρατικότητά του και πόσο σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα !!!

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ περαιτέρω...

"Π  Α  Π  Α  Φ  Λ  Ε  Σ  Σ  Α  Σ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!