Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΜΕ-ΓΑ-ΛΗ! Τέλη Οκτωβρίου έτοιμο το νέο δημόσιο Τ Ζ Α Μ Ι της Αθήνας στο Βοτανικό...(ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΡΗΝΟΣ! ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΤΑ!)

ΣΤΟ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟ ΜΑΤΙ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ "ΝΤΟΥΚΟΥ" ΟΙ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ...
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΟΧΙ '14', ΑΛΛΑ ...ΧΙΛΙΑΔΕΣ '4' !



Τέλος Οκτωβρίου αναμένεται να ολοκληρωθεί η κατασκευή του μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα, στην περιοχή του Βοτανικού. 
Αυτό λόγω της νέας παρατάσεως που πήρε, με κυριότερο λόγο την αναμονή εγκρίσεως από το Ελεγκτικό Συνέδριο της συμπληρωματικής συμβάσεως...
Αποτέλεσμα εικόνας για τζαμι Βοτανικού

Τ
ο έργο κατασκευάζεται από κοινοπραξία κατασκευαστικών εταιρειών, το συμβατικό τίμημα ανέρχεται σε 887.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, ενώ φορέας του είναι το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Περιλαμβάνει την κατασκευή μεταλλικού κτιρίου τεμένους, συνολικής επιφάνειας 1.000 τ.μ., τα οποία κατανέμονται σε ισόγειο και ημιώροφο, χωρητικότητας 350 ατόμων, σε οικόπεδο έκτασης 17 στρεμμάτων.

Αποτέλεσμα εικόνας για τζαμι Βοτανικού

Συγκεκριμένα, το κτίριο περιλαμβάνει λατρευτικό χώρο ανδρών (300 ατόμων), λατρευτικό χώρο γυναικών (50 ατόμων), βοηθητικούς χώρους ανδρών και γυναικών (αποδυτήρια), WC ανδρών και γυναικών, γραφείο ...ιμάμη και γραφείo ...μουεζίνη (!) ενώ θα αποτελεί το πρώτο δημόσιο τέμενος και ο ιμάμης του θα ορίζεται από την ελληνική Πολιτεία...

Σχετική εικόνα

[ΠΗΓΗ: 'Ypodomes'
&
https://www.defence-point.gr/news/teli-oktovriou-etimo-to-neo-dimosio-tzami-tis-athinas-sto-votaniko]

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!