Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΑΛΛΑ… «ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ»!!!!!!!!!!!!




(ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ;
ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΣΤΩ ...ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ;
ΕΣΤΩ ΕΝΑ "ΦΘΗΝΟ" ΕΛΙΚΟΦΟΡΟ;
ΕΝΑ;)

Καθηλωμένα στο έδαφος είναι τα περισσότερα 'Canadair', λόγω βλαβών και «έλλειψης χρημάτων» για την επισκευή τους. Ομοίως, υπάρχει «έλλειψη χρημάτων» για την ΑΓΟΡΑ (επιτέλους!) σύγχρονων πυροσβεστικών αεροσκαφών, όπως ισχυρίζεται η συγκυβέρνηση των προδοτών!

Σχετική εικόνα
ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΜΕΓΑΛΩΣΤΕ ΤΗΝ  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ 'ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ'.

Σχετική εικόνα


Καμμία «έλλειψη χρημάτων όμως, δεν υπάρχει για να πετάει ο Καμμένος, πότε με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και πότε με ελικόπτερο!



Σύμφωνα, λοιπόν, με υπολογισμούς ο ξεδιάντροπος αυτός πολιτικάντης έχει πετάξει συνολικά 460 ώρες (!!!) με το πρωθυπουργικό (ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ!) 'Gulfstream', με τις πτήσεις του αυτές να στοιχίζουν στο ελληνικό δημόσιο  2.500.000 ευρώ, μόνο για τα καύσιμα!!!


Σχετική εικόνα


Το κόστος ανεβαίνει κι άλλο, αν προστεθούν οι υπερωρίες του πληρώματος (συνήθως είναι 5μελές και η ημερήσια αποζημίωση 60 ευρώ κατ’ άτομο, άρα υπολογίζεται περί τα 30.000 ευρώ η συνολική δαπάνη) και το άγνωστο κόστος διαμονής τους – δικαιολογούνται δύο δίκλινα δωμάτια και ένα μονόκλινο –, οι φόροι και τα έξοδα handling στα αεροδρόμια του εξωτερικού (σκάλα για τους επιβάτες, γεννήτρια, καθαρισμό του αεροσκάφους, VIP μεταφορά από το αεροσκάφος στο αεροδρόμιο και μεταφορά πληρώματος, κ.τ.λ., κ.τ.λ., κ.τ.λ.!


Αποτέλεσμα εικόνας για gulfstream ελλαδα


Ενδεικτικά, αναφέρουμε το κόστος σε κάποια από τα 120 ταξίδια που πραγματοποίησε από το 2015 μέχρι σήμερα (το κόστος πτήσεως μίας ώρας με το Gulfstream είναι 5.500 ευρώ) -σύμφωνα με στοιχεία που έχουν δημοσιευθεί στο «Βήμα της Κυριακής»:



-Στις 18-22 Ιανουαρίου 2017 πήγε στην Ουάσιγκτον (20 ώρες πτήσεις πηγαινέλα x 5.500 ευρώ η ώρα = 110.000 ευρώ). 

-Τον Φεβρουάριο έκανε ταξίδι διάρκειας τριών ημερών Αθήνα – Βρυξέλλες – Μόναχο – Άμπου Ντάμπι – Αθήνα (16 ώρες πτήσης x 5.500 = 88.000 ευρώ). 

-Τον Μάρτιο πήγε ξανά στην Ουάσιγκτον, άλλα 110.000 ευρώ. 

-Τον Σεπτέμβριο πήγε στη Ρίγα και στο Ταλίν με Embraer, διάρκεια πτήσης 11 ώρες x 5.000 ευρώ = 55.000 ευρώ. 

-Στις 10 και 11 Οκτωβρίου επισκέφθηκε τη Βραζιλία. Η πτήση διήρκεσε 25 ώρες και κόστισε 137.500 ευρώ. 

-Τον Νοέμβριο επισκέφθηκε το Ντουμπάι (10 ώρες πτήση x 5.500 = 55.000 ευρώ) και τον Δεκέμβριο τον Καναδά για τη Σύνοδο των υπουργών Αμυνας του ΟΗΕ. 

-Η πτήση Αθήνα – Βρυξέλλες – Βανκούβερ – Ρεγγίνα – Αθήνα διήρκεσε 26 ώρες και κόστισε 143.000 ευρώ. 

-Το 2018 ξεκίνησε με κοντινές επισκέψεις στη Βηρυτό, στην Σόφια, στο Μόναχο, στην Βαρσοβία, στο Βουκουρέστι, στο Κάιρο, πάντα με το Gulfstream. 

-Πραγματοποίησε όμως και ένα ταξίδι στο Ερεβάν (Αρμενία) τον Μάρτιο, με διάρκεια πτήσης 10 ώρες και κόστος 55.000 ευρώ.


Αποτέλεσμα εικόνας για gulfstream Καμμένος


Πέραν από το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για τα ταξίδια του ανά τον κόσμο, ο συνοδοιπόρος Καμμένος χρησιμοποιεί ελικόπτερα σε ΟΛΕΣ τις εντός Ελλάδος μετακινήσεις του (κάποιοι λένε πως κάνει με ελικόπτερο ακόμα και την διαδρομή από το σπίτι του μέχρι το υπουργείο και αντιστρόφως!!!). 
Σίγουρα, το κόστος των μετακινήσεών του ανέρχεται σε εκατομμύρια!


Σχετική εικόνα


Τέλος, προσφάτως κατατέθηκε στη βουλή μια πολύ «πονηρή» ερώτηση κατέθεσε προς τους υπουργούς Εθνικής Άμυνας, Ναυτιλίας και Υγείας, με την οποία ο βουλευτής Αμυράς ζητούσε να μάθει σχετικά με τον αριθμό ημερήσιων και νυχτερινών πτήσεων που έχουν εκτελεστεί τα τελευταία τρία χρόνια από και προς την Ικαρία, με Σούπερ Πούμα, 'Σινούκ' και 'C-130', καθώς και την αιτιολογία που αναγράφονταν στο σχέδιο πτήσεως

Αποτέλεσμα εικόνας για gulfstream ελλαδα

Σκοπός είναι να γίνει γνωστό, αν εκτελέστηκαν πτήσεις για λόγους αναψυχής ή εξυπηρέτησης «υψηλού προσώπου» ή προσώπων, δαπάναις των Ελλήνων φορολογουμένων.

Αποτέλεσμα εικόνας για gulfstream Καμμένος

Πρόκειται για μία ερώτηση που «φωτογραφίζει» βεβαίως τον Καμμένο, ο οποίος είναι γνωστό ότι επισκέπτεται τακτικότατα την Ικαρία, τόπο καταγωγής της νυν συζύγου του και διαμονής της πεθεράς του! Η ερώτηση δεν έχει απαντηθεί ακόμα!


Αυτά και τα συμπεράσματα δικά σας!

[https://ethnikismos.net/2018/07/25/%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%89%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B5-2/]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!