Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑ ΓΕ Ο κ.ΚΟΥΛΗΣ - 'νουδούλης' - ψευδοδεξιούλης, ΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ… τεράστια ΑΒΡΟΤΗΤΑ (!) στούς ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΥΣ;;;



Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Η Ελλάδα ζει αυτές τις ημέρες την μεγαλύτερη εθνική συμφορά των τελευταίων χρόνων, μια εθνική συμφορά που έχει ως κυρίους υπευθύνους τους κυβερνώντες τα τελευταία 3 ½ χρόνια, Τσίπρα και Καμμένο – χωρίς βεβαίως να παραγνωρίζουμε και τις ευθύνες των προηγουμένων.
Ωστόσο, βλέπουμε πως ο Κούλης Νουδούλης φέρεται με πρωτοφανή στα ελληνικά χρονικά για κόμμα αξιωματικής αντιπολίτευσης… α β ρ ό τ η τ α !

Αποτέλεσμα εικόνας για κουλησ αστεια


Αποτέλεσμα εικόνας για κουλησ αστεια


Στις σχετικές δηλώσεις του, λοιπόν, ο Κούλης υποστηρίζει ότι τώρα δεν είναι στιγμή για απόδοση ευθυνών και για πολιτικές αντιπαραθέσεις και απαιτείται ενότητα και αλληλεγγύη, κ.τ.λ., κ.τ.λ., κ.τ.λ., δίνοντας μια μεγάλη ανάσα στην παραπαίουσα συγκυβέρνηση των εθνικών συμφορών!


Αποτέλεσμα εικόνας για κουλησ αστεια


Αν δεν είναι τώρα, που είναι το θέμα «ζεστό», η ώρα για απόδοση ευθυνών, πότε θα είναι; Όταν θα περάσουν οι ημέρες και θα ξεχαστεί ο κόσμος;


Αποτέλεσμα εικόνας για κουλησ αστεια


Πως εξηγείται αυτή η πραγματικά απίστευτη… αβρότητα του Κούλη προς τους Τσιπροκαμμένους; Είναι προφανές: τρέμει να μην σηκωθεί κύμα λαϊκής οργής και τους πνίξει και γίνει σύντομα αυτός πρωθυπουργός! 
Και τρέμει, γιατί ξέρει πολύ καλά πως θα κληθεί να διαχειριστεί αυτός τα μεγάλα θέματα -και κυρίως το μακεδονικό- και οι δεσμεύσεις του προς τους παγκοσμίους τυράννους δεν του επιτρέπουν να λοξοδρομήσει έστω κι έναν πόντο από την προδοτική πολιτική των Τσιπροκαμμένων!


Αποτέλεσμα εικόνας για κουλησ αστεια

Γι’ αυτό, μαύρο στους Τσιπροκαμμένους, μαύρο και σ’ αυτόν, όταν θα’ ρθει η ώρα! 
Μαύρο σε όλους αυτούς που μαυρίζουν τις ψυχές μας και την πατρίδα μας!

[Πηγή:'εθνικισμός']

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!