Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Σε παρακαλώ Κύριε !!!! Τ ι μ ώ ρ η σ έ μας !!!


Σχετική εικόνα

Σε παρακαλώ Κύριε!!!! Τιμώρησέ μας!!
Ώ αθάνατη Ελληνική γλώσσα!!!... εξ ιδίων χειρών μας την καταστρέψαμε!!! Και αλυσιδωτά έχουμε πάλι με τα ίδια μας τα χέρια διαλύσει τα πάντα!! Ακόμη και την Εκκλησία - Αλλά Δόξα τω Θεώ την Εκκλησία την ενυμφεύθη ο Κύριος Ιησούς Χριστός και Την Προσέχει - ακόμη και το ιερατείο ακόμη και τους Πιστούς ακόμη και την Πίστη ακόμη και τα Μυστήρια της Εκκλησίας μας τα μαγαρίσαμε, τα μπερδέψαμε, ενίοτε τα κάνουμε και μαζί (Μυστήριο Γάμου και Μυστήριο Βάπτισης μαζί σε γονείς και παιδιά τους αντίστοιχα) και η Εκκλησία «οικονομεί» ξανά και ξανά… ως πότε όμως;

Και όταν ο Θεός «αναγκάζεται» να «απαντήσει» δια της φύσεως, ή αιφνιδίου θανάτου, ή πυρός, ή μαχαίρας, ή επιδρομής αλλοφύλων, πάλι εμείς και ιδιαίτερα οι ποιμένες από τον μικρότερο και αγενέστερο διάκονο έως τον ανώτερο του ιερατείου, αγρόν αγοράζουμε και δεν ομιλούμε στον λαό, δεν κρούουμε κώδωνα εγρήγορσης και μετανοίας. 
Πρόσφατο και οδυνηρό παράδειγμα το πυρ που Παραχώρησε ο Θεός να εξαπλωθεί με δαιμονικό μένος και να εξαϋλώσει επιλεκτικά και μαρτυρικά Ναούς του Αγίου Πνεύματος, σώματα δηλαδή συνανθρώπων μας!!! 

Αλλά πάλι ο Άγιος Τριαδικός Θεός ως φιλόστοργος Πατέρας φώτισε πολλούς από αυτούς να ψελλίσουν «Μνήσθητί μου Κύριε, ἕν τῃ βασιλείᾳ σου» ή «Κύριε σώσον με» και να απολαμβάνουν πλέον την πρόγευση της Βασιλείας των Ουρανών εν κόλποις Αβραάμ, γιατί ο Κύριος ακούει και ανταποκρίνεται σε εκείνους που Τον επικαλούνται.

Δείτε την υποκρισία μας!!! πόσοι ήταν οι συνάνθρωποί μας; 100-200; 
Ο Θεός να τους αναπαύσει όλους διότι μαρτύρησαν πραγματικά είτε δια πυρός είτε δια πνιγμού!!!.. την ίδια ώρα όμως, κάθε ημέρα κατακρεουργούμε πάλι εμείς με τα ίδια μας τα χέρια 1000 έμβρυα!!! 

Κάθε ημέρα 1000 έμβρυα… τα οποία ούτε να ψελλίσουν μπορούν κάτι στον Δημιουργό τους, ούτε τον χιτώνα του Βαπτίσματος φόρεσαν!!!... το ιερατείο σιωπά!!!... ή μάλλον δίνει άφεση ανερυθρίαστα και στέλνει τους ανθρώπους να Κοινωνούν του Σώματος και του Αίματος του Χριστού στον βωμό της Αγάπης όπως οι ίδιοι διεστραμμένα θεωρούν!!! 

Οι ίδιοι βέβαια μαλώνουν και μιλούν αγενώς σε όποιον ψελλίσει κάτι περί μετανοίας… «Ὦ γενεὰ ἄπιστος καὶ διεστραμμένη… ἕως πότε ἀνέξομαι ὑμῶν;» είπε τότε ο Κύριος και μάλιστα έχοντας μαθητές μπροστά Του... 

Τι θα λες σήμερα Κύριε έχοντας ασεβείς, απίστους, αγενείς, αγνοώντες βασικές Ιδιότητές Σου;
Ναι έχουμε άγνοια!!! Και προδίδουμε την άγνοιά μας καί περί Θεού και περί ελληνικής γλώσσας! είτε ως πιστοί, είτε ως ιερατείο (δεν δικαιολογείται το ιερατείο να μην γνωρίζει... εδώ έχει ισχύ το «και προσπεσείν τοίς οικτιρμοίς σου υπέρ των ημετέρων αμαρτημάτων, και των του λαού αγνοημάτων»).

Έχουμε άγνοια όταν λέμε «δε θέλουμε Θεό Τιμωρό» , ή, «δεν είναι ο Θεός Τιμωρός»!!... Ξέρετε γιατί; Διότι υπάρχει η ὥρα (με δασεία!!! ὥρα νυκτός, εαρινή ὥρα, ή οπώρα - φθινόπωρο δηλαδή) και η ὤρα (με ψιλή!! ὤρα ἔχον τινός, ἥ ὥραν ποιοῦμέν τινός). 

Η ὥρα και η ὤρα … η μία είναι η κλασική ώρα η χρονική στιγμή, ο χρόνος,.. η άλλη ὤρα είναι η φροντίδα, η μέριμνα, η περιποίηση, η ΠΡΟΝΟΙΑ, η προστασία, η περιφύλαξη, το ενδιαφέρον!!!. 
Φρόντισαν πριν χρόνια οι εχθροί του έθνους να εξαλείψουν τους τόνους και τα πνεύματα!!! 

Και σιγά σιγά και το νόημα των λέξεων να διαστρέψουν … την ίδια στιγμή, θέλουμε θυρωρό να μας φυλάει το σπίτι, θέλουμε ακταιωρό να φυλάει την ακτογραμμή μας, αλλά για Θεό Τιμωρό μην πεις θα σε στείλουν στην πυρά!!!…. 

Λοιπόν αδελφοί μου ΘΕΛΟΥΜΕ ΘΕΟ ΤΙΜΩΡΟ να Περιφυλάξει την την τιμή μας, να Προνοεί για την τιμή μας, να Ενδιαφέρεται και να Μεριμνά για την Τιμή μας γιατί εμείς την καταπατήσαμε!!! 

Τον θέλουμε Τιμωρό να μας Προσέχει την Τιμή, να μας Φροντίζει την Τιμή, γιατί αλλιώς θα καταντήσουμε ανθρωποφάγοι…. Αν δεν γίναμε ήδη!!! 
Κύριε σέ παρακαλούμε Τιμώρησέ μας!!!!! συνέχισε να Περιφυλάττεις την Τιμή μας (Τιμή + ὤρα = τιμωρία!!!) τίποτα άλλο Κύριε!... 

Μόνο Συνέχισε να Προνοείς για μας! … Ξέρουμε και Πιστεύουμε ότι επειδή μας Αγαπάς μας Τιμωρείς, παράλληλα όμως επειδή Είσαι και Φιλεύσπλαχνος θα μας Δώσεις και την δύναμη να σηκώσουμε στους ώμους μας τον Σταυρό των οδυνών που θα Παραχωρήσεις για το καλό μας!!! 
Συνέχισε Κύριε!!! 
Μας βοηθάς να μετανοήσουμε και να έλθουμε κοντά Σου!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Η Ελλάδα είναι η ΠΡΩΤΗ χώρα στην Ευρώπη και η ΤΡΙΤΗ χώρα παγκοσμίως, στις "νομιμοποιημένες" (από τους ανθρώπους) εκτρώσεις-δολοφονίες.

Στην Ελλάδα κατακρεουργούνται-σφαγιάζονται από τους φυσικούς γονείς-προστάτες τους, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τριακόσιες χιλιάδες (300000) αθώα και απροστάτευτα αγέννητα βρέφη, ΚΑΘΕ χρόνο.

Οι δήθεν "ευαίσθητοι, ανθρωπιστές" που αντιδρούν στον Λόγο του Θεού, (δημοσιογράφοι, πολιτικοί, κ.λπ.), προφανώς δεν γνωρίζουν τι σημαίνει η λέξη ΝΤΡΟΠΗ, όταν μιλούν δημόσια.
Α
νώνυμος είπε...
Για τα 1000 αυτά έμβρυα δεν είδα κανένα δημοσιογράφο να ολοφύρεται επί της οθόνης, ούτε κανέναν πολιτικό να αναλαμβάνει καμπάνια κατάργησης του φονικού νόμου που επιτρέπει τις αμβλώσεις.
Ο Θεός όμως θα τιμωρήσει παραδειγματικά τους αμετανόητους παραβάτες του νόμου του που πράττουν τη βδελυκτή αυτή αμαρτία ή όσους "συνευδοκούσιν τοις πράσσουσι". Το ακούτε μακαριώτατε Αθηνών και άγιοι Δημητριάδος, Αλεξανδρουπόλεως, Κερκύρας και Ρεθύμνης που πλειοδοτήσατε σε αγαπολογία αυτές τις ημέρες;
Παραδειγματικά θα τιμωρήσει τους δολοφόνους των ανυπεράσπιστων εμβρύων και όσους συνευδοκούν και η οποιαδήποτε αγαπολογία δεν θα ισχύσει τότε.
Λ.Ν.

http://aktines.blogspot.com/2018/07/blog-post_868.html#more

"Π  Α  Π  Α  Φ  Λ  Ε  Σ  Σ  Α  Σ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!