Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Η 'KGB' Τ Ε Λ Ε Ι Ω Ν Ε Ι ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ !

Ο άθεος Αλέξης Τσίπρας  π ρ ο δ ί δ ε ι   τον Ορθόδοξο λαό του… 

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου Επικεφαλής Στρατηγικής Πολιτικής της “Ελλήνων Πολιτείας” - αρθρογράφος egerssi@otenet.gr www.egerssi.gr

Οι εκπαιδευόμενοι μάγοι της συμφοράς (σ.σ. κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ) κάθε μέρα πέφτουν και σε μια λακκούβα ανευθυνότητας, απερισκεψίας ανωριμότητας, ή της δουλικότητάς τους στην απόλυτη υποταγή στις ξένες υπηρεσίες, πού καθοδηγούνται από το βαθύ κράτος των ΗΠΑ και την γερμανική ΕΕ; 
Σχετική εικόνα
TO ΣΗΜΑ ΤΗΣ 'F.S.B.' ΟΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΠΙΑ,
Η "ΔΙΑΔΟΧΟΣ" ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ
ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑΣ 'ΚGB'.

Έτσι από το πουθενά, αυτή η άθλια κυβέρνηση των άθεων, κατασκεύασε ατιμωτικές κατηγορίες κατά της Ρωσίας, απελαύνοντας δυο διπλωμάτες της από την Ελλάδα και απαγορεύοντας την είσοδο στη χώρα μας, άλλων δυο. 

Κατηγορώντας τους για παράνομες – κατασκοπευτικές ενέργειες εις βάρος της ασφάλειας της Πατρίδος μας. Για προσπάθεια αλίευσης και διακίνησης πληροφοριών που έχουν να κάνουν με την προδοτική για την Ελλάδα, συμφωνία των Πρεσπών και για χρηματισμό κρατικών λειτουργών προς την κατεύθυνση αμφισβήτησης αυτής της κατάπτυστης συμφωνίας! 


Σχετική εικόνα

Για υποκίνηση της οργανώσεως των μεγάλων συλλαλητηρίων κατά της κυβέρνησης που εκχώρησε το όνομα της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς! 

Ωστόσο, η ηλίθια αυτή κίνηση είναι υψηλού κινδύνου και ρίσκου, αφού θέτει απολύτως απέναντί μας την υπερδύναμη της Ρωσίας, που ο Ρ. Τ. Ερντογάν προσεγγίζει με προσεκτικά και σίγουρα βήματα, συνάπτοντας και συμφωνίες προηγμένου πολεμικού υλικού! 

Αναμένοντας την οδηγία που θα στραγγαλίσει την οικονομία της Μακεδονίας… Η Μόσχα απάντησε μέσω της εκπροσώπου της στο ΥΠΕΞ Μαρίας Ζαχάροβα και προανήγγειλε συνέπειες κατά της Ελλάδος: «Τέτοιες ενέργειες δεν είναι χωρίς συνέπειες, δεν εξαφανίζονται χωρίς ίχνος. 

Δυστυχώς, όλα αυτά ρίχνουν σκιά στις διμερείς σχέσεις, χωρίς να εισάγουν κανένα εποικοδομητικό στοιχείο… Η συμφωνία (Πρεσπών) οδήγησε σε βαθιά διάσπαση τόσο στην Ελλάδα όσο και στην πΓΔΜ. 

Προφανώς απέχει από την ενίσχυση της ειρήνης και της ασφάλειας στα Βαλκάνια. Είναι μέσο που εξυπηρετεί αποκλειστικά την επίσπευση του σχεδίου για ένταξη της πΓΔΜ στο NATO… 


Σχετική εικόνα


Ο ελληνικός λαός να μην παρασύρεται σε βρώμικες προκλήσεις, στις οποίες δυστυχώς τον έσυρε η ελληνική πλευρά. Κατανοούμε απόλυτα ότι η πίεση, στην οποία εκτέθηκε η Ελλάδα, ήταν η μεγαλύτερη»! 

 Έτσι, αυτήν την στιγμή η ελληνική κυβέρνηση και περισσότερο από όλους ο Αλέξης Τσίπρας, τρέμουν στην είδηση οικονομικών μέτρων κατά της Ελλάδος από τη Ρωσία. 

Έχουν χάσει τον ύπνο τους στην κυβέρνηση των δειλών, προσμένοντας την ταξιδιωτική ρωσική οδηγία, η οποία θα προτρέπει τους Ρώσους που θα επισκέπτονταν την Ελλάδα, να μην την επισκεφτούν φέτος, γιατί πλέον η Ελλάδα δεν είναι μια φιλική χώρα για τη Ρωσία. 

Και όλοι γνωρίζουν ότι μια τέτοια ταξιδιωτική οδηγία θα την ακολουθήσει το 40 με 60% των Ρώσων, που ήδη έχουν επιλέξει να κάνουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα και έχουν προχωρήσει στις ανάλογες κρατήσεις ή είχαν αποφασίσει να προβούν σε αντίστοιχες κρατήσεις. 

Όπως πολύ καλά γνωρίζουν οι πάντες - οι εμπλεκόμενοι με τον τουρισμό στην Ελλάδα - ότι το μεγαλύτερο ποσοστό Ρώσων τουριστών επισκέπτεται τη Χαλκιδική! Άρα θα πληγεί σαφέστατα η οικονομία της Μακεδονίας μας! Με μόνη ωφελημένη την Τουρκία, όπως αντίστοιχα είχε ωφεληθεί η Ελλάδα από την ταξιδιωτική οδηγία της Ρωσίας κατά της Τουρκίας το 2015! 

Ερωτηματικό βέβαια παραμένει, εάν εκδοθεί αυτή η ταξιδιωτική οδηγία, πώς θα ανταποκριθούν οι Ρώσοι του θρησκευτικού τουρισμού, πού επισκέπτονται κατά χιλιάδες τα μοναστήρια και τις εκκλησιές της ελληνικής επικράτειας, λόγω του ότι τους δυο λαούς ενώνει η Ορθοδοξία; 

Αποτέλεσμα εικόνας για fsb russia

Αλλά, μήπως το σχέδιο της ΝΤΠ, πού εκφράζεται όπως προείπα, από το βαθύ κράτος των ΗΠΑ και την γερμανική ΕΕ, προσπαθεί την οικονομική αποδυνάμωση της Μακεδονίας μας, μετά και τη συμφωνία Μέρκελ – Τσίπρα για εγκατάσταση σ΄ αυτήν, λαθρομεταναστών από τη Βαυαρία; Προκειμένου να μεταβληθεί η Μακεδονία μας σε περιοχή φτηνής Οικονομικής Ζώνης; 

Τα καραγκιοζιλίκια του Καμμένου και η απάντηση της Ρωσίας… Αλλά ο τραγέλαφος σε αυτήν την κυβέρνηση συνεχίζεται! Η βλακεία της, η ανευθυνότητα και ο τρόμος της μπροστά στις ραγδαίες εξελίξεις, δεν κρύβεται! 

Στην αναμονή λοιπόν, της απαντήσεως της Ρωσίας για τις ελληνικές αυθαιρεσίες εναντίον της, ο πολλά βαρύς ΥΠΕΘΑ Πάνος Καμμένος απένειμε τιμητική πλακέτα με την Διαμνημόνευση Αστέρα Αξίας και Τιμής, στον Ρώσο Ακόλουθο Άμυνας στην Ελλάδα, υποστράτηγο Γεννάντι Μοσάγιεφ! Σε μια κίνηση εξισορρόπησης της ανοησίας της κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κατά της Ρωσίας, ευελπιστώντας στη μεγαλοθυμία του Βλαδίμηρου Πούτιν! 

Ο οποίος με πλήρη νηφαλιότητα και χωρίς καμιά βιασύνη θα αποφασίσει για τα μέτρα που θα λάβει κατά της Ελλάδος, τα οποία εκτιμώ πως θα είναι ηπιότερα, από ότι θα ήταν για οποιαδήποτε άλλη χώρα! 

Άλλωστε, τούτο διαφάνηκε και από τις δηλώσεις της Μαρίας Ζαχάροβα, στο σημείο όπου είπε: «Ο ελληνικός λαός να μην παρασύρεται σε βρώμικες προκλήσεις, στις οποίες δυστυχώς τον έσυρε η ελληνική πλευρά»! Όπου, ξεκάθαρα διαχωρίστηκε ο ελληνικός λαός, με τα φιλορωσικά αισθήματα, από την κυβέρνηση των εθελόδουλων στο ΝΑΤΟ, τις ΗΠΑ και την γερμανική ΕΕ! Το “πακέτο Ελλάς” το ανέλαβε ο Πούτιν… Ήταν αναμενόμενο η συνάντηση Ντόναλντ Τραμπ και Βλαδίμηρου Πούτιν στο Ελσίνκι να κρατήσει αρκετές ώρες, σε ένα ευχάριστο κλίμα! 

Αποτέλεσμα εικόνας για fsb russia

Στη συνάντηση – σύμφωνα με πληροφορίες μας – συζητήθηκε και η Ελλάδα! Μας μετέφεραν, πως υπήρξε κοινή απόφαση, ώστε το “πακέτο Ελλάς” να το αναλάβει ο Πούτιν! 

Ο πολύ δυσαρεστημένος Βλαδίμηρος Πούτιν με τους τελευταίους χειρισμούς της ελληνικής κυβερνήσεως! 

Ωστόσο, η μεγάλη είδηση που μας μετέφερε η πηγή μας είναι, πως ο Αλέξης Τσίπρας θα “χτυπηθεί” ανηλεώς! Θα αναλάβουν οι μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας! Η πολυδύναμη της 'KGB'! 

Η οποία θα “ξεσκονίσει” τα οικονομικά του Τσίπρα και όχι μόνο! Μας είπαν πως θα τα κάνουν φύλο και φτερό! Τι άλλο να πούμε; 

Αναμένουμε τις ρωσικές αντιδράσεις! Αλλά, δεν γίνεται να μην έχουμε την περιέργεια να αναρωτηθούμε! 


Λες να είναι έργο της 'KGB' η είδηση (των Παραπολιτικών) πού συντάραξε το Μαξίμου, πώς η τεχνική εταιρεία Δίοδος πού ανήκει στα αδέλφια του Πρωθυπουργού, Δημήτρη και Ζανέτ Τσίπρα, πέτυχε το 2016 τη ρύθμιση δανείου της, ύψους 243.544 ευρώ, με μηνιαίες δόσεις 300 ευρώ; 

Όπως καταγγέλλει και η ΝΔ, πρόκειται για την ίδια εταιρεία, που το 2012 επιχείρησε να λάβει δημόσιο έργο άνω του 1 εκατ. ευρώ από την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, υποβάλλοντας πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα… 

Ίδωμεν… 

Αποτέλεσμα εικόνας για Δημήτριος και Ζανέτ Τσίπρα
ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο κ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΠΛΑΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ.
ΣΤΟ ΜΕΣΟΝ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΖΑΝΕΤ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ;), ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ Η ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΜΠΑΖΙΑΝΑ, ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ
ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ....


Ο άθεος Αλέξης Τσίπρας προδίδει τον Ορθόδοξο λαό του και τη Ρωσία… Πάντως, η μεγάλη ρωσική εφημερίδα Pravda με δημοσίευμά της, που δημοσιεύθηκε στην αγγλόφωνη έκδοσή της, αποδομεί και ξευτιλίζει τελείως τον Έλληνα Πρωθυπουργό, με τον εκκωφαντικό τίτλο: «Ο επιθετικός Έλληνας άθεος Αλέξης Τσίπρας προδίδει τον Ορθόδοξο λαό του και τη Ρωσία»!Правда.Руhttps://archive.fo/CwP8i Militant Greek atheist Alexis Tsipras betrays his people, Orthodoxy and Russia 

Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στη συμφωνία των Πρεσπών και στις απελάσεις των Ρώσων διπλωματών! Στέκεται ιδιαίτερα στις ελληνικές κατηγορίες περί οργανώσεως των συλλαλητηρίων κατά της Συμφωνίας από τη Ρωσία! 

Η αναφορά όμως που προκαλεί εντύπωση, είναι πως χαρακτηρίζεται ο Αλέξης Τσίπρας ως ελεγχόμενος από τη Δύση! Όπως επίσης εντυπωσιάζει η αναφορά, στον άθεο Αλέξη Τσίπρα! 

Τον αποκαλεί επίσης, αντιδημοκράτη, που δεν ακούει και δεν σέβεται τη βούληση του λαού του, που κατά πλειοψηφία τάσσεται κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών! 

Εκφράζοντας την αντίθεσή του στην αυθαίρετη παραχώρηση του ονόματος, της γλώσσας και της εθνότητας! 


Γίνεται αναφορά ακόμη και στο γεγονός, πως συνέδραμε στο γάμο γκέι και ομόφυλων ζευγαριών! Πως κατάργησε την υποχρεωτική προσευχή στα σχολεία! Πιστεύω, πως δεν είναι δυνατόν το άρθρο αυτό να μην βρίσκεται σε γνώση του Βλαδίμηρου Πούτιν! 

Αποτέλεσμα εικόνας για fsb russia

Και εμμέσως πλην σαφώς είναι τα πρώτα δυνατά μηνύματα του Ρώσου ηγέτη κατά του Αλέξη Τσίπρα και της σταλινικής παρέας του! 

Σε αναμονή λοιπόν των περαιτέρω εξελίξεων κι ο Θεός να βάλει το χέρι του! 

Σύντομα επανέρχομαι…

[ΠΗΓΗ:http://koukfamily.blogspot.com/2018/07/kgb.html]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!