Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Κώστας Μπακογιάννης: Είμαι υπέρ του γάμου των ανώμαλων, της υιοθέτησης παιδιών από αυτούς και θέλω παρέλαση ανώμαλων και στο Καρπενήσι! Κάντε με δήμαρχο να συνεχίσω την ΑΤΖΕΝΤΑ 21 στα παιδιά σας και να τα γαλουχήσω με τις ιδέες μου…. Είμαστε υπέρ του διαχωρισμού εκκλησίας – κράτους αλλά και υπέρ της συνθέτης ονομασίας των Σκοπίων…

 Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:   Κλασσικό νεοταξίτικο ρετάλι της κλασσικής προδοτικής οικογένειας των Μητσοτάκηδων με μακρά παράδοση στον δοσιλογισμό. Πρόκειται για εβραϊκή οικογένεια (τι άλλο;) με καταγωγή από την Μονεμβασιά – δείτε ΕΔΩ.

Ακολουθεί πιστά το σχέδιο των εργοδοτών της οικογενείας του και του ιδίου, το οποίο είναι η ΑΤΖΕΝΤΑ 21 (ΕΔΩ - κατάργηση των ηθών και των εθίμων αλλά του θεσμού της οικογένειας) με σκοπό να μας οδηγήσουν στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση ΕΔΩ


Άνθρωποι που έτυχε να τον γνωρίσουν εκτός του κύκλου του, τον περιέγραψαν σαν ένα χαμηλής διανοητικής αντίληψης χαζοχαρούμενο…. Περαστικά μας..!

Στην Ελλάδα το πιο εύκολο και κυρίως το πιο βολικό για ένα πολιτικό είναι να το παίζει αντιπολίτευση, αλλά… μέχρι ενός σημείου!

Δεν μας ξεκαθάρισαν αν δέχονται σύνθετη ονομασία για τα Σκόπια, (στην πραγματικότητα είναι υπέρ), τάχτηκαν υπέρ όλων των νόμων διαστροφής της ανθρώπινης φύσης, ενώ ο εκλεκτός τους για την δημαρχία της Αθήνας, κ Κώστας Μπακογιάννης, δηλώνει φανατικός υπέρ του γάμου των ομοφυλοφίλων, της τεκνοθεσίας τους και υπέρ της νομιμοποιήσεως της κάνναβης. Τώρα έρχονται να δηλώνουν ότι το ανεξίθρησκο κράτος αυτοί τον είχαν προωθήσει πρώτοι.


Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ. για τη συμφωνία της Κυβέρνησης με την Εκκλησία
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Νέα Δημοκρατία εκφράζει την ικανοποίησή της για την καθυστερημένη υιοθέτηση της πάγιας θέσης της από τον ΣΥΡΙΖΑ σε ό,τι αφορά τις σχέσεις Πολιτείας-Εκκλησίας. Σήμερα απεδείχθη περίτρανα ότι τα εκκρεμή ζητήματα στις σχέσεις των δύο πλευρών δεν χρήζουν συνταγματικής αναθεώρησης, αλλά μπορούν κάλλιστα να ρυθμιστούν με νομοθετικές πρωτοβουλίες. 

Πρωτοβουλίες τις οποίες, υπενθυμίζεται, ότι είχε λάβει η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ήδη από το 2013, με τη σύσταση κοινής εταιρείας Κράτους-Εκκλησίας για την αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας, την υλοποίηση των οποίων είχε ματαιώσει για ιδεοληπτικούς λόγους ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στο πλαίσιο αυτό, εύχεται η συμφωνία που ανακοινώθηκε σήμερα να αποβεί ουσιαστικά επωφελής για την Πολιτεία και την Εκκλησία και να μην εξαντληθεί σε μια κατ’ επίφαση αποσύνδεση της μισθοδοσίας των κληρικών από το Κράτος».
Αλήθεια γιατί να επιλέξει κανείς αυτούς, αφού μια χαρά η σημερινή κυβέρνηση τους έχει ολοκληρωτικά ακυρώσει ;;;

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

nikosxeiladakis

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

2 σχόλια:

  1. Η ίδια η Μαρίκα έλεγε ότι είναι ντουβάρι/τούβλο κι απορούσε που το στείλανε στο Harvard! χαχα! Πλήρωνε ραγιά, τα μπάσταρδά τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δείτε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων διατροφής, που άσκησε εναντίον του η μητέρα του εξώγαμού του. Λέει λίγα (ίσα να τον προειδοποιήσει). Φανταστείτε το παγόβουνο από κάτω...
    http://www.press-gr.com/2014/03/press-gr-24.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!