Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Σέ κατάληψι ΟΛΑ τά σχολεῖα τῆς Κατερίνης ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! - Τρέμε τουρκοεβραίε Axel Cipra… ξύπνησες για τα καλά την ελληνική ψυχή!


Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Χμμμ….. έρχονται πολλά και ενδιαφέροντα…. Και να δεις που μπορεί να είναι πτώχευση όπως είπαμε ΕΔΩ ή πολιτειακή ανωμαλία που θα οδηγήσει ΕΔΩ αλλά που μάλλον μπορεί να ξεκίνησε ήδη από τον ανθό των ελλήνων όπως θα δείτε παρακάτω…. 

Η ουσία είναι ότι το νερό μπαίνει στ' αυλάκι! Σιγά σιγά το παζλ φτιάχνεται! Και αυτοί που νομίζουν ότι ελέγχουν το παιχνίδι.... θα χαθούν από προσώπου γης ....

ΠΕΙΝΑΛΕΣ.. ΩΣ ΕΔΩ ΗΤΑΝ Ο ΨΕΥΤΟΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ... ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΑ. ΓΕΡΑΚΑΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ... 

 

ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΙ ΕΔΩ.. ΕΝΑ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ... ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ..... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΠΕΡΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, ΣΑΝ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΑΣ..
Βίντεο: 4o ΓΕΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΚΑΤΑΛΗΨΗ - ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΤΟ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ", Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΠΕΥΦΗΜΕΙ - ΦΩΤΟ ΚΙ ΑΠΟ ΆΛΛΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.




Λέτε,τελικῶς,νά ὑπάρχῃ Ἐλπίς,γιά τό μέλλον τῆς Ἑλλάδος ;

Σέ κατάληψι ΟΛΑ τά σχολεῖα τῆς Κατερίνης ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!


 

πηγή 

ΔΙΟΔΟΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!