Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Νέοι ρουφιάνοι!!!! Απίστευτο!!! Συνωστισμός! Ενοχλήθηκαν Βούτσης, Καββαδία για το «ενός λεπτού σιγή» στη Βουλή για τον δολοφονημένο Κ.Κατσίφα!

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Δείτε όλους τους υπόλοιπους ρουφιάνους ΕΔΩ
  Ενοχλήθηκαν Βούτσης, Καββαδία για το «ενός λεπτού σιγή» στη Βουλή για τον δολοφονημένο Κ.Κατσίφα!
Την αντίδραση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτας Καββαδία προκάλεσε η απόφαση του αντιπροέδρου της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα που σκοτώθηκε από τα πυρά των ανδρών της αλβανικής αστυνομίας.


Με ανάρτησή της στο Facebook η κ. Καββαδία, δεν έκρυψε την ενόχλησή της για την συγκεκριμένη απόφαση κάνοντας λόγο για ''πρωτοβουλία του προεδρεύοντος Νικήτα Κακλαμάνη και όχι συλλογική απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων, η ενός λεπτού σιγή σήμερα το πρωί στη Βουλή". 
Ούτε είχε προηγηθεί απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων ούτε καν ήταν σε γνώση του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, η πρωτοβουλία που ανέλαβε σήμερα το πρωί ο βουλευτής της ΝΔ και Δ' αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, να προκαλέσει ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Κωνσταντίνου Κατσίφα, σύμφωνα με κοινοβουλευτική πηγή που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, από το περιβάλλον του Νίκου Βούτση έλεγαν επίσης πως δεν επρόκειτο για απόφαση που ελήφθη στη Διάσκεψη των Προέδρων. Ωστόσο, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, συνεργάτες του προέδρου της Βουλής απαντούσαν «ουδέν σχόλιον» στις οχλήσεις των δημοσιογράφων.

Πριν από λίγες ημέρες, η βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Ολομέλειας, απευθύνθηκε στο προεδρείο και ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα.
Προεδρεύων στη συγκεκριμένη συνεδρίαση ήταν ο Δημήτρης Κρεμαστινός, ο οποίος είχε απαντήσει στην κ. Ζαρούλια ότι ασφαλώς η Βουλή τιμάει τη μνήμη του νεκρού, αλλά ενός λεπτού σιγή δεν προβλέπεται διότι πρέπει να υπάρξει και απόφαση της Διάσκεψης του Προέδρου.

Τελικά, το Σώμα τήρησε σήμερα ενός λεπτού σιγή για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα. Προηγουμένως, ο κ. Κακλαμάνης ζήτησε έγκριση, με ελάχιστους παρόντες βουλευτές στην αίθουσα, αλλά δεν απευθύνθηκε σε κάθε έναν εκπρόσωπο κόμματος ξεχωριστά για να λάβει αυτήν την έγκριση, όπως προκύπτει από τα πρακτικά που τηρήθηκαν.

«Προεδρεύων (Νικήτας Κακλαμάνης): Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, αρχίζει η συνεδρίαση. Εκ μέρους της Βουλής και επ' ευκαιρία της κηδείας του δολοφονηθέντος συμπατριώτη μας, Βορειοηπειρώτη Κωνσταντίνου Κατσίφα, θέλω να εκφράσω τη συμπαράσταση και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του Κωνσταντίνου Κατσίφα και τη χωρίς κανένα άλλοθι καταδίκη της δολοφονίας του συγκεκριμένου ανθρώπου από την αλβανική αστυνομία.

Αν έχω την ομόφωνη -γιατί δεν προβλέπεται αλλιώς από τον Κανονισμό- συμφωνία σας, να κρατήσουμε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του συγκεκριμένου ανθρώπου. Υπάρχει αντίρρηση; Όχι. (Στο σημείο αυτό τηρείται στην Αίθουσα ενός λεπτού σιγή). Σας ευχαριστώ πολύ».

ΠΗΓΗ 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Μπερίσα κατηγορεί τον Ράμα για Π Ρ Ε Ζ Ε Μ Π Ο Ρ Α ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 'ΣΟ Κ' !!!!

 

 

Προφητείες του Αγίου Παϊσίου για την Βόρειο Ήπειρο, την Αλβανία και τους Τσάμηδες


Οι τρεις «γενίτσαροι» Ελληνικής καταγωγής: Ερντογάν - Γκρουέφσκι - Ράμα

Οι Αλβανοί μας χλευάζουν στα σύνορα και οι εκσλαβισμένοι στήνουν χορούς στην Φλώρινα – Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Εκτός ορίων οι Αλβανοί εθνικιστές ενόψει εθνικής επετείου: Πορεία διαμαρτυρίας για τα ελληνικά νεκροταφεία – Κατηγορούν την Ελλάδα για «γενοκτονία»

Δολοφονία Κωνσταντίνου Κατσίφα από τούς αλβανούς: Απάντηση στους προδότες Νίκο Φίλη και Χρήστο Καραγιαννίδη. Ποιος δημιουργεί και διαδίδει τα fakenews



«Απόβαση» στους Βουλιαράτες: Εκατοντάδες Έλληνες στο χωριό – Συγγενείς του Κατσίφα έδιωξαν Αλβανικά ΜΜΕ – Εδώ θα ταφεί ο ήρωας

Αλβανικό πογκρόμ κατά Ελλήνων στη Βόρεια Ήπειρο: Μαζικές συλλήψεις μετά την κηδεία Κ.Κατσίφα – Νέο Παραλήρημα από τον ψυχοπαθή Ε.Ράμα: «Η Αλβανία δεν θα βρωμίσει από κάποιους βουνίσιους» Έλληνες

 

 

Αλβανικό πογκρόμ κατά Ελλήνων στη Βόρεια Ήπειρο: Μαζικές συλλήψεις μετά την κηδεία Κ.Κατσίφα – Νέο Παραλήρημα από τον ψυχοπαθή Ε.Ράμα: «Η Αλβανία δεν θα βρωμίσει από κάποιους βουνίσιους» Έλληνες

 

 

Πύρρο Δήμα συμφωνείς με τον πρεζέμπορα φίλο σου Έντι Ράμα; Δεν σε ακούσαμε καθόλου…. και ειδικά την στιγμή που οι αλβανοί κλιμακώνουν ΜΕΤΑ την κηδεία του Κ. Κατσίφα! Δείτε ΟΛΟΥΣ τους προδότες εδώ

 

 

Τσιάνο Πέτσα, είναι το όνομα του αλβανού αστυνομικού που είχε ενταλθεί να προκαλέσει τη δολοφονία του Κωνσαντίνου Κατσίφα. Τσιάνο Πέτσα, είναι το όνομα του αλβανού αστυνομικού που πρέπει όλοι να θυμόμαστε.

2 σχόλια:

  1. Όταν η οποιαδήποτε αντίληψη και αίσθηση Εθνικής συνειδήσεως ΔΕΝ υφίσταται στους απάτριδες κάθε είδους της αριστεράς, ασφαλώς και ενοχλούνται απο ένα απλούστατο όσο και ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ πιά μονόλεπτο ΣΙΓΗΣ!
    Όχι Έλληνες, ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ στην αριστερά και ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ κάθε στιγμή, κάθε λεπτό, όχι απλώς να το δείχνουν, αλλά και να το διαφημίζουν και μάλιστα δημοσίως...
    Δέν φταίνε αυτοί, ΟΛΟΙ οι άλλοι "ξαπλωμένοι" που πάσχουν απο 'ζάπινγκίτιδα', που ΔΕΝ "ΞΕΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ" με τίποτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀγαπητέ Ἰωάννη Καποδίστρια,τό συμπέρασμα πού ἔχω βγάλῃ,ἀπό τήν πολύχρονη παρατήρησι τῶν ἀτόμων πού θέλουν νά δηλώνουν «ἀριστεροί»,εἶναι πώς πρόκειται γιά ἕνα εἴδος πρός ψυχολογική διερεύνησιν ! Γιά τούς δέ,συνειδητοποιημένους ...ἀριστερούς,πώς πρόκειται γιά ἀλλοφύλους καί ἀλλοθρήσκους 100% !

      Τώρα ὅσον ἀφορᾶ τούς καναπεδάτους πάσχοντας ἀπό «ζάπινγκίτιδα»,ὅπως λές,τό μεγαλύτερο μέρος εἶναι βολεμένοι,ἕνα ἄλλο βλαμμένοι,ἀλλά ὑπάρχει καί ἕνα ἀκόμη μέρος,οἱ φοβισμένοι ἀπό τήν ἐκάστοτε ἐξουσία. Οἱ λοιποί,ὅσοι μένουν,εἶναι ἐκεῖνοι πού βράζουν μέσα τους καί περιμένουν τήν κατάλληλη στιγμή νά δράσουν. Θά μοῦ πῆς μέχρι πότε θά περιμένουν,καί πόσο πιό βαθυά θά πέσουμε στό βάραθθρο; Αὐτό εἶναι ἕνα πολύ καλό ἐρώτημα,ἀλλά νομίζω πώς ἡ διαπίστωσις τῆς λοβοτομημένης πλειοψηφίας εἶναι ἕνας πολύ σοβαρός ἀνασταλτικός παράγων γιά ὁποιαδήποτε ἐνέργεια. Ξέρεις τί εἶναι νά βρεθῇς μόνος ἀπέναντι σέ φίδια ; ....................

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!