Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Οι Αλβανοί μας χλευάζουν στα σύνορα και οι εκσλαβισμένοι στήνουν χορούς στην Φλώρινα – Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει (ΒΙΝΤΕΟ)


Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Πίσω από τους Αλβανούς είναι πάντα η βρωμUSA και το σχέδιο της ''Μεγάλης Αλβανίας'' όπως είπαμε ΕΔΩ.
Ας θυμηθούμε κα τις προρρήσεις του Αγίου Παϊσίου για το θέμα ΕΔΩ

Ρίχνουμε πάντα και μια γεωπολιτική ματιά στα ''μελλούμενα'' σύμφωνα με την ορθοδοξία ΕΔΩ

Αυτό που συμβαίνει σε σχέση με την χώρα μας δεν έχει προηγούμενο.

Δεν «ξεπουλιούνται» απλά τα πάντα, αλλά εκείνοι που είναι έτοιμοι να τα «αρπάξουν» μας χλευάζουν και διοργανώνουν «χορούς και πανηγύρια».

Δυο Αλβανοί παρουσιαστές έστησαν οδοιπορικό προπαγάνδας.

Αφού πέρασαν τα ελληνοαλβανικά σύνορα, χωρίς δισταγμό περιπλανήθηκαν στα χωριά, δηλώνοντας ότι τους ανήκουν.


Η Ήπειρος είναι μια, μας ανήκει και ονομάζεται «Τσαμουριά», ήταν το θέμα της εκπομπής τους.
Το ανθελληνικό οδοιπορικό ξεκίνησε από το χωριό Γιανιάρ της Βορείου Ηπείρου για να καταλήξει στα σύνορα.

Στόχος τους να φτάσουν μέχρι την Θεσπρωτία, περνώντας μέσα από τα βουνά. Φτάνουν στα Ελληνικά σύνορα, τα περνούν με θράσος και μας χλευάζουν ότι τα έχουμε αφήσει αφύλακτα.
Δείτε το βίντεο από το 17.10:

Από την άλλη διοργανώνονται χοροί και πανηγύρια για το σλαβόφωνο κόμμα «Ουράνιο Τόξο» με έδρα την Φλώρινα μετά την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών, η οποία αναγνωρίζει «μακεδονική γλώσσα και εθνότητα».

Ύστερα από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την «μακεδονική» μουσική βραδιά, που πραγματοποιήθηκε στον Αγιο Παντελεήμονα Αμυνταίου το περασμένο Σάββατο, το Ουράνιο Τόξο δηλώνει ότι «οι Εθνικά Μακεδόνες θα χορεύουν συνέχεια, παντού και πάντα…» θα χορεύουν, ενώ γίνεται λόγος για «εθνική Μακεδονική μειονότητα στην βόρεια Ελλάδα».

Όπως αναφέρεται στη σελίδα του πολιτικού κόμματος, «τραγουδήσαμε, χορέψαμε γλεντήσαμε και ένα είναι σίγουρο… θα το κάνουν οι Εθνικά Μακεδόνες συνέχεια, παντού και πάντα…Τελικά το Μακεδόνικο τραγούδι από μόνο του είναι κάτι το μοναδικό…GORE GLAVATA BRAKIA…» ή στα ελληνικά «Ψηλά το κεφάλι αδέρφια».

Άρα η συμφωνία είναι μια χαρά για τους Σκοπιανούς παρά το «θέατρο» με την αντιπολίτευση Γκρουέφσκι στην ΠΓΔΜ.

Την ίδια ώρα ανεβαίνουν συνεχώς στο Youtube Τραγούδια «σλαβόφωνων» για την «Μακεδονία τους», όπως αναφέρουν.

Διοργανωτής της εκδήλωσης ήταν και η στέγη του «Στέγη Μακεδονικού Πολιτισμού», με τους διοργανωτές να ανεβάζουν στο youtube πλάνα από τη μουσικοχορευτική βραδιά, υπογραμμίζοντας ότι όσοι αντιδρούσαν δεν κατάφεραν να την ματαιώσουν.

Τα σχόλια δικά σας:


EL.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!