Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Back to top Υδρογονάνθρακες! Να γιατί η Αλβανία θέλει να γίνει Μεγάλη Αλβανία…

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Όπως θα δείτε παρακάτω, η περιοχή  που ‘’διεκδικούν’’ οι Αλβανοί είναι πλούσια σε υδρογονάνθρακες. Και ως συνήθως, ποιος είναι πίσω από την Αλβανία; Μα φυσικά η βρωμUSA όπως βρίσκεται πίσω από κάθε βρώμικη , εγκληματική και ύπουλη ενέργεια τα τελευταία τουλάχιστον 100 χρόνια. Έκτος όμως από τον πλούσιο ορυκτό πλούτο της περιοχής έχουν και πιο σημαντικά γεωπολιτικά συμφέροντα. Καταρχήν θέλουν να κλείσουν όλο τον Βαλκανικό διάδρομο στους Ρώσικους αγωγούς. Θέλουν επίσης να δημιουργήσουν μικρότερα κράτη όπως έκαναν με τη Γιουγκοσλαβία, και όπως θέλουν να κάνουν και με την Ελλάδα (Μακεδονία, Θράκη, Αιγαίο κλπ σύμφωνα με το σχέδιο ‘’ΦΑΙΔΩΡΑ’’ – δείτε ΕΔΩ). Έτσι θα τα καταστήσουν πιο ‘''διαχειρίσιμα'' αλλά και πιο απόμακρα από κάθε μελλοντική προσέγγιση με την Ρωσία. Εφαρμόζουν δηλαδή το κλασσικό «διαίρει και βασίλευε». 

Η Αλβανία θα αποτελέσει το νέο δορυφόρο του ΝΑΤΟ στην Βαλκανική όχι μόνο για τους παραπάνω λόγους άλλα και γιατί σαν ένα εντελώς διαβρωμένο ‘’κράτος’’, η Κολομβία των Βαλκανίων, έδωσε αδιαμαρτύρητα γη και ύδωρ στους Αμερικανούς προκειμένου να ολοκληρώσουν τα σχέδια τους. Είναι γνωστό ότι το εθνικό της προϊόν είναι κάθε είδους ενασχόληση με τα ναρκωτικά, που αυτό σημαίνει για τους ‘’διαβασμένους’’, ο καλύτερος φίλος της CIA καθώς μέσω αυτών χρηματοδοτεί τα παγκόσμια εγκλήματα της…. Δείτε λοιπόν τι έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής η Αμερική στην Αλβανία ΕΔΩ και ΕΔΩ  αλλά και ΕΔΩ και ΕΔΩ

Πρεπει  να λάβουμε υπόψη και το ''περίεργο'' περιστατικό με το αναγνωριστικό- κατασκοπευτικό αεροσκάφος της ισρα-ελεεινής πολεμικής αεροπορίας που αλώνιζε την Μακεδονία, την Ήπειρο και την Θεσσαλία μας στα τέλη Οκτωβρίου 2018 ΕΔΩ




Δείτε τα ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ γύρω από το θέμα στο τέλος

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

Είναι γνωστό ότι μεταξύ των μεγάλων πετρελαικών εταιρειών υπάρχει αφενός ανταγωνισμός αλλά και αφετέρου η επιθυμία να αγοράζουν φτηνά ότι επιθυμούν. Οι τεχνικές απο ότι φαίνεται που χρησιμοποιούν είναι δύο, ο μία είναι ο πόλεμος πχ. Ιράκ και Συρία και αφετέρου η υπερχρέωση με στόχο τη χρεοκοπία π.χ. Ελλάδα. Στη πρώτη περίπτωση δημιουργούν διχόνοια και τροφοδοτούν με όπλα τους λαούς της περιοχής που είναι στο στόχαστρο ενώ στην άλλη στέλνουν τους οικονομικούς δολοφόνους που εξαγοράζουν όσα μέλη μιας κυβέρνησης δεν έχουν εξαγορασθεί.


Αριστερά βλέπετε το χάρτη της Μεγάλης Αλβανίας (1) και ένα χάρτη μου γνωστός απο το 2007 (2), στον οποίο φαίνονται μετρήσεις ΜΑD (Magnetic Anomaly Detection) που έχουν γίνει στην περιοχή των Βαλκανίων κυρίως απο Αμρικανούς. Οι περιοχές που έχουν κόκκινο χρώμα είναι περιοχές που ήδη έχουν ή είναι υποψήφιες να έχουν κοιτάσματα υδρογονανθράκων. Το χάρτη (2) όλα τα ΜΜΕ μέχρι σήμερα συνεχίζουν να τον “αγνοούν”. Παρατηρείστε πόσο εύκολα εξηγούνται οι ιμπεριαλιστικές διαθέσεις της Αλβανίας με βάση το χάρτη αυτό. Το κύριο Αλβανικό χερσαίο κοίτασμα υδρογονανθράκων του επίσημου κράτους της Αλβανίας εκτείνεται μέχρι τη FYROM, το Κόσοβο και την Ελλάδα!

Η FYROM πού είναι και προστατευόμενη του γνωστού φιλάνθρωπου μεγαλοεπενδυτή, έχει στα δυτικά της πολύ έντονο το Αλβανικό στοιχείο. Η FYROM κατά σύμπτωση είναι τίγκα απο υδρογονάνθρακες! Οι Αλβανοί εθνικιστές επιθυμούν εκτός της μισής FYROM (τα μισά κοιτάσματα) και το Κόσοβο και μάλιστα και λίγο μεγαλύτερο απο αυτό.


Mε το τρόπο αυτό η Σερβία δεν θα έχει τη δυνατότητα με τη βοήθεια μιας Ρωσικής εταιρείας π.χ. της Gazprom να εξορύξει τους υδρογονάνθρακες απο τα κοιτάσματα που υπάρχουν στο Βόρειο Κόσοβο και να ενισχύσει την οικονομία της.
Από την Ελλάδα οι Αλβανοί Εθνικιστές επιθυμούν ένα κομμάτι της Νότιας Ηπείρου (τμήμα της Ελληνικής Ηπείρου) στο οποίο – κατά σύμπτωση – επεκτείνεται το Αλβανικό κοίτασμα.
Δεν είναι τυχαίο ούτε ότι η Τουρκία εμπλέκεται στην Αλβανική πολιτική και τη πολιτική της FYROM ούτε ότι ξαφνικά προέκυψε τόσο έντονα το θέμα της Τσαμουριάς ούτε η εισαγωγή του προβλήματος του μεταναστευτικού στοιχείου ούτε ότι ο πρώην Τούρκογλου μίλησε στην Άγκυρα πρόσφατα για αλλαγή συνόρων στα Βαλκάνια. Είναι επίσης γνωστό σε πολλούς πλήν των Ελλήνων πολιτών η παρουσία σχιστολιθικού φυσικού αερίου (shale gas) στη Δυτική Θράκη, κάτι για το οποίο έχω μιλήσει σε παλαιότερο άρθρο.


Δυστυχώς μπροστά σε ότι συμβαίνει, το παρόν πολιτικό σύστημα της Ελλάδας της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης παραμένει απαθές ενώ επιζητεί μια εξέγερση και αυτό δεν είναι τυχαίο. Είναι γνωστή σε όλους άλλωστε η ομιλία της Ψαρούδα-Μπενάκη στον μνημονιακό Παπούλια, στην οποία αναφέρθηκε στην ανάγκη αλλαγής συνόρων στη περιοχή χάριν της ευημερίας και της ανάπτυξης, Η Ψαρούδα ήταν ο λαγός. Το συμπέρασμα μου είναι ότι όλοι στη Βουλή ξέρουν. Καιρός να μάθετε και εσείς.


ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ



Σχέδιο Μ. Αλβανίας σε εξέλιξη – Συνεργάτης της Κλίντον & του Σόρος χαιρετά με τον Αλβανικό Αετό – Αναλαμβάνει την εξωτερική πολιτική του Κογκρέσου








Ο Ορθόδοξος Κλήρος Ιδιωτικού Δικαίου, η Ουδετεροθρησκεία και η Συνθήκη της Λωζάνης – Η εβραϊκή και μουσουλμανική κοινότητα στην Ελλάδα έχουν τα ίδια και ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δικαιώματα βάση του Συντάγματος – Γιατί δεν διαχωρίζουν και αυτές; - ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ‘’ΦΑΙΔΩΡΑ’’ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ''ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ'';






Η Αλβανία Είναι Εχθρικό Κράτος Και Έτσι Πρέπει Να Την Αντιμετωπίζουμε. - ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ



H Ελλάδα εξόπλιζε τον Αλβανικό στρατό επί κυβέρνησης Σημίτη!






Οι Αλβανοί μας χλευάζουν στα σύνορα και οι εκσλαβισμένοι στήνουν χορούς στην Φλώρινα – Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Εκτός ορίων οι Αλβανοί εθνικιστές ενόψει εθνικής επετείου: Πορεία διαμαρτυρίας για τα ελληνικά νεκροταφεία – Κατηγορούν την Ελλάδα για «γενοκτονία»

 

ΈΚΤΑΚΤΟ: Νεκρός από αλβανικά πυρά ο Έλληνας ομογενής που…τόλμησε να υψώσει την ελληνική σημαία στο Αργυρόκαστρο!

 

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ - Οι Αλβανοί ήθελαν νεκρό τον Κ. Κατσίφα: «Μπορούσαν να τον συλλάβουν αλλά τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ”! ΒρωμUSA η δουλειά !!! 

 

 

Στην αιωνιότητα πέρασε ο Κωνσταντίνος Κατσίφας - Δίπλα στους ήρωες του Έπους του 1940 (φωτό, βίντεο)

 

Τσάμηδες, Κατοχή καί προπαγάνδα: Ὅσα πρέπει νά γνωρίζουμε - ΤΟΥ Δ. ΓΚΑΒΕΑ


Οι τρεις «γενίτσαροι» Ελληνικής καταγωγής: Ερντογάν - Γκρουέφσκι - Ράμα


Προβοκάτσια με στόχο την όξυνση ως πρόσχημα μη συναίνεσης… π.χ. ενεργειακής; - ΣΧΕΔΙΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ... ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ.... ΒΡΩΜUSA Η ΔΟΥΛΕΙΑ!

 

Η θεία ΑσπαCIA, του θείου Sam, βλέπει «αστάθεια στα Βαλκάνια» !!! Ακόμη ‘’βλέπει’’ να «βράζει» η ελληνική μειονότητα στην Αλβανία.. Θεία ΑσπαCIA εσύ που ξέρεις τα ‘’πολλά’’ για πες μας ποιος δολοφόνησε ύπουλα το λεβέντη Κοτσιφά και για πιο λόγο έγινε ανήμερα της εθνικής επετείου του πολέμου στην Αλβανία …. ;

Οι αλβανοί έφτιαξαν Εθνική Τσαμουριάς στο ποδόσφαιρο - ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ''ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ''













Στο «Έλεος του Θεού» και των Αλβανών τα Ελληνικά Φυλάκια στη Μεθόριο! (Φωτό & video)







Πύρρο Δήμα συμφωνείς με τον πρεζέμπορα φίλο σου Έντι Ράμα; Δεν σε ακούσαμε καθόλου…. και ειδικά την στιγμή που οι αλβανοί κλιμακώνουν ΜΕΤΑ την κηδεία του Κ. Κατσίφα! Δείτε ΟΛΟΥΣ τους προδότες εδώ





Ύποπτο Αλβανικό δημοσίευμα: «Δεκάδες συμπατριώτες μας υπηρετούν στον ΕΣ» – «Να μην πολεμήσουν σε μία σύγκρουση με την Τουρκία»! - ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ''ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ'' ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ - ΒρωμUSA Η ΔΟΥΛΕΙΑ.....










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!