Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2018

Γέρακας: Εμετικά συνθήματα μίσους κατά των μαθητών που τραγούδησαν το «Μακεδονία Ξακουστή» - Απειλούν τη ζωή τους


Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Συντονισμένες ενέργειες από πράκτορες της μασονίας στο τρίγωνο πατρίδα – θρησκεία – οικογένεια στο οποίο εκτός από τους ‘’κρυφούς’’ συμμετέχουν και οι ‘’φανεροί’’ πράκτορες με την αμφίεση ελληνόφωνων πολιτικών. Πρόκειται για ενέργειες της ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΕΔΩ (κατάργηση εθνικής συνείδησης, πανθρησκεία) με σκοπό να μας οδηγήσουν στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση ΕΔΩ

Γέρακας: Εμετικά συνθήματα μίσους κατά των μαθητών που τραγούδησαν το «Μακεδονία Ξακουστή» - Απειλούν τη ζωή τους
Ευθείες απειλές κατά της σωματικής ακεραιότητας αλλά και της ίδιας της ζωής αντιμετωπίζουν οι μαθητές  του 1ου ΓΕΛ στο Γέρακα  που παρέλασαν στην πρόσφατη επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, τραγουδώντας το «Μακεδονία ξακουστή».

Οι απειλές αυτές διατυπώθηκαν μέσω ανορθόγραφων συνθημάτων τα οποία γράφτηκαν στον εξωτερικό τοίχο του σχολείου, τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη και σόκαραν τους πάντες παρά το γεγονός - και ευτυχώς - ότι το σχολείο σήμερα Τετάρτη δεν λειτούργησε, όπως και όλα τα σχολεία της χώρας, εξαιτίας των εκλογών των εκπαιδευτικών για τα υπηρεσιακά συμβούλιά τους.
Τα συνθήματα που αναγράφηκαν κινούνται στην γνωστή επωδό του «φασίστα» (κολλάει σχεδόν με τα πάντα) και αφορούν απειλές κατά της ζωής των μαθητών που έκαναν απλώς το αυτονόητο: Τραγούδησαν ένα πατριωτικό τραγούδι.

Τα συνθήματα που αναγράφηκαν είναι:
«ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑΜΕ», «ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ», «ΜΟΝΟ ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ», «ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΤΙΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΟΧΙ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΑ ΕΘΝΟΙΔΕΟΛΟΓΙΑ» και «ΠΑΝΤΑ ANTIFA».


Όλα τα συνθήματα φέρουν ως υπογραφή το γνωστό «Α» του αναρχικού χώρου, μέσα σε κύκλο.
Από στόμα σε στόμα το... νέο διαδόθηκε σε όλο τον Γέρακα με τα παιδιά και τους γονείς τους να είναι ήδη ιδιαίτερα θορυβημένοι και τους καθηγητές να έχουν αναστατωθεί επίσης.

Σημειωτέον ότι ειδοποιήθηκε ο δήμος και αναμένεται το αργότερο μέχρι αύριο το πρωί συνεργείο του να έχει σβήσει τα απαράδεκτα αυτά συνθήματα, ενώ πολλοί γονείς προσανατολίζονται να καταθέσουν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα μήνυση κατά αγνώστων, ώστε να διερευνηθεί το ζήτημα των απειλών κατά ανηλίκων από τις αστυνομικές αρχές.

Δυστυχώς όμως η κατάσταση σήμερα έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο όπου μιλάμε για ευθεία επίθεση εναντίον οποιουδήποτε και οπουδήποτε θελήσει να διατρανώσει την αγάπη του για την πατρίδα.  

Ο φασισμός του «σου απαγορεύω να μιλάς γιατί με ενοχλούν αυτά που λες» απλώνεται σαν πανούκλα.
Το περιστατικό αυτό έρχεται λίγες μόλις ώρες μετά τον ειλικρινή διάλογο που είχαν οι καθηγητές με εκπροσώπους των μαθητών του σχολείου παρουσία και εκπροσώπων των γονέων και στη διάρκεια του οποίου η κρίση που είχε δημιουργηθεί φάνηκε να εκτονώνεται.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το  notioanatolika.gr από τα συνθήματα που ανέγραψαν κάποιοι στους εξωτερικούς τίτλους του 1ου ΓΕΛ Γέρακα.

 κ
ΠΗΓΗ 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 

Αυτός είναι ο... "εκπαιδευτικός" που απέβαλε τους μαθητές, επειδή τραγούδησαν το "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ"!


Θέλουν να καταργήσουν το «Μακεδονία Ξακουστή» – Παρέμβαση-σοκ από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ– Σκόπια: «Μην ξαναπαίξετε αυτό το εμβατήριο»! - ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ''ΦΑΙΔΩΡΑ''

 


Οι πρώτες συλλήψεις μαθητών που απέχουν από τα μαθήματα διαμαρτυρόμενοι γιατην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών από το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ – Τους κατηγορούν για«διατάραξη οικιακής ειρήνης» – «Βράζει» η ελληνική νεολαία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!