Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Ολοκληρώνεται η προδοσία – Κίνδυνος να αφαιρεθεί ο όρος Μακεδονία από τα Πανεπιστήμια – Ξεσηκώνεται η νεολαία για την Συμφωνία των Πρεσπών - ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΦΑΙΔΩΡΑ

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Αυτή τη στιγμή εφαρμόζεται στη χώρα μας το σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδας ΦΑΙΔΩΡΑ (ΕΔΩ) με όλες τις ενδείξεις και αποδείξεις που  έχουμε πει ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Φυσικά η αντίδραση του ελληνικού λαού για τη Μακεδονία είναι ΜΕΓΑΛΗ και θα δυναμώσει κι άλλο, το πιο υπέροχο όμως είναι ο ξεσηκωμός των Ελλήνων μαθητών ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΕΔΩ) και ΕΔΩ και ΕΔΩ που συμβαίνει ΤΩΡΑ και που δεν το προβάλει φυσικά καδένα προδοτικό βοθροκάναλο... ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ
 
Τι συμβαίνει τελικά με τις συγχωνεύσεις των Πανεπιστημίων; Αναγνώστης του ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ προχώρησε σε μία σημαντική παρατήρηση. Όπως είναι γνωστό, ριζικές αλλαγές στο χώρο της ανώτατης εκπαίδευσης επιφυλάσσει ο πανεπιστημιακός «Καλλικράτης» που ετοιμάζεται πυρετωδώς αυτόν τον καιρό στο υπουργείο Παιδείας.

 Ο επανασχεδιασμός του χάρτη των ΑΕΙ της χώρας προβλέπει σαρωτικές συγχωνεύσεις μέσω της διοικητικής ενοποίησης πανεπιστημίων και ΤΕΙ ανά περιφέρεια. Στόχος η δημιουργία μονοψήφιου αριθμού ιδρυμάτων-μαμούθ με μια κεντρική διοίκηση και πολλά παραρτήματα. Αμεσα θύματα τα ΤΕΙ, που αναμένεται να απορροφηθούν σε συντριπτικό βαθμό και όλος ο διοικητικός μηχανισμός των ΑΕΙ που θα διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθη.
Όπως διερωτάται ο αναγνώστης μας, υπάρχει έντονη αγωνία για το τι θα γίνει με ταΠανεπιστήμια της Μακεδονίας.
Όλα αυτά τα Ιδρύματα που περιέχουν το Μακεδονία θα καταργηθούν και θα ενσωματωθούν που;


Ο κίνδυνος είναι διάχυτος, διότι η κοινή επιτροπή Ελλάδας-Σκοπίων εξετάζει τα πάντα από την αρχή. Σχολικά βιβλία, Ιστορία, ίσως να μπει βέτο από την πλευρά των Σκοπίων για την ονομασία των Πανεπιστημίων.
Μπορεί ύπουλα να ονομαστούν και πανεπιστήμια Β. Ελλάδας. Κανείς δεν ξέρει τελικά τι άλλο θα δούμε με την Συμφωνία των Πρεσπών.
Μάλιστα υπό κατάληψη βρίσκεται από τις 6:30 το πρωί της Τετάρτης η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
Δείτε βίντεο: ΕΔΩ

Το σημαντκότερο όμως βρίσκεται αλλού;
Όπως παρατήρησε ορθά ο αναγνώστης μας, στα ΣΚΟΠΙΑ υπάρχει το ψευτό-Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Μακεδονίας – European University Macedonia, χωρίς να το γνωρίζει κανείς στην Ελλάδα, χωρίς να έχει γίνει ποτέ κάποια αναφορά για αυτήν την παράνομη ονομασία.
Δείτε εικόνα
 


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!